新四台

查看: 777|回復: 4

bj 277 又乖又靚女

3萬

論壇元老

​1)Agent bj

​2)囡囡名稱  277

​3)家用 1100

​4)樣貌評價 後生女 順眼 斯文 都又乖又靚女

5) 身材評價 B真波仔,海拔168 全走肥 有好靚的美腿 臀有肉

6 ) 服務評價  
沖身溫柔細心,張小虫洗得好乾淨,床上我主導先試車,開頭唔伸利,慢慢引導佢,我舌先攻入佢小嘴,瞭下瞭下引導佢,當熱度提升又比我引到佢條利回應我,變成利車,嘴好軟好車有感覺,但先講明,食完海鮮餐就冇車,要車前面做夠先,當接近妹妹見亞妹比較細隻,無味食品級,好反應,早有準備除時捉緊佢腰唔比佢逃跑,直到佢叫晒救命先放過佢,幾好玩的,比機會佢照顧小虫,佢經驗少,吹功入門級,硬晒上戰衣,叫佢先騎,佢好慢好小心咁騎上黎,緊,難入的,好慢咁入左一半,慢慢動起來,已經呻吟聲在我耳邊嚮起,周感非常好,抱埋身我住往上頂,有感覺大反應,夾到緊真爽,然後我轉男上,先玩下双無敵長腿,真實可以玩好耐,好滑的皮膚美腿手感非常好,玩左好一大輪系時候再插了,洞口真實比較緊,慢慢入,再慢動作,水開始有一點,活動開始順勢加快,明顯的收陰夾到實小虫,我頂唔住拉,夾爆了我,其實我重想插多陣,不過夾得太有感覺而投降左,停下感受洞內溫度,回味下剛才的美感,唔捨得都軟左慢慢出黎,時候都差唔多,唔想都是去沖身著衫影兩張靚相,送出門再碰車幾下,帶開心的情感返去了,有時間會再食,幾好感覺的 。

​Agent  價廉女靚,值得支持

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 2威望 +40 金錢 +220 貢獻 +40 信賴 +40 收起 理由
hgfoodie + 20 + 200 + 20 + 20 精彩內容
Luckyfan + 20 + 20 + 20 + 20

查看全部評分

回復

金牌會員

young and cute thx for sharing
回復

中級會員

多謝分享
回復

註冊會員

Cam share contact please?
回復

3萬

論壇元老

contact   @bj141
回復