新四台

查看: 9078|回復: 284

想平平地揼個靚骨, 搵福樂15樓潼潼確係一個唔錯嘅選擇

金牌會員

名稱: 潼潼
網址: http://www.new141.online/ch/girl.php?id=13914
地區: 佐敦福樂15樓E1室
環境: 8.5分
相頭: 7.5分
身材: 8.0分
服務: 9.5分

感覺新四好似少左人出報告, 我見今日放假, 就出份報告同大家分享, 畀大家參考下

囡囡簡評:
房間一個四方形, 放到2張床, 整體都乾淨整齊
望落年齡應該都有40, 身材屬於平均的高瘦型, 唔肥唔瘦
廣東話溝通, 熟左少少都可以好建談, 所以係唔會怕悶

Part.1:
去到就沖涼, 之後扒上床, 潼潼有細心問我邊度比較攰, 然後都有落力按我指示按我比較攰嘅部位, 按落去, 發覺佢係師傅級功力, 好夠力水, 位置都係幾準, 全程都無停手停踭停腳, 連我側身嘅每條肋骨都照顧周到, 雖則係有少少痛, 但事後確實係鬆左好多, 嗰晚返屋企瞓覺係好瞓左添。

Part.2:
之後佢就幫我全身推油, R下個pat pat, 然後就伸手去我敏感地帶周邊外圍, 同我推埋個前列線, 感覺帶點酸, 又未去到痛, 而且佢亦好溫柔咁搓埋個春袋, 真係酸味中帶點甜。到佢幫我推順左前列線, 就開始脫下佢一身防線, 挨埋過黎我身邊畀我任意抽水, 同輕搓佢兩粉微粉的lin頭, 而佢雙手亦好溫柔咁去玩弄我硬到不行了嘅小弟弟, 或者高手真係高手, 佢好識去控制住個力度, 時快時慢, 打飛機打到我好舒服之餘, 亦唔會太快畀我射出來, 慢慢搞到我high到爆, high到飽為止。佢打機打到咁上下, 再加多少少油, 喺我龜頭上左搓右搓, 好快, 我小弟弟嘅精華就好自然流露咁出晒來。

完事後, 潼潼叫我唔好急, 休息下, 等佢清理下現場先, 然後至畀我慢慢去廁所洗下, 出來再慢慢著住衫傾下計, 至畀錢走人。

翻食: 9.0分
如果大家鐘意鬆骨, 價錢唔想太貴 (我係玩90分鐘, 收600蚊), 潼潼真係確實係個好選擇。

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 23威望 +342 金錢 +323 貢獻 +322 信賴 +321 收起 理由
littlecannon + 16 + 18 + 16 + 16 精彩內容
xXcharlesXx123 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Hkyankaho + 10
att5002 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
Tuv1234 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
5691 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Hiihihi + 10 精彩內容
choiwl + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
五十過外 + 5 + 5 + 5 + 5
gordon4141 + 20 + 20 + 20 + 20
馬糞人 + 15 + 15 + 15 + 15
happysystem + 15 + 15 + 15 + 15
Hardwell + 15 + 15 + 15 + 15
sexxx39 + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
ptrdomino + 15 + 15 + 15 + 15
ma9509 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
!QQ! + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
007001 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
chucknino + 6 + 5 + 6 + 5
jameshaha + 15

查看全部評分

做人唔好太單純, 見到女人就用下面諗野
回復

1萬

論壇元老

加分, 睇下潼潼真人相

QQ467008558 出-售 学--生 少-妇 洗--浴 会---所 良--家 各-种 类--型 楼--凤 信--息   發表於 2024-2-24 18:12
QQ 3449461675 出-售 桑--拿-女 良-家 少-妇 大-学生, 洗--浴 会--所~资~料 直接--联-系-小---姐-本-人,安-全-方便  發表於 2024-1-20 11:48
回復

中級會員

搵日試下先
回復

3萬

論壇元老

90分鐘$600.... 呢個價錢而家嚟講真係抵喎
回復

金牌會員

揾日去下先
回復

金牌會員