新四台

查看: 2641|回復: 22

超冷門地區 - 鴨脷洲

高級會員

港島南一直都冇黃色架步
但由疫情期間已經開到周圍都有
以香港仔為中心,伸延到田灣同黃竹坑都有

主要係樓上骨同神秘房形式

我之前都試過田灣同香港仔嘅,講真,女女嘅質素同服務,去到好差又唔係,不過開天殺價情況嚴重
用低價吸引左係上去先,然後一層層咁加上去

其中兩次經驗都搞到過千蚊落樓,之後都決定左,唔搵d無謂錢去浪費

但我十幾年街坊,真係冇諗過有一日,唔使離開個島,都有野玩
我本住「明知山有虎」嘅心態,照去試
係隔黎台廣告見到,係個名隔黎寫明係「鴨脷洲」

我地到地鐵站打電話,個過程都幾麻煩,女女係地鐵站出口附近間酒店度做野
佢要落樓,俾張房卡我,然後再前後腳上房

入到房,間房係納米咁細,女女樣貌順眼,身材都算幾勻稱,質素同服務其實都係一仔貨色
真係要秤,只值 400-500
但去到咁偏嘅地方再加埋係酒店開工,搞到要800落樓

真係為試而試,毫無性價比可言
僅供師兄參考,奉勸搵食,都係去返d集中d嘅區域比較好

評分

參與人數 10威望 +156 金錢 +156 貢獻 +160 信賴 +164 收起 理由
hqi + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
tryla + 4 + 4 + 4 + 4 真實報告
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
DuckDuck + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
powerRanger169 + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
vitz916 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
傻魚 + 12 + 12 + 16 + 20 我很讚同
Harry2023 + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
Lonnie + 15 + 15 + 15 + 15 中肯報告
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 我欣賞你

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

勁呀 鴨利洲都有 謝謝師兄包膠

QQ467008558 出-售 学--生 少-妇 洗--浴 会---所 良--家 各-种 类--型 楼--凤 信--息   發表於 2024-4-17 15:24
回復

高級會員

有陣時見到偏到柴灣/東涌都有,可能租平
回復

4萬

版主

我是玩家活躍玩家熱心玩家資深玩家榮譽玩家灌水之王盡心貢獻鞠躬盡瘁 論壇元老

師兄, 多謝庶1份冷門地方報告。
不過我覺得你份報告, 如果加入囡囡名稱, 或者暗示埋邊度可以搵呢位囡囡就更加理想
這個世界很小,我們就這樣遇見了;
這個世界很大,分開就再難相見了.
回復

中級會員

謝謝師兄包膠
回復

1萬

論壇元老

辛苦哂師兄,一定要加分啦 ^^
回復

2萬

論壇元老

論壇元老最佳新人

真係第一次聽哩個地方有得搵食,多謝分享
回復

中級會員

我都成日想搵啲冷門又正既地方
回復

高級會員

bustyteen 發表於 2024-4-3 19:02
有陣時見到偏到柴灣/東涌都有,可能租平

柴灣估計都係係個間「柴灣青年旅舍 」
回復

高級會員

Pencil30 發表於 2024-4-3 21:19
師兄, 多謝庶1份冷門地方報告。
不過我覺得你份報告, 如果加入囡囡名稱, 或者暗示埋邊度可以搵呢位囡囡就更 ...

講名都冇用,d短期客串7日鮮黎
仲有,聽過有女女講,會係隔黎台,一個女仔,落3-4個廣告
3-4個廣告用唔同嘅相、名、電話

但全部都係同一個人黎

唔係暗示,隔黎台揀「香港仔」就見到
不過遲d仲有冇都唔敢講,始終生意淡靜

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 貢獻 +10 信賴 +10 收起 理由
Pencil30 + 10 + 10 + 10 + 10 用心發帖

查看全部評分

回復