新四台

查看: 11874|回復: 86

2023年 第一份 五寶小月報告

高級會員

姓名:小月
地址:五寶 2/F
年齡:廿尾-3中(其實我覺得最多30, 皮膚5會出賣人)
樣貌:靚樣,身高160左右,走肥 FIT爆身型 , 大A細B波
價錢:$500/60分鐘
翻食指數:10/10 (個人感覺)

喺新四睇咗好多報告 係時候都要寫返一篇講下自己感想, 有睇過小月嘅報告都 知道 鉛筆版大 唔喜歡 太多貼寫同一個人, 不過呢份係23年第一份 小月報告希望 各位 多多包涵.

小弟自問外貌不揚 從來都係 人冇我冇 人有我一樣冇 所以 去揼骨, 好少去搵特別樣靚嘅囡囡. 不過小月有咁多正面報告點都去試一次, 睇下呢個23年有無得轉個運.

為咗去搵小月小弟特登上5寶2樓, 影低小月個預約電話, 點知張相有兩個號碼顏色太淺 睇得5清楚.  最後唯有向 141happyman師兄求救 在此特別鳴謝!

約定時間 準時到 開門時小月躲在門後 心裏面就有啲驚 會唔會奶咗嘢, 替工? 其實樣衰唔夠膽見人? 到閂咗門 見到佢個樣 真係呆咗 點解 咁靚 咁後生 嘅女仔 會做 樓上骨. 真係我輩一種幸運.

小月 好健談 成日話自己肥咗 以前好瘦 其實 男人都知瘦猛猛骨慘慘 著衫就好似好睇, 但係絕對唔好食 小月呢啲身型 其實係fit到爆 真係多一分肉嫌多少一分嫌少

為咗唔好浪費時間 立即自取其浴 小月好細心會提醒你熱水好熱要小心 佢聲線甜美 真係電到我暈得一陣陣

沖完涼出嚟 小月已經自行解半甲 只著一條 透視小內褲, 即時咩都5理, 大大力將佢一擁入懷, 個種柔若無骨嘅感覺實在太美妙. 回味無窮

開場 Part1, 唔好又太大要求 其實有幾下都中比普通美容骨好好多, 大家都明 part 2 先係重點.

入正埸 part 2 : 好多師兄都在報告寫左, 我就5再寫啦, 呢次係正常人有我都有, 最後望住女神級嘅小月, 喺佢渡行下 我心情愉快地全心全咁比晒佢.

囡囡健談, 全程煲冬瓜, 笑容好好, 60分鍾眨下眼就過左去, 以呢個價錢食到後生囡, 有GF FEEL, 真係物超所值, 一定定期番食.

評分

參與人數 30威望 +405 金錢 +399 貢獻 +398 信賴 +398 收起 理由
golden2265 + 5 + 5 + 5 + 5
dragonballsuper + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
IQ150 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
2023happyday + 5
qpjko + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
batspiderman + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
sk12imba + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
mizu + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
qwe + 5 + 5 + 5 + 5
uniqueasd + 10 + 9 + 8 + 8
141happyman + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
new830 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
琦玉老師 + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
teachan007 + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
jl241 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
db614 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
sunkin + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
fishman888 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
at2113 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
夫瘋玩乳 + 5 真實報告

查看全部評分

回復

4萬

版主

我是玩家活躍玩家熱心玩家資深玩家榮譽玩家灌水之王盡心貢獻鞠躬盡瘁 論壇元老

唔係唔鐘意太多人寫同一人, 只要係真實就無問題。
我係唔鐘意有啲人/囡囡利用呢度比較自由出報告嘅漏洞來作免費宣傳!

收到  發表於 2023-1-31 20:35
這個世界很小,我們就這樣遇見了;
這個世界很大,分開就再難相見了.
回復

高級會員

加分,支持
全煲冬瓜唯一唔like
唔夠全神

不過新鮮係男人都LIKE喎  發表於 2023-2-1 18:27
回復

1萬

論壇元老

恭喜 C HING 過年試好野
佢一開已好FULL,早一日約佢話要排到晚8點,但太夜去唔到,只好再約

祝C兄約到小月, 行個好運  發表於 2023-1-31 23:57
回復

1萬

論壇元老

小月真係好靚好正

回味無窮, 已經定左每月都要會一會佢  發表於 2023-1-31 23:59
回復

1萬

論壇元老

樓主真包膠,唔洗驚喎

多謝C兄支持  發表於 2023-1-31 23:59
回復

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

師兄有提及囡囡講煲冬瓜 值得嘉許

C兄嘅報告, 我個個都有追, 都係跟大家學野  發表於 2023-2-1 00:00
所有未出過包膠嘅用戶
PM攞contact一律唔覆
回復

2萬

論壇元老

搵日上去同小月煲冬瓜

一定要試, CP係超晒值, 如果5在意細波波  發表於 2023-2-1 00:02
回復

高級會員

感謝你的報告 請問可否pm預約電話?

C兄, 我寫左咁多野, 點都比個分我啦, 5係邊有動力PM個電話比你呢  發表於 2023-2-1 18:29
回復

2萬

論壇元老

同小月一齊煲冬瓜更加有feel ~

C兄識食  發表於 2023-2-1 18:29
回復