新四台

查看: 6958|回復: 221

尖沙咀電約Sasa, 揼骨同腳交確係有一手

中級會員

技師: Sasa
地址: 尖沙咀電約 (近河內道)
價錢: $700 / 1小時
網址: https://www.new141.online/ch/girl.php?id=18249

外貌: 35+姐姐, 順眼, 短髮清爽型
身材: 屬於大波一族, 未去到巨乳, 但白滑
服務: 揼骨唔錯, 有心機, 唔偷懶唔偷鐘
性格: 建談, 會同你講下有味笑話, 包唔會有冷場

事緣: 有好多時星期五收工都同朋友落尖沙咀食飯Happy hour, 通常事後大家都意猶未盡, 就會諗下場. 而呢個Sasa我都搵左佢有3次啦, 當初都係睇呢度師兄報告而去, 當時第1次怕中伏, 所以就揀個最平plan去玩, $700蚊一個鐘. 點知一試難忘, 呢3次都係玩$700 plan, 而上星期五照樣約左佢揼骨, 閒聊之中, 佢呻左兩句近排生意麻麻, 而大男人上身嘅我, 就扮下野口痕話不如幫佢出份報告分享畀大家幫下佢啦, 反正佢服務真係唔錯.

Part.1: 事前了解左我有無邊度特別累之後, 就開始用手同我按啦, 佢都幾好力水的, 唔係摸摸下摸骨呃飯食咁, 聽佢講做呢行都3-4年, 所以經驗累積左唔少, 由於我平時有跑開步, 好多時小腿都好緊下, 所以就要求佢企上床幫我踩返鬆佢, 連帶我條腰都畀佢再踩踩, 我覺得佢係一個腳部好靈活嘅人 (唔怪得之新四廣告都寫佢叫腳交皇), 佢好識利用佢腳板同腳趾去鋤落去我啲穴位同肋骨之間位置, 其間仲不時響骨, 啪啪啪聲...少少痛就再所難免, 但確實成身係鬆左嘅. 或者同佢熟左啦, 佢一邊踩背, 就一邊同我講有味笑話, 佢仲好鬼馬用佢啲腳趾搞下我春袋, 同用腳趾輕R我細佬, 真係搞到我少少欲罷不能, 前後佢用左50分鐘同我完成左個Part.1, 真係成身都精神爽利呢.

Part.2: 其實之前畀Sasa用腳趾都R下chok下都有少少想走火了, 細佬成枝槍嗰刻都已經變得好敏感. 而Sasa或者都察覺到, 所以佢用我打J嘅手法都係又慢又柔, 基本上佢Chok十下, 就會收慢速度, 等我回氣, 再捉住我隻手示意我揸下佢對大波波, 試圖分下我心, 又畀我玩下佢對腳, 然之後, 佢再用佢對腳同腳趾對我細佬作AV式行刑, 最後就係咁, 畀佢時快時慢, 又手腳互用去打我JJ嘅情況下, 我細佬好快就繳械投降.

翻食指數: 90% - 揼骨真心唔錯, 基本收$700蚊, 玩一粒鐘算係咁啦. 或者小弟遲啲出糧, 等銀包鬆動, 就會同佢玩貴啲嘅plan, 睇下到時又會有幾多增值服務先.

後記: 由於口痕話幫佢出報告, 所以臨走求其影左2張相同大家分享, 希望大家like啦.

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 27威望 +390 金錢 +406 貢獻 +406 信賴 +382 收起 理由
dcboy + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
xXcharlesXx123 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Hardwell + 15 + 15 + 15 + 15
!QQ! + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
garyhole + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
choiwl + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
striker44 + 18 + 18 + 18 + 18 精彩內容
夫瘋玩乳 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
mmfun + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
TaPakPak + 15 + 15
gordon4141 + 20 + 20 + 20 + 20
funpeter + 15 + 15 + 15 + 15
stethoscope + 10 精彩內容
ma9509 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
chucknino + 5 + 5 + 5 + 6
hamcake + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
Johnlampard268 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
manners + 3 + 3 + 3 + 3
phead_99 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
ll686761 + 15

查看全部評分

永遠用細佬諗野
回復

高級會員

加下分, 睇下腳交皇有幾正先
人生如夢
回復

1萬

論壇元老

如果收700蚊, 揼骨揼得舒服, 又可以一試喎
夢想啟航