新四台

查看: 25708|回復: 454

(福樂琪琪) 鬆完個骨, 補埋個鈣, 再用巨乳夾曬啲白膠漿出嚟

1萬

論壇元老

早兩日試左呢位囡囡, 依家同大家分享一下。

佐敦福樂3樓 - 琪琪
廣告link: http://www.new141.online/ch/girl.php?id=13086

我覺得收費來講, 佢喺福樂都叫做適中。
$700/75分鐘 有P1, P2

阿囡樣貌叫做順眼, 廣告相係真人, 雖然照片打左薄格, 但入到房睇落佢真人, 都對到樣。
第一眼睇佢成個外表, 其實都已經估到佢最大賣點就係心口對巨乳, 肯定係一隻手都揸唔曬。

佢工作間都幾大, 比起一般樓上骨來講係唔錯, 亦乾淨。

Part.1 個人感覺二班頭骨技, 唔差嘅, 有幾下功夫, 亦都幾有力水, 到臨近尾聲再落力幫我推個靚油, 都鬆到我都有8至9成左右。

Part.2 會幫我輕R屁股, 再伸手入我細佬範圍, 慢慢抓左陣龍筋, 再抓下袋底同兩粒蛋仔, 雖則感覺酸酸地, 但幾有效果。之後阿囡再幫我來個BM, 佢用對巨乳壓落我身, 我背脊感覺好有壓逼感同質感。我反身忍唔住雙手玩弄佢對大巨乳, 再啜左陣, 補下鈣。跟住阿囡同我巨無霸夾條腸仔, 我舒服到唔想停, 囡囡見我enjoy, 就倒少少nuru落去佢條波罅度, 慢慢再同我細佬夾下夾下, 夾左感覺有一百幾十下之後, 細佬忍唔到, 我就抬頭向下睇住自己啲白膠漿射曬落阿囡對巨乳同佢個身上完事。  

整體服務都唔錯, 囡囡亦都幾落力, 再加上佢對大巨乳, 如果我去開福樂附近嘅話, 應該都會考慮再去搵佢happy下, 分享完畢。

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 51威望 +661 金錢 +650 貢獻 +646 信賴 +646 收起 理由
enjoy111 + 5 + 5 + 5 + 5
pongppp + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
mars12345 + 15 + 15 + 15 + 15
twinscarter + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
wsglz123 + 6 + 6 + 6 + 6 精彩內容
Ricolin + 5 + 5 + 5 + 5 我很讚同
wldn + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
肥仔WINWIN + 15 + 15 + 15 + 15
Manu3302 + 13 + 14 + 12 + 13
ptrdomino + 15 + 15 + 15 + 15
gordon4141 + 15 + 15 + 15 + 15
auhang + 5 + 5 + 5 + 5
Hiihihi + 14 我很讚同
鬍鬚仔 + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
Hardwell + 15 + 15 + 15 + 15
jameshaha + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
boscob + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
smalljj + 10 + 11 + 11 + 11
stethoscope + 5 精彩內容
五十過外 + 6

查看全部評分

on9格言: 行穩致遠, 戒急用忍
回復

中級會員

琪琪好似唔錯
回復

1萬

論壇元老

琪琪唔知係咪福樂最大波呢
XOXOXOXOXOXOX
回復

中級會員

琪琪係大波, 服務都so far so good, 要玩大波真係可以試試
回復

中級會員

睇到幾篇講琪琪搞到想試下
回復

高級會員

師兄識貨, 琪琪係ok的, 加上對大波
喂~ 屌你啦!
回復

金牌會員

攪到我都想去試吓
回復

中級會員