新四台

查看: 26893|回復: 393

其實福樂15樓都有個芯芯,又係幾揼得

中級會員

名稱:芯芯
地區:佐敦
地址:佐敦道 19 - 21 號福樂大廈 15 樓 B 室 5 房
價錢:HK$650 + 50貼士
服務時間:120分鐘
新四網址:https://new141.online/ch/girl.php?id=18247
翻揼指數:8/10
之前係舊新四睇錯廣告搵錯左福樂15樓芯芯,反正聽講15B條巷都係揼得之人都算啦無咩所謂照揼啦,揼完覺得服務又幾好,果陣時已加入翻揼list。

臨近年尾開始要清大假,上個禮拜請左成個星期戇膠膠日日無所事事,都係出下去旺角睇下毒野做個毒L散下心。做完毒L時間尚早又行得攰攰地,問左幾個揼開嘅技師一係無時間一係就太夜,得芯芯得閒。見仲有D時間,於是我就戇膠膠由旺角行左落佐敦……一個肥仔咁行法真係腳都斷……好唔容易終於行到福樂上埋去,入閘快快手沖個熱水涼舒服下,沖完抹身趴上床開波揼骨。

芯芯手骨係偏泰式而且本人大力,啱晒剛剛行到周身攰嘅我。我d手腳比佢拉黎拉去兼夾又膝跪又肘鋤,仲有同我活動同拉鬆我d關節,揼骨情況就好似打緊手打牛丸咁芯芯將我身上每舊肉搓圓撳扁,揼完真係鬆鬼晒,小腿行完路之後嘅繃緊一掃而空。

鬆到咁上下芯芯踩埋個背,腳勢幾好幾有力水又鬆多二錢重,啪埋個胸椎真係kimochi。不過美中不足係個扶手竟然唔係對正張床正上方,所以師兄要踩背嘅話一開始移左張床先會好d。

踩完背到我期待嘅泰式拉筋,簡單d講就係芯芯將我d手手腳腳拉黎拉去屈黎屈去,唔試過都唔知原來我都可以咁柔軟。佢跪背將我雙手拉後同我鬆腰,胸腹都得以伸展,我長時間彎腰用電腦兼坐姿不良,咁拉法初時又緊又痛,拉多幾次伸展原好似輕左咁。

之後芯芯將我上身同下身向相反方向拉同我啪腰,聽到d關節啪啪響真係壓力盡消。然後就係我最鍾意嘅lock頸喇!芯芯唔心急慢慢同我按鬆條頸,咁就唔會因為條頸太緊lock頸時扯傷肌肉。然後細幅度輕輕力扭下條頸等我習慣下,慢慢扭動幅度越來越大,「放鬆......」我長舒一口氣放鬆......「啪啪!」另一邊又「啪啪!」個快感真係直衝腦袋咁爽!不過芯芯要問先會同你lock頸,師兄們自行衡量風險。

整完一輪都搞左成粒鐘,叫芯芯按下頭同採埋耳。比枝棍仔隊入去撩下撩下真係好爽,撩完仲要拎舊棉花係個耳窿度轉下轉下,真係爽死!撩完耳仔爽爽地下面扯扯地,費事搞咁多野隔衫揸下波打個飛機,好快完事。射完沖涼比錢走人。
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 37威望 +375 金錢 +363 貢獻 +368 信賴 +349 收起 理由
wwskw + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
ansonlam + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
littlecannon + 14 + 14 + 14 + 13 精彩內容
hamcake + 20 + 20 + 20 + 20
smalljj + 9 + 7 + 7
lemonpear + 15 + 15 + 15 + 15
Badwai + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
寫意型仔 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
TaPakPak + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
fungsan + 5 + 5 + 5 真實報告
mmfun + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
雨中粗野的採購 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
jojolee + 1 + 1 + 1 + 1 精彩內容
鬍鬚仔 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
5691 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
yinhkcyh + 5 + 5 真實報告
gnuelsamoht + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
6100 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
garen181024 + 5 + 5 + 5 + 5
五十過外 + 5

查看全部評分

回復

中級會員

心口咁脹

QQ467008558 出-售 学--生 少-妇 洗--浴 会---所 良--家 各-种 类--型 楼--凤 信--息   發表於 2024-4-6 11:20
QQ 776 775 829 出 学--生 良---家 兼--职--女 外--围 -- 会--所 各种类型LF 资料   發表於 2023-5-6 08:17
回復

高級會員

有採耳可以試下喎, 自己成日都係用隻手指尾撩吓撩吓攪到挖損咗, 而且对波都唔細.
回復

金牌會員

性價比好高喎
回復

金牌會員

佢唔係不嬲出名好架嗎?
回復

1萬

論壇元老

想問大約咩身材同咩組別,
回復

金牌會員