新四台

查看: 18642|回復: 323

MY日記 - 慕名而來去福樂尋找那位巨峰骨手琪琪

1萬

論壇元老

論壇元老

工作室: 福樂3樓 技師: 琪琪地區: 佐敦

近排睇左好多份呢位技師報告同留言, 似乎証實左佢胸前真係擁有一對巨峰, 於是乎我上星期見自己有時間, 就膽粗粗打電話落個booking, 順利約實當日夜晚, 就懷住一個愉快嘅心情過去。

P.1 - 入到房, 望真啲係一位長髮順眼中囡姐姐, 再望低啲, 真係睇到火都黎埋, 係慾火個火呀!!! 於是乎我就快快趣沖下個身. 就爬上床接受佢服務啦! 本身以為佢只係sell大波, 揼骨可能都係一般般, 點知我又低估左佢, 或者無期望就唔會失望啦。開背穴位都準, 而力水亦好足夠, 雖則未到一班馬技術, 但都有一班尾, 足夠應付一般人嘅揼骨要求級別, 我全身來來回回畀佢揼左幾次, 就落油再推, 真係老泥都畀佢刮埋出來。

P.2 - 接住落黎佢就R我屁股, 輕輕咁左R右R, 真係成身好似畀佢電親一樣。當我畀佢R到我全身鬆曬, 佢就同我推前列腺, 酸酸麻麻感覺, 手勢都唔錯嘅, 跟住佢就使出佢必殺技同我大波推, 再夾腸仔, 我本來一心就係慕名而來玩大波, 所以就叫佢瞓底, 畀我慢慢搓佢對大波, 慢慢去補鈣, 到我食飽飽啦, 琪琪一啲都唔偷懶, 伸手拎啲油過來整落佢對波隙度, 然後就好暢順咁同我再一次夾腸, 來個終極消失豐乳中, 最後結果唔洗講, 就係我打左個冷震, 射到周圍都係子孫完事啦。

總結 - 如果師兄想搵大波妹玩波之餘, 仲想正正經經揼個骨, 咁呢位琪琪就應該真係幫到大家了 ^^

新四網址: http://www.new141.online/ch/girl.php?id=13086
家用: 700
服務時間: 75分鐘

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 58威望 +756 金錢 +751 貢獻 +755 信賴 +728 收起 理由
enjoy111 + 15 + 15 + 15 + 15
peonypk + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
hkacwing + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Hiihihi + 11 真實報告
covent + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
Hkon + 9 + 9 + 9 + 9
5691 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
wgzcew + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Gman + 15 + 15 + 15 + 15
David + 15 + 15 + 15 + 15
林友德 + 15 + 15 + 15 + 15
Hardwell + 15 + 15 + 15 + 15
IPKK901607 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
jackyy0430 + 10 + 10 + 10 + 10
hk200538 + 10 + 10 + 10 + 10
dick5833 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
boscob + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
hamcake + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Fuxkfuxkfuxk + 15 + 15 + 15 + 15
momochana + 15

查看全部評分

活到老,玩到老
回復

金牌會員

琪琪補鈣一流多謝分享
回復

高級會員

又按得又波推胸爆都幾正喎。已加分。
回復

高級會員

琪琪service係唔錯既,只係相頭唔係我杯茶所以唔急住返食
回復

中級會員

要約,無得頂
回復

高級會員

琪琪係幾好 個人唔太鍾意佢個聲音導航
回復

高級會員

已加分支持
回復

高級會員

請問大約咩年紀?大約就得