新四台

查看: 14376|回復: 301

(尖沙咀電約YaoYao) 擁有Model身材, 兼且揼骨腳交樣樣惦, 正呀!

1萬

論壇元老

今日放假, 屋企人又返晒工, 中午就心思思去出動, 跟呢度新四師兄搵食, 搵左個長腿美女鬆骨, 依家即日同大家分享一下。

尖沙咀電話預約 - YaoYao
廣告link: http://www.new141.online/ch/girl.php?id=18231

呢位囡囡之前都好多好評, 揼得之餘, 仲有大長腿玩腳交, 於是打電話去試約, 約左今日頭鐘。
$1000/60分鐘 有P1, P2, nuru, 腳交 (言談間有熱石玩, 不過我無試)

阿囡係一位幾有氣質嘅姐姐, 高高瘦瘦配對大長腳, 仲高過小弟少少, 總之YaoYao就係model身材啦。
按約定時間, 準時到達, 開門係位長髮女郎, 高我少少。佢主動先開聲問我係咪打電話約左? 我點頭話係, 喺呢個開場白之後, 佢就帶我去沖涼。我想講一講, 佢呢度啲熱水好夠, 好少揼骨嘅地方, 啲水可以咁夠熱, 而沐浴露就係普通萬寧牌。沖左個熱水涼, 成個人當堂都醒晒。

Part.1 上床, 阿囡就埋牙走過來開背, 畀佢用手撳左幾下, 已經知道佢又係一位有經驗嘅骨手, 落位準, 力水夠, 特別我兩邊膊頭本身就好酸, 畀佢用啲力摙左一陣, 當堂鬆晒。揼到咁差唔多, 佢仲上床幫我踩多陣背, 踩到啪左幾下聲, 真係全身都鬆晒, 跟手佢簡單幫我全身來來回回推個油, 真係全身都充滿晒力量。

Part.2 跟手佢喺床尾幫我抓龍筋, 佢雙手圍繞住我細佬同袋底四周去撳, 去按, 去推...慢慢就有啲酸麻感覺, 畀佢抓左一陣, 我細佬似乎都被佢打通經絡二脈, 加上見到佢model嘅身材, 我細佬已經慢慢脹大起來, 由小朋友變大朋友了...跟住阿囡拎枝暖暖地嘅Nuru油倒喺我身上, 喺咁用佢個身喺我背脊上不停滑翔, 你話唔爽就呃你嘅, 之後我忍唔住一手攬住佢, 再對佢上下其手, 大家互相夾雜住啲nuru油喺度互動, 有幾下差少少細佬就滑左入佢妹妹度。跟手阿囡利用佢兩個膝頭哥夾住細佬用啲陰柔力去chok, 感覺有少少真做愛一樣, 可能呢啲就係大家所講嘅偽入吧? 之後佢就活用佢啲腳趾加埋腳板, 來來回回去搓我細佬, 嗰種攪到我有想射同唔射之間, 真係有少少慾仙慾死, 攪到我都忍唔住叫左出來呻吟。最後佢畀我玩左陣奶奶補下鈣, 回回氣先, 然後又再次用佢十隻腳趾去繼續褻玩我硬到叔叔不行了的細佬。突然我忍唔住再叫左一聲, 個身有少少抽搐, 細佬就好似噴水池咁, 噴晒啲白膠漿出來完事。  

整體來講, 佢識揼骨, 打飛機又多花臣, 兼且有大長腿model身材, 係就係收得貴少少, 但環境同服務都唔差, 所以大家經開尖沙咀想揼骨, 真係可以一試。
好啦, 我屋企人差唔多返來, 有時間再上來同大家分享, 拜拜!

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 36威望 +571 金錢 +555 貢獻 +538 信賴 +530 收起 理由
dcboy + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
enjoy111 + 5 + 5 + 5 + 5
Qwe01 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
hk200538 + 5 + 5 + 5 + 5
moneysniper888 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Bbmbbm + 5 + 5 + 5 + 4
abcomg + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
boscob + 5 精彩內容
tommy852 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
garen181024 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
TaPakPak + 11 + 11 + 11 + 11 精彩內容
IPKK901607 + 20 + 10 + 10 + 10 精彩內容
夫瘋玩乳 + 5 + 5 + 7 + 5 精彩內容
gigar1 + 10 + 10 + 10 + 8 真實報告
Patchan + 20 + 20 + 20 + 20
garyhole + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
gordon4141 + 20 + 20
choiwl + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
rjj1234 + 5 + 5 + 5 + 5
cchun802 + 15

查看全部評分

on9格言: 行穩致遠, 戒急用忍
回復

1萬

論壇元老

我都幾like長腿, 搵次要去體驗下

QQ 1814 99 3 993 出售 桑---拿--女 大学生, 洗--浴 会--所 直接--联-系-小---姐-本-人,安-全-方便  發表於 2023-6-9 08:20
夢想啟航
回復

1萬

論壇元老

我之前試過, 佢揼骨係叻嘅
回復

1萬

論壇元老

論壇元老

尖沙咀發利都收800-900之下, 下次我都要多D去呢啲電話預約試下
活到老,玩到老
回復

金牌會員

靚女要試下
回復

1萬

論壇元老

高高瘦瘦加長腿,想問埋上圍如何?
回復

1萬

論壇元老

論壇元老最佳新人

大長腳, model身材,真係可以一試。
回復

高級會員

長腿真係無得輸,師兄報告好詳細
回復

高級會員

睇睇相先價錢都唔平
回復

限制會員

多謝Ching 分享
回復