新四台

查看: 16858|回復: 274

尖咀電約Coco, 帶我重拾以往上深圳揼骨的回憶

高級會員

名字: Coco
地區: 尖沙咀
地點: 電話預約
收費: $1000 / 60分鐘 (全清, Nuru油抓龍筋, 推前列腺)
新四網址: http://www.new141.online/ch/girl.php?id=18303

序: 星期六收工, 感覺啲骨頭唔聽話, 所以就搵個借口去揼骨, 去發利洗過樓, 一樓一囡囡多過樓上骨, 睇唔啱, 於是企喺發利後樓梯, 上網搵囡囡, 最後膽粗粗打電話試左呢個預約, 成功約到即時, 問清楚地址, 就喺發利隔離街, 就懷著抽獎嘅心情去探險了。

樣貌: 78分 / 年約35-36輕姐姐, 樣貌順眼, 一把清爽及肩染金頭髮, 望落去就唔似中伏啦。
身材: 80分 / 大約5'3高, 中等身材, 唔肥, 波唔算大, 但籮柚就好鬼圓大。
服務: 95分 / 以前喺深圳皇室假期做過, 有接受過揼骨課程, 揼落真係有板有眼, 骨友們應該會鐘意。
環境: 90分 / Spa場格局, 地方乾淨, Relax環境。

前奏: 打電話預約, 約到即時, 咁知道工作室地址後, 就從發利行過幾步過去, 大約五分鐘就到達, 撳鐘開門, 一個短髮輕姐姐就喺我眼前, 雖則唔係妙齡少女, 但望落去都順眼唔太老。跟住我就放低背囊, 就除衫沖涼, 佢就整理一下張骨床, 同拎條毛巾好傻更更咁企喺浴室門口旁等我, 我沖完出來, 仲幫抹下背脊, 都幾細心下。

Part.1: 我上到床, 佢就問我有無邊度特別攰? 我話個肩位同小腿位, 咁佢就先幫我開背, 手勢動作有板有眼, 言談間, 知道佢好多年前喺深圳皇室假期做, 接受過正式揼骨課程, 亦話自己最叻係幫人揼骨推前列腺, 就係因為呢個皇室假期嘅名字, 就令我諗起好多自己嘅回憶, 話說自己以前後生嗰時, 都成日同朋友三班成群上深圳按腳, 揼骨, 唔知點解仲好enjoy喺大堂坐喺度等人來sell按腳, 食住果盤, 睇住有線電影台, 又或者睇住波, 喺大堂hea足幾個鐘頭, 就慢慢行去個大mon度去揀技師上房揼骨, 真係往事只能回憶了。講返正題, Coco幫我開完背, 就主要用佢兩隻手嘅手指公, 用指力去按我每個穴位同部位, 途中仲問我夠唔夠力? 舒唔舒服? 佢嗰種手勢確實好似深圳啲大骨場一樣, 佢真心揼得舒服過好多外面其他樓上骨囡囡, 或者佢記得我講過我肩位好攰, 所以佢都花左好多時間去按我成個肩位, 用啲手指慢慢摙下摙下, 摙到我肩位膊頭位鬆晒為止, 正當我以為差唔多揼完, 佢仲返轉頭再摙下我講過攰嘅小腿位, 認真細心。

Part.2: 跟手佢去拎nuru油,  正當我以為佢開始用nuru同我埋身肉博, 原來我又錯了, 佢先用nuru油同我抓龍筋, 推前列線, 再推埋春袋, 用暖暖地嘅nuru油去推, 真係好舒服, 而且佢手勢亦唔錯, 我唔算有好多麻酸嘅感覺, 但又覺得細佬咁樣暖暖地畀佢推下推下又好舒服喎。而細佬亦開始慢慢硬起身了。畀Coco全方位又推又摙我細佬之後, 佢就淫娃上身, 擺出一副慾擺不能嘅淫樣, 倒啲nuru喺我身上, 同我埋身肉博, 一時錫lin, 又一時聲音導航喺我耳邊叫春, 而我兩隻手都好唔得閒, 周身去撫摸佢, 揸下波仔, 又搓下佢個大籮柚, 慢慢再探索佢個森林去輕量級打左一陣油井, 由於床邊有一大塊鏡, 我睇住佢enjoy個樣, 唔理佢係唔係扮, 自己嗰刻都幾有成功感。最後, Coco再加快速度, 我細佬就開始頂唔順, 雙手摙實佢對波波, 打住個冷震將細佬幾千憶子孫爆發出來。

後記: 揼完骨, 休息左陣, 原本各自沖涼, 後來我問佢可唔可以幫手洗下背脊啲nuru油, 佢都有求必應, 認真唔話得。到我畀完家用, 見到部電視播緊台慶郭富城又跳又唱, 自己就忍唔住睇左陣, 佢都無話想趕我走話阻住佢收工, 所以呢啲技師咁好招呼, 我應該會回頭翻揼。

總結: Coco手骨真係令我感覺返以前自己深圳揼骨嘅日子, 雖然佢唔係重炮手, 但係揼完我真係全身鬆晒, 真心推薦給新四骨友們。或者有人覺得佢收得貴, 但我想講今時今日出黎玩, 如果自己有返少少要求, 其實到處都係收咁上下價錢, 所以大家自行考慮下去唔去馬啦。

最後, 希望大家睇埋佢張大籮柚相, 幫手加個分, 謝謝!   

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 49威望 +648 金錢 +653 貢獻 +644 信賴 +642 收起 理由
zib1991 + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
tablet15 + 4 + 4 + 4 + 4
manc + 6 + 6 + 6 + 6 精彩內容
garyhole + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
smalljj + 10 + 8 + 10 + 9
五十過外 + 6 + 6 + 6 + 6
newvlt + 15 + 15 + 15 + 15
hk200538 + 5 + 5 + 5 + 5
db614 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
davewat123123 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
cchun802 + 15 + 15 + 15 + 15
detective_1 + 5 + 5 + 5 + 5
ichibankent + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
letom + 10 + 10
happysystem + 20 + 20 + 20 + 20
dick5833 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Hardwell + 15 + 15 + 15 + 14
5691 + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
moneysniper888 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
piscesboy + 10 精彩內容

查看全部評分

人生如夢
回復

1萬

論壇元老

講到囡囡咁識揼骨, 搵日試下先

QQ467008558 出-售 学--生 少-妇 洗--浴 会---所 良--家 各-种 类--型 楼--凤 信--息   發表於 2024-4-9 08:24
QQ 892551098 出~售 桑---拿--女 良~~家 少~~妇 大~学生, 洗--浴 会--所~~资~料 直接--联-系-小---姐-本-人,安-全-方便  發表於 2023-10-20 08:22
回復

1萬

論壇元老

好長好用心的文章, 加分
XOXOXOXOXOXOX
回復

高級會員

睇落係新囡囡
回復

6萬

高級元老

USB公道伯