新四台

查看: 5074|回復: 40

褔樂Amy(躺平系)

金牌會員

名稱: Amy
地區: 佐敦
地址: FL六樓
新四網址: 以前有,現在冇
價錢時間: $800 90分鐘
翻食指數: 已翻食

前言:
見新網站重開,什麼貼也沒有了,很多師兄弟都努力出報告同大家再分享,見筆大出報告就回了下,既然筆大叫到,就這樣咁多年嘅CDR就出第一份報告,其實入左新4都4年左右,為什麼一份報告都沒有,咁都係要多謝新4師兄無私的分享,給了我幾個紅人聯絡,所以來來去去都是約這幾個,而她們的報告太多,因此不想再畫蛇添足,而這幾年的經驗,雖然同很多師兄的經歷是只是小兒科,但都想在這跟大家分享些個人意見,大家都知各位師兄都有不同的背景,地位,有些打工仔,有些老細,年齡層就更加廣闊,不過共通㸃就是大家這兩年多都在一個經濟環境不甚好的情況生活,就算囡囡們都有影響,在這希望一些富貴的師兄, 雖然紅人比較難約,如果覺得啱心水又夾,可以自己給貼士,千萬不要教囡囡加服務費,而令自己易約,其實紅人都是很多師兄一起發掘出來,真的不希望攪到好的囡囡有種心態只想服務貴客,令大部份普通師兄愈來愈難約到心儀的囡囡,最後希望大家繼續互相分享,不分彼此,大家都可以約到好囡囡,不用DM。不好意思講左咁多離題說話,而家返正題。
(筆大不好意思,用了你的格式,請多多 包涵)

樣貌: 8/10
USB來講算靚女,白淨, 矇豬眼,大約30頭至3中。

身材: 7.5/10
5呎2、3左右,B+咁上下。(以前新4廣告相是真人相,身材當然有P過。)

服務: 8/10
每人要求不同,不是美容骨,對我來說一定不是DM。

環境: 9/10
有骨床和大床,大份師兄可以用大床,不過沒有凹位放頭,不是太舒服,可以的話Part1都係在骨床好些,Part2先過大床,房間佈置很有心思,整齊清潔,覺得很舒服,令人想留多陣,所以我來了很多次。

跟Amy 的過程:
因沒有了記錄,不過再次多謝給我Amy聯絡的師兄;
初次的約會,早幾天用V7約定,時間到了,便在門口㩒鐘,心想會有多少落差,不過再想新4師兄的報告大部份都有信用,應該冇事的,門一開,一個白淨白色連身裙的靚女開門,加上一雙矇豬眼,表情懶洋洋,不理了便入內關門,進入室內,感覺很舒服,地方算很寬敞,跟著Amy就話我知衫掛在那裡,在那沖涼,再望多眼,感覺她很清新,有種很隨意的感覺,沖完便上骨床,手勢覺得好夠力,她說揼骨都唔用力那算揼,冇力那些叫摸骨,自己唔識分係第幾班,我自己就夠用,按和推油都很舒服,過程中如果自己不主動傾,她是不會騷擾你,你想傾她就會和你聊天,隨師兄自己,我就怕悶,所以就同佢聊天,發覺真係一個隨心 嘅人,差不多時間就過大床開始未完的工作,BM都係嗰啲,都好睇囡囡對妳嘅印象,我自己就好滿意,可能我要求比較低,也有可能佢性格我幾鐘意。跟住就沖身給家用,夠鐘就抱抱走人。
(後記:點解叫佢躺平系,因跟住再約多幾次,閒聊後,發覺佢真係一個聽天由命的人,完全沒有目標追求,同做這行的人很大不同,可能佢有很多故事,不過我覺得做這行應該勤力點,盡量快啲搵錢,不應該用這種態度工作,就算佢唔鐘意,我都照同佢出報告,真的不認同她説什麼都是定左的,什麼都不爭取,人沒有理想就沒有動力的。)
謝謝收看。

評分

參與人數 22威望 +224 金錢 +227 貢獻 +227 信賴 +221 收起 理由
ZXCVB3 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Wood + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
停車SEXY + 15 + 15 + 15 + 15
Yellowgreen323 + 4 + 3 + 3 + 3 很欣賞你
25881235 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
MY60 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
鬍鬚仔 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
tony66818 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
striker44 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
hkman78 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
tc1997 + 4 + 4 + 4 + 4 真實報告
dick5833 + 20 + 20 + 20 + 20 我很讚同
phead_99 + 6 + 6 + 6 + 6 真實報告
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 用心發帖
條野太郎 + 10 + 14 + 14 + 8 精彩內容
無名英雄 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
寬油仔 + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
hermann + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
payang + 5 + 5 + 5 + 5
meme + 5

查看全部評分

回復

2萬

論壇元老

包膠格式來來去去都係咁,無話邊個跟邊個,筆大唔會介意嘅。
By the way,我以為躺平系係指師兄入左房躺平乜都唔洗諗任佢舞……(唔躺平點揼骨?_?)
不過我覺得每個囡囡做呢行各有因由、各有故事、各有打算,無謂同佢地諗太多啦。
鳩流流又一日
回復

金牌會員

摸根freeman 發表於 2021-12-19 15:36
包膠格式來來去去都係咁,無話邊個跟邊個,筆大唔會介意嘅。
By the way,我以為躺平系係指師兄入左房躺 ...

多謝師兄加分,只是覺得人冇理想,真係沒有動力做任何事,其實佢這樣都好,我自己都易約好多,不用像其他紅人,要早幾天或是早一星期。
回復

高級會員

師兄,請問係未瞓醒果种朦豬眼定係本身係曚豬眼啊?
回復

1萬

論壇元老

佛系上班,工作樂事!
回復

金牌會員

Ralph3388 發表於 2021-12-19 15:58
師兄,請問係未瞓醒果种朦豬眼定係本身係曚豬眼啊?

兩樣都有,佢愈看愈好看那種,其實最重要都係人夾人緣。
回復

金牌會員

Ahtim 發表於 2021-12-19 16:44
佛系上班,工作樂事!

其實我都佛系上班的,做又36,唔做又36。
回復

高級會員

Amy 報告,一定支持加分
回復

金牌會員

meme 發表於 2021-12-19 18:49
Amy 報告,一定支持加分

謝過,其實賞面睇下報告就可以,啲分加比其他彩精報告的師兄,等他們多啲發掘好嘢我地。
回復

高級會員

我覺得你嘅報告夠真實唔花巧唔做作, 所以加咗少少分啫
回復