新四台

查看: 10194|回復: 218

再食FL 208D Alice

1萬

論壇元老

囡囡:Alice
地址:尖沙咀FL

上次經師兄們介紹,試過Alice,心癢難耐再次約戰。今次都係尖沙咀FL。不過今次房比上次細,感覺無咁舒適,但係今次嘅體驗就超級好啦。

先講下Alice外型,D波(應該係)配幼腰,身型殺食。好多人關注佢嘅年齡,我會話如果佢真係40+,咁佢都化妝得好好,佢應該屬於廿尾或保守估計三頭嘅囡囡,而且,佢靚,我就因為佢個樣而無估計佢廿尾定三頭啦。

老實講,我本來已經決心淨係用$600,以佢嘅外型樣貌身材,$600其實已經相當抵玩。但係我再次見到佢,忍唔住加到去1000做埋按摩同body。(唉,衰咸濕,)你可能問,係咪真係咁正呀?係咪又幫人賣廣告呀? 我唔理你點諗呀,總之我就真金白銀比左1000,你睇完我篇文,比600又好,1000又好,1200兩發又好,或者你唔信而無去都好,都唔關我事,我只係分享我嘅快樂時刻。

有侍浴,好耐出去玩未試過比人侍浴。而侍浴我係有水簫嘅,唔敢包係因為我上次去過,定係我比1000蚊定點,所以唔好對水簫有一定嘅期望,覺得必然會有,爽。

沖完涼就係按摩時間,老實講,我本身係去一樓一,宜家有加錢做按摩,所以我都唔期望按摩有咩特別(如果咁樣係被視為錯區,請版主見諒。)按摩無咩料到,但係撚雀就有啲料到啦。上次都有比佢撚過雀,我自己係受落嘅,有叫出聲,舒服。

撚完雀,有環保吹,成個過程好貼身,摸住豐乳幼腰,吹到我差啲死。一手摸落去個鮑,濕晒。上套慢慢前後磨擦,feel到佢嘅絕技收陰機,感覺細佬係比佢個閪一夾一收,一夾一收。搞左一陣可能佢自己都頂唔順,自己頂入好多,feel到un到佢裡面深處,叫聲放浪(可能佢呃我啦,唔理,有呃好過乜柒都唔做,但我感覺佢係堅有高潮)過程中車完又車,好正,好耐未試過同囡囡脷疊脷激戰咁耐。

最後係佢嘅叫聲下,一野射晒出黎,射完仲要夾實我繼續收陰唔比走,我幾驚佢夾夾下夾甩個套,濃濃嘅精就入晒佢個鮑,咁就真係中出啦。

最後沖身都有一齊沖,再加多兩下水簫,差啲企唔穩。

總結,如果600蚊一次,呢位囡囡真係超值,1000蚊就睇你想唔想見佢耐啲。睇到呢到,可能你會覺得我比多400好笨柒,咁你就當我係笨柒啦,我就覺得非常值得啦。

更新:Alice更新我宜家係304A房,八月中走幾個月,大家把握好時間
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 21威望 +414 金錢 +414 貢獻 +420 信賴 +400 收起 理由
dcboy + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
Nolanfan + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
MountainChicken + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
JJJ812 + 5 + 5 精彩內容
得閒飲茶 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
enjoy111 + 15 + 15 + 15 + 15
ll686761 + 20 + 20 + 20 + 20
nglamk520 + 14 + 14 + 15 精彩內容
boscob + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
diminished + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
tommychanchan + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
Kwkwkw654 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Goro + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Luckyfan + 100 + 100 + 100 + 100 精彩內容
Pencil30 + 30 + 30 + 30 + 30 我欣賞你
vsmthy075 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
夫瘋玩乳 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Ahtim + 15 + 15 + 15 + 10 我很讚同最緊要開心!
cllaw9984 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Sickman + 25 精彩內容

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

更新:宜家Alice轉房至304A房

QQ 195 444 5505 出~售 桑---拿--女 良~~家 少~~妇 大~学生, 洗--浴 会--所~~资~料 直接--联-系-小---姐-本-人,安-全-方便  發表於 2023-8-16 18:42
回復

13萬

究極元老

論壇元老

只要自己玩得開心,駛嘅就係開心錢,
唔關柒唔柒事。
而且囡囡質素對得住個價錢

QQ 195 444 5505 出~售 桑---拿--女 良~~家 少~~妇 大~学生, 洗--浴 会--所~~资~料 直接--联-系-小---姐-本-人,安-全-方便  發表於 2023-8-10 19:35
回復

中級會員

師兄你係加服務唔係貼士?
回復

1萬

論壇元老

CHOI01 發表於 2023-8-7 21:59
師兄你係加服務唔係貼士?

唔係貼士 係服務
回復

註冊會員

Good!!!!!!
回復

1萬

論壇元老

睇咗師兄你咁正嘅賽後報告, 攪到有啲心郁郁添, 咁行過FL時, 真係要去208睇吓, 如啱眼緣, 定要捧吓場俾家用(已加分支持)^^
回復

13萬

究極元老

論壇元老

cllaw9984 發表於 2023-8-7 23:48
睇咗師兄你咁正嘅賽後報告, 攪到有啲心郁郁添, 咁行過FL時, 真係要去208睇吓, 如啱眼緣, 定要捧吓場俾家用( ...

你實係掛住食四川姑娘,
唔得閒試Alice啦
回復

1萬

論壇元老

錢銀事少, 最緊要開心!
回復

3萬

論壇元老

請問$1000 P1 &P3 一共幾多分鐘?
回復

限制會員

師兄,有冇contact?
回復