新四台

樓主: 123BBT

囡囡心理

中級會員

Klbx2 發表於 2023-8-27 15:51
比得客中出,上曬環架啦

C兄說得對,但D女可以做到咁賤,同D客唔上套扑,為咗舒服唔怕死,除非對個客特別有感情,如果不是做雞都做到咁賤,遲早做隻病雞。
回復

中級會員

Klbx2 發表於 2023-8-27 15:51
比得客中出,上曬環架啦

一定要上環,條女有BB, 邊個係老豆都唔知
回復

金牌會員

上咗環就唔怕,畀阿A射完,畀阿B,C,D再射,射到 滿載而歸, 都唔怕有BB,至於有病就另計
回復

中級會員

honest_sellerrr 發表於 2023-8-27 11:32
比得你入 其他師兄都得 出來玩小心身體先長玩長有 切忌嫖客扮情聖

C兄 講得好啱, 條女畀得你無套中出, 一定可以畀其他客一樣, 呢啲咁邋遢嘅 公廁, 都係戴套安全D, 命仔緊要。
回復

2萬

論壇元老

佢哋冇常識,冇套唔射入面就以為安全

同埋真係唔好再自作多情,囡囡只係想賺你錢,想你幫襯多D

男人出來玩搞咁多囡囡,唔通又個個真感情?
囡囡出晒水只係生理反應,唔係冧你
你扯旗射埋精又係咪一定冧條囡?

出來玩都係安全至上

評分

參與人數 3威望 +45 金錢 +45 貢獻 +35 信賴 +35 收起 理由
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25 我很讚同
powerRanger169 + 10 + 10 + 10 + 10 我很讚同
garyho + 10 + 10 精警,是日金句。

查看全部評分

回復

2萬

論壇元老

linlinmeet 發表於 2023-8-28 19:29
上咗環就唔怕,畀阿A射完,畀阿B,C,D再射,射到 滿載而歸, 都唔怕有BB,至於有病就另計 ...

性病滿載而歸
回復

金牌會員

Jiruo 發表於 2023-8-30 13:45

同埋真係唔好再身作多情,囡囡只係想賺你錢,想你幫襯多D

好認同師兄講法,出得嚟玩真係唔好貪過瘾唔戴套,到時就一世,後悔都冇用
回復

中級會員

Jiruo 發表於 2023-8-30 13:45

同埋真係唔好再自作多情,囡囡只係想賺你錢,想你幫襯多D

有啲USB為咗畀客拮得開心啲, 自己又可以過癮舒服啲, 又抱住個心態自己上咗環, 唔怕有bb ,加上個客氹一氹佢話冇事冇病,咪唔戴套囉 ,我覺得呢種女人根本係賤。 試問下 個客可以要求唔戴套係隻西內面射精, 同樣地舆其他嘅囡囡一樣都要求唔戴套拮,你話會乾淨到邊度。
回復

高級會員

有D女讀書少又蠢, 唔識保護自己, 又無定期驗身, 比客環完好似無事, 咁樣做又可以多回頭客, 咪繼續囉.

有D女有條件既熟客去多幾次先比, 有D女條件差既長期咩客都可以環, 同好多師兄講一樣, 比得一個就比得其他人環, 出黎玩小心D好.
出黎玩要有品, 唔好以為自己比錢就有得屌就係大爺, 依D叫交易, 一買一賣
回復

中級會員

powerRanger169 發表於 2023-8-31 07:14
有D女讀書少又蠢, 唔識保護自己, 又無定期驗身, 比客環完好似無事, 咁樣做又可以多回頭客, 咪繼續囉.

有D ...

出嚟做, 預咗拋個身畀人拮, 但有時做得好下賤 ,以我知道有啲女, 為咗小小便宜, 可能都係講緊一千幾百, 或者買份禮物, 多幾次又畀客氹唔上袋拮内射中出, 有啲女為咗多一,二百蚊, 畀客不停地屌足40幾50分鐘, 作賤自己身體, 為咗少少錢, 甘願作賤,完全冇尊嚴,都幾可憐, 又可恥。
回復