新四台

查看: 10087|回復: 222

尖沙咀電約長腿YaoYao//揼骨唔錯, 而腳交功夫就更加一絕

金牌會員

技師名稱: YaoYao
工作地點: 尖沙咀-電話預約
新四廣告: http://www.new141.online/ch/girl.php?id=18231
是次收費: $1000 (60分鐘) + 貼士$100
翻食指數: 9分 (揼完骨, 佢仲容許我出露台, 望住風景, 食枝煙至走)

星期一放假無野做, 跟呢度師兄搵食, 個個話YaoYao好高, 長腿好玩, 咁就打電話約下, 可能時間係平日日頭關係, 可以約到佢即時, 而呢刻可以即時去滅火, 非常之好。

樣子: 8分 (輕熟姐姐樣, 長頭髮, 個樣幾和藹可親的)
身材: 9分 (Model高挑身型, 唔肥, 有長腿)
服務: 9分 (識揼骨, 真係鬆到, 出火時有用傳聞中的腳交)
環境: 8分 (商廈入面, 私隱度高, 個單位有露台, 事後可以去食支煙再放鬆)

Part.0: 夠鐘上去撳鐘, 工作室入面, 有個小型客廳, 然後就入房, 技師問我飲唔飲野? 我話好, 佢就遞左枝涼浸浸嘅枝裝水俾我。然後我就去沖涼, 我一邊沖, 佢就喺出面打點好, 我出到來就可以瞓上骨床啦。

Part.1: 佢有問下我邊度比較攰啲, 我話返工坐得多坐姿坐得唔好, 條腰唔太舒服, 咁佢收到我要求後就開始啦。俾佢按左幾下, 覺得佢都幾有力, 言談之間知佢以前都有喺正規美容院幫客做facial同揼骨, 所以我就知佢原來都幾有經驗, 唔會唔識揼骨了。見佢係用手指同手踭並用, 手踭喺我每個肋骨之間位置鋤落去, 都好舒服下。按左一陣, 佢問我要唔要踩下背? 咁我無理由拒絕靚女嘛, 示意ok, 佢就踩上來我背脊上。一開始都有啲怕, 因為佢生得咁高, 會唔會係好重, 踩親我? 結果係佢原來唔係好重, 踩落來我身上係啱啱好嘅。俾佢踩到響骨, 佢就落返床, 幫我推油埋尾。

Part.2: 佢用Nuru推我個身幾下, 就伸手幫我抓龍筋, 手法係溫柔中帶點剛性, 即係佢推到我唔會覺得好痛, 但又會感覺舒服暢通左。搞順完細佬, 佢唔知幾時開始已經除晒衫, 全清喺我面前, 然之後加左啲Nuru喺我身上, 再同我深層次嘅肌膚之親, 我就合埋眼慢慢享受佢全方位同我貼住肌膚咁磨擦。再之後佢就利用佢長腿嘅大脾去夾住我細佬作偽入式打飛機, 可能因為nuru又係暖暖地嘅關係, 確實嗰刻我感覺係有少少似做緊咁樣, 細佬係有感覺的, 再之後佢用埋佢十隻腳趾去輕輕磨擦同chok我細佬, 我諗我頂左都唔夠3分鐘就唔小心走火啦。

事後, YaoYao仲有一齊入沖涼房幫我洗下身, 慢慢擦走我背脊嘅Nuru, 認真細心。最後我出左露台食枝煙, 傾左陣計, 我畀多100蚊貼士佢至走人。

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 32威望 +556 金錢 +535 貢獻 +536 信賴 +535 收起 理由
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25
choiwl + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
alexlam + 5 + 5 + 5 + 5
carying + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
劉傳文 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Ericship + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
IPKK901607 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
MY60 + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
nano + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
hk200538 + 5 + 5 + 5 + 5
happysystem + 20 + 20 + 20 + 20
Hardwell + 15 + 15 + 15 + 15
gordon4141 + 20
tommychanchan + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
hamcake + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
ivanho + 11 + 10 + 11 + 10
coolice122 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
k1k + 10 + 10 + 10 + 10 精彩
馬糞人 + 20 + 20 + 20 + 20
cottonwood + 15 精彩內容

查看全部評分

唔想再見到你
回復

金牌會員

長腿腳交, 諗到都流晒口水

QQ 892551098 出~售 桑---拿--女 良~~家 少~~妇 大~学生, 洗--浴 会--所~~资~料 直接--联-系-小---姐-本-人,安-全-方便  發表於 2023-9-2 07:41
做人唔好太單純, 見到女人就用下面諗野
回復

中級會員

工作地方仲有露台望風景, 企喺度食枝煙, 都幾relax喎
回復

1萬

論壇元老

YaoYao對長腿係唔錯, 我有2個老友都搵過佢, 評價唔差的
開心快樂又一天
回復

中級會員

好似好正, 有機會行過附近一定試下
回復

中級會員

好似好正, 有機會行過附近一定試下
回復

中級會員

長腿靚腳一流
回復

中級會員

長腿靚腳一流
回復

高級會員

i like long legs, thanks Ching....
回復

中級會員

經過可以一試
回復