新四台

查看: 17406|回復: 146

Hea住出報告,福樂15樓潼潼

金牌會員

名稱:潼潼
地址:佐敦佐敦道19-21號福樂大廈15樓B室1房
價錢:$750(120分鐘)
新四網址:http://www.new141.online/ch/girl.php?id=13914

最近得閒碌下佐敦廣告想揼下骨,見到潼潼熟悉既身影但剪左短頭髮??? 廣告相有d清新。回想對上搵佢應該差唔多一年,心血來潮約佢揼個骨。上去㩒個鐘仔,潼潼係剪左短頭髮既清爽左同後生左個look。咁照舊入到去企門口位搵野噴我全身消毒,疫情嘛乾淨衞生。之後咪自己沖個涼抹下身,有一次性床墊幾企理,咁咪瞓落床準備揼骨囉。

一開波鬆下肩頸背,耐無揼一摙落去果下真係kimochi,痛得黎又好鬼爽皮,覺得潼潼都幾好力落位幾準,揼骨真係搵有力水有技術嘅技師先過癮。鬆完肩頸背鬆埋個pat同腳,全身都關照晒啦。基本上用手揼完都鬆左一大截,但唔夠皮一於踩埋背。咁以前搵潼潼都係睇左佢報告知道有樣野叫踩油背先慕名搵佢,第一次試真心爽,應該之後第n次試都會係真心爽。言歸正傳,潼潼落少少油係我背脊再用腳捽勻佢,然後踩上個背跣來跣去好似溜冰咁,由上背跣到條腰再跣返上去,潼潼力度控制幾好,唔會跣下跣下忽然重腳大力左咁,未試過踩油背真心再試下。踩埋個pat住坐得多酸鬼晒,一用力好似觸電咁少少痺,kimochi呢!
記得潼潼好似有部拔(氣)罐機原本想試埋佢,不過一諗起屋企隻老虎都係算9數,唔怕死既師兄唔該試完話比我聽咩野feel。

咁上面鬆完就到下面鬆,我覺得樓上骨8,9成係為揼骨,打JJ呢d都係bonus,咁我就無叫潼潼解甲,打住J隔衫揸下波過下手癮算喇。打J前推個前列腺掃下股罅捽下袋袋,雙手幾溫柔幾舒服既,咁我硬左咪入戲玉打J囉。一邊揸波一邊打J,打到咁上下就射喇轉摸下佢個pat,摸多幾下我都射囉。

評分
相頭:7.5/10 中女,轉左短髮幾爽
身材:8/10 有波路
技術:9/10 落位準,有力度,踩油背技巧好
環境:8/10 房間幾闊落,有一次性床墊
平均:8.25/10

有相,開心share比大家。
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 31威望 +427 金錢 +421 貢獻 +426 信賴 +427 收起 理由
dcboy + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
funpeter + 15 + 15 + 15 + 15
寫意型仔 + 5 + 5 + 5 精彩內容
DuckDuck + 6 + 6 + 6 + 6 精彩內容
lcfre + 5 + 5 + 5 + 5
CarryLi123 + 15 + 15 + 15 + 15
hk200538 + 5 + 5 + 5 + 5
gigar1 + 11 + 10 + 10 + 11 精彩內容
gnuelsamoht + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
6600 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
letom + 5 + 5 + 5 + 5
Hardwell + 15 + 15 + 15 + 15
fishman888 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
auhang + 5 + 5 + 5 + 5
raysung + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
9876543333 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Newstart + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
2021lastday + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
雨中粗野的採購 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
lazy_victorho + 5 精彩內容

查看全部評分

回復

3萬

版主

活躍玩家熱心玩家資深玩家榮譽玩家灌水之王盡心貢獻鞠躬盡瘁 論壇元老

佢都真心不錯啊!
粉紅色乳頭可遇不可求
回復

高級會員

潼潼會解甲?
我之前去都冇試過解甲
回復

限制會員

全程口罩嗎?
回復

1萬

論壇元老