新四台

查看: 11877|回復: 208

一日內喺同一個場食咗兩個女仔 之 ViVi篇 (下)

2萬

論壇元老

名稱:ViVi
地址:灣仔 軒尼詩道 174號 光裕樓
電話:9869 7490
價錢:1000+tips
新四網址:https://www.new141.online/ch/girl.php?id=18271

承接返上篇,未睇過嘅可以去睇下同加分:https://www.new141.online/bb/forum.php?mod=viewthread&tid=873

話說同Lily敦倫完步出房間,見到長頭髮兼長腿靚女ViVi坐咗喺廳,著住件灰色吊帶短睡裙仲要透透地,若隱若現見到底底非常吸晴。 反正我又唔急走,留咗喺個廳到坐左陣順便R下囡囡水吹,吹得開心抄埋牌嘅話下次又有好嘢食喇。 明明我同佢係第一次見面但唔知點解有種一見如故嘅感覺,可能佢真係好健談好容易同D客有話題啦,傾得開心又會好好笑容仲幾甜添,真係男人都會鐘意嘅類型。 我地坐喺梳化吹水越吹越開心,越開心就越多身體接觸,初頭就佢主動摸下我手仔,摸下摸下就成個人挨埋來依靠住我請我食波餅,更進一步將佢對長腿放我大脾上面任由我撫摸十分豪放。 原本執咗Lily一劑都無乜力,咁樣比ViVi挑逗法又硬咗,當下小摸根已經衝昏頭腦只有一個諗法,就係唔理三七廿一扚阿ViVi入房同佢執番一劑!

閂埋房門第一時間打返個車輪先,我雙手都好唔安分摸勻ViVi全身,稍稍拉高條裙仔摸摸個屁股,哇!啱啱都唔發覺原來著T-back認真性感! 雖然ViVi唔算豐臀但都算有肉地唔係骨杉杉,都幾好揸手。ViVi好乖咁等我同佢除衫,我將佢條灰裙仔拉低順手解埋個Bra,ViVi雙乳唔太大但細有細可愛絕對見得人。 解完Bra攬住食下蓮蓮,聽住ViVi有反應到嬌喘真係享受,我騰出隻右手改為轉攻其下路伸手入條底底發現已經濕濕地,嬌喘聲就更加急促。玩到夠叫ViVi擰轉面而我就踎低望實佢個T-back性感Pat除佢條底底,毛毛同妹妹映入眼簾,忍唔住將個頭伸埋去索幾下,無異味仲有陣沐浴露嘅香氣,非常乾淨。 我又除埋衫一齊沖涼。ViVi沖涼其實同Lily大同小異都係好細心同好仔細洗每一個部位,連腳踭老泥都同我捽埋,服務好細緻,ViVi真係好識得服侍男人輕易俘虜咗我嘅心。沖涼呢Part就唔再多贅述喇,留返比各位師兄幫襯時慢慢發掘。過完水抹過身準備床戰。

其實同Lily床戰完我都未回晒氣仲有D攰,所以我出到來直接軟癱床上合埋眼任由ViVi玩弄我,但佢一D都唔心急仲慢慢調情,輕輕撫摸我額頭仲錫咗我面珠幾下。 我有D驚訝睜開眼望住ViVi,兩人含情對望,ViVi報以甜蜜嘅微笑,少咗初認識嘅豪放同狂野,多咗一份女人嘅含蓄同溫柔。 ViVi繼續服侍我,由頸而下不停錫從不間斷,我胸前兩點比佢用舌尖又頂又挑又轉錫得非常爽,舞棍起上來亦得心應手,含吹舐啜變化多端,溫暖嘅口腔包裹住我敏感嘅龜頭進進出出,ViVi望實我雙眼時刻注意我反應,眼神似識得微笑般精靈活潑更覺可愛。 我比ViVi激起男人嘅征服慾轉為主動,企起身要ViVi以跪姿繼續同我口交。我輕撫其秀髮,每當我小摸根從口中出來便稍稍用力塞回口中,精靈活潑嘅眼神頓時變得楚楚可憐。我靠喺牆上輕輕抬起一隻腳露出雙春,ViVi自動自覺低頭苦幹好好服侍我兩粒波子,先舐下袋皮越舐越落近乎後花園嘅位置,果度係男人敏感嘅天堂,一邊舐一邊從兩腿之間望向我,ViVi成個痴女咁個畫面非常淫蕩。 兩粒波子喺ViVi口中進出,一時左一時右,一手扶我大腿另一手繼續弄棍,ViVi呢刻重拾主導權以致我動彈不得只能默默享受。

但我又點可以只顧自己享樂忽略ViVi嘅感受?我嘆夠決定好好服侍返佢,先用我舌技舐勻全身然後直搗黃龍攻取蜜穴。我稍微抬起ViVi個屁股,雙手按住張開大腿,整個蜜穴一覽無遺喺我面前露出來,ViVi就怕怕醜醜咁合埋眼擰轉頭唔敢望我。 先輕輕舐兩塊大鮑邊試試水溫,ViVi低聲發出興奮嘅喉嚨音無抗拒,我再進一步輕輕用舌尖挑逗一下粒豆豆,反應更加強烈亦忍唔住嗌咗出聲,我知道我做啱咗繼續刺激粒豆豆,整個口腔包住用舌腹繼續刺激,時而舐時而啜,淫聲浪語不絕於房間。 收手前更一嚐用條脷深入其蜜穴輕輕抽插刺激一下陰道,ViVi更有反應不自覺縮一縮又稍微抬起陰部再叫得更爽,我成塊面舐到濕晒都唔知係我D口水定佢D蜜汁。舐完玩完ViVi同我上套比我插蜜穴,全程9成時間我都只係用男上姿勢。何解?因為ViVi有對大長腿,男上姿勢最方便我邊玩腳邊插穴。 我將枕頭置於ViVi下腰,將佢雙腳放上我膊頭,對準向前一頂成條小摸根就滑咗入去,溫暖而緊窄嘅陰道充滿刺激,每一下抽插都係通往天堂嘅踏腳石。插順左ViVi嘅淫聲同肢體碰撞聲不絕於耳,非常興奮。 話明要邊插邊玩腳我又點會放過ViVi兩條長腿?由小腿近腳踭位置開始舐,ViVi似乎好受比人舐腳,呻吟聲變得更加嬌美。我慢慢舐到腳踭舐埋腳板再舐埋腳趾罅,一D異味都無,ViVi仲同我講好鍾意比男人咁玩,睇來佢同我一樣都係少少M底,各位師兄搵ViVi可以試下咁玩但最緊要錫住佢。 如是者男上探穴咗一輪都係時間最後衝刺,轉埋最後個體位叫ViVi企落床腿張開抬起個PAT,,從後面睇個畫面真係非常色情。我校啱角度一棍桶入去個蜜洞,龜頭大面積磨擦洞壁兩個大同時呻吟咗一下,之後全程都係得返ViVi愉悅而放蕩嘅呻吟聲,再磨多幾下實在忍唔住掹返出來除套將精華液悉數射喺ViVi個屁股上。

完事後我展現紳士風度好好抹乾淨ViVi身上嘅精華液。因為今次喺短時間內射咗兩次搞到有D虛脫,抹完攬實ViVi瞓左兩三分鐘先至沖涼。沖完涼著好衫比埋家用又試下公主抱,ViVi重過Lily但抱住show對長腿出來比較有睇頭。睇情況唔知下次有無機會雙飛呢? (完)

想睇下相就留個言加個分!
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 47威望 +633 金錢 +618 貢獻 +627 信賴 +626 收起 理由
gordon4141 + 15 + 15 + 15 + 15
jo11jo + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
victorhung + 1 + 1 真實報告
carryli + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
youknow123 + 5 + 4 + 5 + 5 精彩內容
sosososad + 2
NEW_18 + 15 + 15 + 15 + 15
adddddddd + 10 + 10 + 8 + 8 精彩內容
sam月日 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
helloladyb + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
單練魔人 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
qqkingkong + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
a_aiii + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
joojoolee + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Manu3302 + 15 + 14 + 15 + 14
zzifnoel + 5 + 5 + 5 + 5 我很讚同
happysystem + 15 + 15 + 15 + 15
sky0413 + 15 + 15 + 15 + 15
Bosco888 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
hamcake + 15 真實報告

查看全部評分

鳩流流又一日
回復

金牌會員

師兄有心有力, 勁呀
回復

禁止發言

回復

中級會員

正喎師兄,睇完你兩篇寫到咸故咁生動,加分支持!
回復

高級會員

勁,兩次之後仲夠力公主抱
回復

高級會員

M底對M底
回復

高級會員

師兄好嘢
回復

1萬

論壇元老

add point support 2 q  , (1+1 )
回復

金牌會員

勁之外,仲有錢
回復

3萬

論壇元老

拜服師兄一日兩Q, 加分支持!
回復