新四台

查看: 25581|回復: 568

福樂巨峰水滴-琪琪: 幫我鬆骨, 補鈣, 再夾腸, 玩到樂而忘返!

1萬

論壇元老

名稱: 琪琪
位置: 佐敦福樂3樓
新四網址: http://www.new141.online/ch/girl.php?id=13086

大家好, 本人好耐無出來玩, 見疫情漸漸被大家習慣, 所以我就再次偷偷出來玩。我本人唔怕中招, 之前最怕中招後被安心出行公開行蹤, 咁自己家有老虎, 被發現去過叫G就麻煩了。
好, 長話短說, 依家就簡單寫返個報告同大家share下啦。

樣貌: 7.5分 - 順眼姐姐, 估計都30中至30尾, 不過keep得幾好, 唔係街市C9樣, 廣告相打左格, 都隱約見到佢真人樣。
身材: 9.5分 - 我相信佢對波波喺福樂黎講應該最大吧, 應該有36F, 我搵佢都係貪佢對大波可以玩到自己樂而忘返。
技術: 8.0分 - 揼骨尚算正常, 未到大師級, 但揼落都鬆到嘅, 始終佢都做左一段時間。而下半場, 佢好識運用佢優勢, 拎佢對巨峰同我夾腸打飛機。
態度: 8.5分 - 有笑容, 會陪下你傾下計, 而應該做嘅服務, 佢都有做齊。

事前: 打電話約好佢時間, 準時到達, 由於唔係第一次搵佢, 所以大家好快就好多交流, 邊解甲邊傾計, 沖完涼出來, 仲會幫我抹下身。抹到乾一乾至安排我上床。

Part.1: 有簡單問下我邊度攰啲, 我話我成日返office用電腦, 所以肩頸位會攰啲, 就要求佢幫我集中按返鬆呢啲位。咁佢唔係即時就集中按我肩位, 而係按勻我全身先, 等我全身鬆曬先, 然後佢就集中火力去對付我肩頸位, 佢唔算好大力, 但都叫做對準我某啲位按落去, 本身按落去有少少酸痛, 但俾佢按下鋤下, 我就開始覺得舒服了。最後佢落油喺我背脊再推一推, 再陰啲陰啲去R我pat pat, 呢刻真係成個人都精神曬呢, 包括埋我細佬小Kenny, 呵呵呵!

Part.2: 琪琪跟手同我推前列腺, 嘩! 唔知係咪自己熱氣, 定係近來坐得多office, 又OT, 所以搞到自己血氣唔運行谷住谷住啲野咁, 佢一開始推到我細佬有少少痛, 咁琪琪都有放慢手勢就返我, 喺春袋上下左右咁左推右推, 最後都俾佢推返順我細佬小Kenny, 如果唔係, 我都驚自己咁嘅狀態出唔到野。去到呢到, 佢終於運用佢最大優勢, 壓落我身上左推右推, 再好似舊海綿咁喺我背脊轉下轉下。之後我反轉身, 停一停佢服務, 先俾我啜下佢對巨峰水滴去補補鈣, 然後我好變態咁要求佢拎對巨峰, 彈彈下咁同我黎個洗面奶, 係咁拍打我塊面, 等我滿足下自己做AV男主角嘅慾望。之後佢就搽少少油去佢波罅度, 同我巨峰夾香腸, 夾夾夾...睇到我目不轉晴, 唔洗幾分鐘, 啲白膠漿就喺我細佬小Kenny度好澎湃咁湧曬出來啦。

事後: 簡單幫我用紙巾清潔一下, 佢就叫我休息一陣先, 然後佢就簡單執下野, 清理現場。而我睇睇個電話屏幕時間, 原來都差唔多要返屋企交人, 就起身簡單沖下身, 然後著返衫, 俾低家用, 就同佢say個拜拜, 下次再會了。

收費: 6魚
時間: 60分鐘

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 86威望 +1154 金錢 +1151 貢獻 +1111 信賴 +1088 收起 理由
enjoy111 + 15 + 15 + 15 + 15
pongppp + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
hkacwing + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Manu3302 + 15 + 15 + 14 + 15
Hiihihi + 15
at2113 + 15 + 15 + 15 + 15 加分支持
jyuyondai + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
lexusbb + 15 + 15 + 15 + 15
stethoscope + 10 精彩內容
wgzcew + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
hk200538 + 5 + 5 + 5 + 5
y0733 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
chanjoe + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
wldn + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
叶恭介 + 8 + 8 + 7 + 8
abcomg + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
coreylam + 15 + 15 + 15 + 15
霸氣J + 15 + 15 + 15 + 15
fishman888 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
mmfun + 10 精彩內容

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

巨峰水滴, 形容得幾好, 我見過佢, 確實好大波
XOXOXOXOXOXOX
回復

1萬

論壇元老

加分睇巨峰!
回復