新四台

查看: 3896|回復: 18

【神房報告】旺角 大波 嘟嘟

中級會員

地區:MK
玩法:神房
囡囡:嘟嘟
費用:700+tips
相頭  8分:靚女張相有ps過瘦臉;但真人都係靚女,甜美靚女
身材  9分:個波真係大,睇資料話有D波,小弟玩的少,沒玩過C波以上,波係真噶,一手
服務  8分:開門見到囡囡,超好笑容。 好熱情招呼我入去, 仲遞杯暖水俾我暖下身。 跟住囡囡入房,攬住囡囡條腰,囡囡好自覺車佐過來,好輕易考到車牌。囡囡前後都有侍浴, 特別認真洗J啷袋。 囡囡口技都好正,佢有自己獨門技巧, 特別佢對眼神魅惑力十足,學曬AV情節甘,望實你。男人下體智商逐漸增加。由於囡囡激發出我的獸性。 直接著衫上場同佢大戰300回合。 囡囡先手上馬進攻,囡囡雙腿夾實腰部發力向前妞, 細佬好明確感受到囡囡下面妹妹吸實我細佬,再引導我進入到囡囡最深處。 呢part真係全程自動波。囡囡見我久攻不下,慢慢漸入下風,囡囡下面已經春水氾濫了。 Around2. 到我變進攻方,我傳教士將囡囡壓係下面, 我埋頭食link玩波,胯部慢慢抽插。 囡囡防守嚴密,夾住我條腰實一實,我見囡囡如此,開始加快節奏大力抽插。囡囡呼吸越來越急促, 下面吸力越來越大,發覺囡囡已經開始高潮。 我臨時剎車停一停, 換個後推, 囡囡淫蕩大叫, 寶貝不要停, 我係身後大力輸出。 囡囡夾實流水,我都抱緊囡囡將所有精華噴係袋度。 舒暢滿意的一次出擊。囡囡真係冇的彈,全程配合。
評語:agent 回復快, 態度Nice。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 2威望 +21 金錢 +21 貢獻 +21 信賴 +21 收起 理由
Luckyfan + 20 + 20 + 20 + 20
Pencil30 + 1 + 1 + 1 + 1

查看全部評分

回復

高級會員

用番呢個台既標準,呢個都算係 樓上骨 嗎?
回復

高級會員

大佬,賣廣告都唔好用假相丫。。
回復

金牌會員

回復

3萬

論壇元老

師兄,你好似放錯台喎
回復

中級會員

收到。 好尷尬
回復

中級會員

求contact
回復

中級會員

hi  私下pm你了。     
回復

中級會員

hi, 版主能否幫我將份貼,搬移去一樓一嘛。
回復

4萬

版主

我是玩家活躍玩家熱心玩家資深玩家榮譽玩家灌水之王盡心貢獻鞠躬盡瘁 論壇元老

Drug.Treally 發表於 2024-2-29 15:22
hi, 版主能否幫我將份貼,搬移去一樓一嘛。

請你下次留意你的報告內容, 一啲揼骨內容都無, 根本唔係樓上骨報告, 下次再犯會直接刪除報告而不另行通知!
仲有, 版主唔係專門去服務你, 要SET權限, 下次自己SET, 你下次再有報告唔SET, 亦會直接刪除你份報告, 謝謝合作!
這個世界很小,我們就這樣遇見了;
這個世界很大,分開就再難相見了.
回復