新四台

查看: 5242|回復: 55

大南街kitty - 原來喺香港都可以有JAV體驗

高級會員

囡囡:Kitty
地點:大南街142 1-C
家用:1000/1小時(足)
身材:C波(圓,perky,好揸),走肥,有sexy小紋身
樣貌:靚,明星樣,對眼識放電
服務:比完美更完美
返食:返食到2046

之前琦玉師兄已經寫過一個kitty嘅詳細report,同我體驗差不多

https://www.new141.online/bb/for ... amp;highlight=kitty

想知detail睇返佢個報告,我就唔再詳細寫了,但係有幾個重點我會pinpoint一下

- 囡囡都幾風趣幽默
  我讚佢個蝴蝶小紋身好sexy,佢話個紋身係祝英台,等緊梁山伯

入到浴室,佢話要慢慢泡制我
  DO完野,佢叫我唔好咁快抆返出嚟,因為咁會搞到佢突然間好空虛

- 我無expect有nuru櫈玩,但係囡囡竟然有。人生第一次就比左佢,爽到腳趾尾都抽筋

- kitty真係好.吹.得。無論水簫,狗仔趴,正場吹定事後簫,都係咁落力。個事後簫真係攞你命9000,我連靈魂都幾乎比佢吸埋出嚟

- 幫你吹嘅時候好多眼神交流,仲會成日整D好鬼挑逗嘅表情。

- 成個環境都非常之好, 好企理,有輕音樂,仲有淡淡香薰味。真係全方位享受

Kitty嘅性價比,真係高到無朋友。$1000可以揀出1次定2次,我揀左出1次,但真係多野玩到不得了,啱我呢D鐘意慢慢嘆嘅人。

我覺得好難返轉頭去搵其他女了,因為kitty真係太完美。

評分

參與人數 10威望 +188 金錢 +188 貢獻 +188 信賴 +188 收起 理由
garyhole + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
MountainChicken + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
tom + 10 + 10 + 10 + 10
Pencil30 + 30 + 30 + 30 + 30 真實報告
KK-Kenny + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
琦玉老師 + 25 + 25 + 25 + 25 我很讚同
Sickman + 25 + 25 + 25 + 25 我很讚同
傷秋 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
霸氣J + 15 + 15 + 15 + 15
Hihihahaa + 13 + 13 + 13 + 13 精彩內容

查看全部評分

回復

中級會員

師兄份報告,有晒畫面,直情A片咁,真係要試試…

QQ467008558 出-售 学--生 少-妇 洗--浴 会---所 良--家 各-种 类--型 楼--凤 信--息   發表於 2024-4-27 17:18
回復

1萬

論壇元老

去過好多次都walkin唔到,囡囡用we7,唔會用,冇得試…
回復

高級會員

其他plan咩價位?
回復

中級會員

冇 $500  出1次  ?
回復

金牌會員

可以PM聯絡嗎?
回復

3萬

論壇元老

我對上一次都係玩雙鐘1 Q,浴室都玩咗好耐,再全程慢慢玩,超正呀。

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +5 貢獻 +5 信賴 +5 收起 理由
xxxaddict + 5 + 5 + 5 + 5 我很讚同

查看全部評分

回復

高級會員

2388 發表於 2024-4-19 06:43
冇 $500  出1次  ?

500/30分鐘, 一q 環吹

400/30分鐘, 一q 非環吹
回復

1萬

論壇元老

KITTY, 真心正,不過我相好太多,這個月未前往
回復