新四台

查看: 4365|回復: 20

新手包膠 鴻運閣小E 我有生之年試過最正嘅女 沒有之一

中級會員

各稱: 小E/小儀 (鴻運閣)
家用: 1500
時間: 60分鐘
網址: https://new141.online/ch/girl.php?id=18219

相頭:100/10
小弟估歲數都有一手,頂到盡26,27歲,分分鐘得22,23歲,如果大家有加鴻運閣客服就知小E張廣告相,我可以好負責任咁同大家講,幾乎係一模一樣!!Gff又似大家平時落旺角見到個啲年青妹妹
身材: 9/10
如果師兄係胸奴族嘅話鴻運有其他更好嘅選擇,但如果唔需要補咁多鈣,吸手C波先係你杯茶的話,小E絕對係你首選,全走肥身材,白滑大長腿,年輕緊緻肌膚,我見佢著yoga pant bra top 應該係做開運動所以身材fit到爆,我確實搵唔到一個可以挑剔嘅點
服務: 7.5/10
呢個就係唯一不足嘅地方,可能新做經驗唔夠,P1P2係差少少,不過都好過美容骨好多好多,而且你會Feel到佢好比心機做,抵讚嘅
確實係冇咁熟手冇咁放,但小E嘅外表加上個種怕怕丑丑帶Gff嘅感覺,我相信冇幾多位師兄抵抗得到
整體評分: 9/10
後生靚女model級數,有禮熱誠唔會hea你,怕怕丑丑似足你初戀女友,如果唔係因為P1P2差少少我真係好想比爆分佢
返食指數: 10/10

P1: 上到去入房之後就自取其浴,數分鐘後小E就入咗嚟叫我扒喺床幫我按下。骨技方面其實都有二班,一上嚟同你開個背,按得都好有力水,最緊要係好用心,會問你邊到攰邊到痛
P2: 按完之後女女會出去拎NURU油,一搽上身發現暖暖地值得一讚,同時女女己經全身解好甲,用心口一對小白兔係背脊跑返個谷草1600米,穩約感覺到女女兩粒提子乾漸漸硬起咗
跑完二千堅尼後女女上床將我對放上佢大臂,然後就係放風箏&RPP,女女十分溫柔而且對手又滑,令我欲仙慾殺,差啲床都頂穿,咁就可能要埋單2000先走到人,好彩最後女女見我差不多就叫我轉返身。
P3: 用紙巾抹走身上啲油之後就入正題,女女先用嘴幫我帶套(幫各位師兄問過係冇環吹嘅,當然有可能係我唔夠靚仔),吹功尚可,就真係好似當年18歲同女朋友仔扑野咁,含羞答答,將個頭含入口慢慢前後前後含,然後再用舌尖lam下棍身,當然達唔到簫王級數,但小e嘅賣點就係呢種清純。含完之後就女上,不得不說年輕真係本錢,周感極強,一入到去就feel到好緊同好暖,插幾分鐘仲開始有水出,一邊策騎一邊有小E羞滴滴嘅聲音導航。轉我男上嘅時候唔知係咪個衰妹喺到夾我,頂到盡嘅時候好似有隻手仔捉住我細佬個頭咁,好快就升空派彩。

完事後小E叫我一齊沖涼,因為我之前試第二條女女個時冇陪沖服務,所以覺得特別驚喜。另外,唔計樣身材服務,小E最大賣點係個人好開朗活潑,相處落好似後生拍拖咁。小弟去spa嘅經驗唔多,但我諗小E我會一路間唔中都翻食,好推薦各位師兄去,去完覺得dm可以pm我,我回返水比大家

評分

參與人數 7威望 +92 金錢 +92 貢獻 +92 信賴 +92 收起 理由
Kwkwkw654 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
uniqueasd + 7 + 7 + 7 + 7
奇哥哥 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
老人渣 + 5 + 5 + 5 + 5
Luckyfan + 30 + 30 + 30 + 30 精彩內容
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 Noted
摸根freeman + 20 + 20 + 20 + 20

查看全部評分

回復

中級會員

師兄,報導一流。但打上去要問她在不在?才上去?謝謝你。
回復

中級會員

但1500好似好貴,不过人一世,点都要試下。
回復

2萬

論壇元老

我記得小E好似細細粒可以抱起黎屌
鳩流流又一日
回復

中級會員

alex 發表於 2022-4-29 11:40
師兄,報導一流。但打上去要問她在不在?才上去?謝謝你。

最後就搵返客服落booking
回復

中級會員

alex 發表於 2022-4-29 11:41
但1500好似好貴,不过人一世,点都要試下。

其實1500還好,尖沙咀區好多打住坨地做賣點嘅spa開到貴一貴,3,4000都有,識一位女女兩檔做,一檔收2000另一檔要成4000,其實我哋比多咗最後都係落老闆袋
1500純坨高質素靚女算公道價,平時食茶記隔唔中都會想食下西餐鋸下扒享受下嘅
回復

中級會員

摸根freeman 發表於 2022-4-29 20:08
我記得小E好似細細粒可以抱起黎屌

其實都唔細,近米七,可能師兄記錯女女了,鴻運咁多靚女哈哈哈

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 貢獻 +10 信賴 +10 收起 理由
摸根freeman + 10 + 10 + 10 + 10 你咁講應該係我記錯,一段時間無去過LU.

查看全部評分

回復

高級會員

woyun 發表於 2022-4-29 23:43
其實都唔細,近米七,可能師兄記錯女女了,鴻運咁多靚女哈哈哈

哈哈,睇到前面都以為係細粒。
回復

金牌會員

好吸引嘅報告
回復

高級會員

佢好似真係比較後生, 我朋友上試過同我講返