新四台

查看: 7567|回復: 26

溫馨的端午節

金牌會員

SSP : 溫馨
樣貌 : 順眼 , 風韻猶存
身材 :喺本人食過最大波嘅一個, 有肉哋但整體好看
價錢 :680
服務態度 : 好好 , 全程有講有笑
囡囡比較收得早, 而小弟平日收工遲, 所以只有星期六或紅日先約到佢。

見有 C 兄久唔久喺報告中有提到呢位技師 , 好似都幾好, 所以小弟就WhatsApp約佢 , 但可惜幾日都冇反應, 原來囡囡放假回國內, 囡囡回港後有回覆, 原本約好星期六, 但早一日收到佢WhatsApp因為父親節想陪屋企人所以再改, 問囡囡23 號開唔開工, 佢話會開咁我聽到就照約啦, 但佢第二日佢講話唔記得咗嗰日喺節日所以想放假同屋企人過節, 咁唯有再改啦, 22號果日我 WhatsApp 佢問佢喺咪早收趕番國內, 佢話未得住重有客, 之後隔咗幾粒鐘收到佢信息問我23 號得唔得,我當然話冇問題啦。

端午節嗰日準時到逹, 但呀女已經有客, 等咗 5-8分鐘左右有客人出門, 呀女就 W/A 我入去,當我行到門口呀女打開度門嗰一刻, 有啲震撼一大對人間胸器呈現眼前,佢冇帶bar 就咁幾條帶圍住個胸形, 喺有啲肉哋但佢唔係矮細嗰隻, 身形比例就正如啲C 兄講似日本AV女優 , 喺咁嘅情況下即刻比佢吸咗入房 , 工作室乾淨企理, 吹水幾句呀女攬吓我, 跟住就自行解甲,入度廁所已有張情趣椅同指壓見個啲又唔同,囡囡仔細沖乾淨身後就叫我瞓上張凳到 , 佢就開始錫我2 點, 手又周圍掃吓,之後就坐上我身上做 body 同磨棍, 嘩…..真係好似大爺咁呀 !爽死呀!佢自己又揸住自己個波左搓右搓, 又叫我大力揸佢對波,再加上佢呻淫聲同嗰樣又淫淫哋似足日本AV, 真係好似我睇嗰啲AV咁,我忍唔住就車埋佢, 佢又冇避開, 就咁喺度大車, 佢條脷細細好好車, 好舒服好正呀 ,車車吓佢開始向下移服侍我細佬, 又瀨又啜時快時慢, 但佢唔知喺咪有啲肉緊吹時有啲齒感, 之後叫番我起身又再企喺度比佢再吹, 小弟都係第一次喺廁所感覺玩咗好耐, 之後沖身出去再玩。

抹乾身上牀, 佢又開始漫遊周圍錫, 做背時佢咬咗我囖柚2 吓, 重問我痛唔痛,佢話鐘意咬喎, 咁唔怪之得之前喺廁所吹簫時有齒感,之後兩個又喺咁車條脷互啜真係好正呀! 跟住佢又開始吹簫, 喺牀吹就好咗冇乜齒感, 我對手就當然好唔得閒啦, 吹度咁上下, 我都揸夠皮就叫呀女上套, 咁大對胸器緊喺要嚟個女上先啦, 我又喺咁啜佢對波,嗰個畫面再加上佢成個AV 淫樣真係正, 玩度咁上下就轉番男上, 呀女有番咁上下件頭同大波玩女上佢可能有啲攰 ,到佢瞓低我服待佢,咁我都施展渾身解數, 其間呀女叫我快啲, 又話好舒服,唔好停, 我話我就嚟出貨啦, 佢就話你得嘅忍多陣一齊嚟高潮 , 咁我就忍多陣希望佢都一齊到, 點知插冇一陣佢就叫咗出嚟了, 咁我就車埋佢唔比佢叫, 插多十幾吓就出咗舒服嘅1 Q , 大家瞓喺床度攬多陣吹吓水,呀女重話遇到高手, 問我喺咪好鐘意打車輪,我話緊喺唔喺啦, 我都喺一時時喺咁, 打車輪就睇人同有冇 feel ,佢都話佢自己都喺唔喺個個車, 之後就話我今日表現好好, 下次嚟都要喺咁。我話盡量啦,之後一齊再沖身, 出度去望下鐘過咗小小時, 比家用齊頭7魚再吹多一陣水, 下一位客人已到了, 臨走時我話下次約佢星期六得唔得, 佢就話第二個就唔得, 我就冇問題, 咁識講嘢, 咁問因為佢有時星期六都收早, 好似呢日佢都係接幾個熟客就收工了。好耐冇出報告, 希望各位唔好厭小弟打得多字。最後都係出嚟玩互相尊重, 大家可能遭遇不一樣。最緊要大家都 Happy。

評分

參與人數 14威望 +245 金錢 +245 貢獻 +245 信賴 +245 收起 理由
Nolanfan + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
abcomg + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
鐵男 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
章8年 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 Noted with thanks
大賓 + 20 + 20 + 20 + 20
gnuelsamoht + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
林友德 + 20 + 20 + 20 + 20
Points + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
琦玉老師 + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
Luckyfan + 30 + 30 + 30 + 30 精彩內容
k1k + 10 + 10 + 10 + 10 真實

查看全部評分

回復

高級會員

真實+加分
回復

金牌會員

早兩日約唔到
回復

高級會員

報告非常真實 (自己亦有近似經歷), 佢似 AV 風間 (小弟覺得 )......
回復

限制會員

多謝分享

評分

參與人數 1威望 -200 金錢 -200 貢獻 -200 信賴 -200 收起 理由
Pencil30 -200 -200 -200 -200 灌水回帖, 無視版規

查看全部評分

回復

金牌會員

好想試,不過妹妹磨棍喺有D風險,JJ實會掂到佢D愛液,只要有咩問題實中招
回復

1萬

論壇元老

densen 發表於 2023-7-2 11:04
好想試,不過妹妹磨棍喺有D風險,JJ實會掂到佢D愛液,只要有咩問題實中招 ...

我幾個月前磨完棍就中咗 到現在都唔敢玩太顛 師兄咀埋小心身體 含完上個師兄條撚你又咀埋去
回復

13萬

究極元老

論壇元老

honest_sellerrr 發表於 2023-7-2 20:40
我幾個月前磨完棍就中咗 到現在都唔敢玩太顛 師兄咀埋小心身體 含完上個師兄條撚你又咀埋去 ...

師兄去邊度磨完中招的?
等大家避避
回復

3萬

論壇元老

淨係睇報告都扯扯地
回復

金牌會員

磨棍,妹妹d 體液已經掂到你條J, 所以磨棍同打真軍已經無分別,如果玩得磨棍,不如直接打真軍仲好,風險其實一樣
回復