新四台

查看: 3035|回復: 27

跟寬油兄揾食系列-15樓氣質小姐姐福樂潼潼

2萬

論壇元老

跟寬油兄系列,由五寶9嘉、新興文文磁义大破鐵布衫后,今集到福樂潼潼。睇左寬兄報告,大致上對潼潼底子大慨知道。睇, Adv相亦見到中短髮,身形唔係「肥膩野」。於是去到佐敦站又大膽去約,好好彩剛有位置。於是約120分鐘開心吓。

囡囡:福樂潼潼
四, link:http://www.new141.online/ch/girl ... 3%E4%B8%8A%E9%AA%A8
外表:順眼靚女,約30尾至4頭
身形:健美1.63高,白滑B尾波好揸手
家用:120分鐘$750,另加Tips
返食:80/100

上到去按門鈴,一個順眼長髮靚女開門招呼我入去,最初以為入錯房,因 adv 相係短髮,望真啲潼潼係果種越望越順眼,越睇越好睇靚女,難怪寬兄話潼潼在15樓入面應該係算後生果位。招呼我飲水之後就先自我其浴先。

出來上床開背有扳有眼,頭10分鐘好靜,原來潼潼以為我訓著咗,所以唔出聲。大家一傾開就乜都講,健身、養生、北上、行山、經濟........ 潼潼係相當健談,手骨亦不錯,夠力位準,按到咁上吓就開始踩油背,腳法靈活落点有力,膊頭、背、腰及腳大腿小恌腿全部照顧晒。之后轉身開始P2,先用温暖按摩油推大腿根,再用雙手慢慢套弄、捽鳩頭,期間潼潼自動波拉低兩邊吊帶,我老實不客氣一手玩左波,一口補右波鈣,好快搞到潼潼lin lin也硬晒扯晒lin祺。之後我再海底撈月隔住底底摸吓鮑魚。摸吓捽吓感到底底濕了,而潼潼呼吸亦越來越重,當我想進一步伸手撩入底底址下時,潼潼氣急敗壞夾住大腿說「唔好,來緊M」。又好,留返下次先。。。慢慢玩。最后在一輪互相摩、擦一番功夫下,最終幾天精華被潼潼打晒出來。

總結:15樓中的小姐姐,talk得玩得又揼得,希望下次可以深入再了解吓就更加好。

評分

參與人數 9威望 +185 金錢 +185 貢獻 +185 信賴 +185 收起 理由
Pencil30 + 30 + 30 + 30 + 30 真實報告
scmtb + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
benben11 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
DuckDuck + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
hermann + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
daddydelay + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
RCMP + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25

查看全部評分

回復

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

估唔到小弟成為左一個系列

評分

參與人數 1威望 +25 金錢 +25 貢獻 +25 信賴 +25 收起 理由
garyho + 25 + 25 + 25 + 25 晚安寬兄

查看全部評分

所有未出過包膠嘅用戶
PM攞contact一律唔覆
回復

2萬

論壇元老

寬油仔 發表於 2024-5-14 22:45
估唔到小弟成為左一個系列

你報告中肯,口味大家近似。
回復

高級會員

期待師兄進一步開發囡囡嘅報告...

評分

參與人數 1威望 +15 金錢 +15 貢獻 +15 信賴 +15 收起 理由
garyho + 15 + 15 + 15 + 15 到時一定再分享

查看全部評分

回復

金牌會員

我都食過
福樂潼潼但一般
http://www.new141.online/ch/girl ... 3%E4%B8%8A%E9%AA%A8
外表:口罩人 間房黑到 睇唔清手指
身形:還好唔肥
家用:90分鐘650? 太耐唔記得 (好似自動會求其同你推下會陰 就加你100)
返食:3/10
二班骨唔算特別好,聽聞會踩油背,但佢未推介過。全程口罩人,當按個骨都可以既,但問都唔問就會自動按前列腺,之後就收多100。
按得好前列腺都唔易,但佢唔係特別好。可能我比較生客食得就食。
回復

2萬

論壇元老

Zxcv567 發表於 2024-5-14 23:18
我都食過
福樂潼潼但一般
http://www.new141.online/ch/girl ... 3%E4%B8%8A%E9%AA%A8

晚安師兄,我都係第一次去,無遇到你所講情況。我約之前除了睇寬油兄報告之外,亦有睇其他師兄寫過潼潼的其他報告,普遍係讚多,亦有人講過, P2比較保守,但我第一次又玩得算Okay喎。

師兄你話係口罩時期,應該都係初期新冠比較嚴防期間,果段時間大家也難免玩得無咁放。希望之後師兄一直食多啲好野,分享多啲。
回復

高級會員

師兄應該試下桐桐,巨乳做波推,簡直無敵
回復

2萬

論壇元老

MillerRain 發表於 2024-5-15 04:09
師兄應該試下桐桐,巨乳做波推,簡直無敵

但桐桐揼骨似乎比較一般,而且很多師兄講佢脾氣比較飄忽。就是怕了這種貼錢買罪受這個感覺。而且, CP值不夠高
回復

中級會員

諗起以前另一隻鐵膽 同層嘅海倫唔知寬油兄仲有無搵?
回復

8萬

高級元老

論壇元老最佳新人

garyho 發表於 2024-5-14 22:47
你報告中肯,口味大家近似。

師兄都係熟女控?
回復