新四台

查看: 13004|回復: 44

佐敦福樂6樓綜合report

中級會員

新四重開之後,做左一排cd rom 終於的起心肝開番個account. 以下係小弟既個人睇法同體驗,歡迎大家討論。

1)Amy
相頭:8/10
身材 :7.5/10
服務:9/10
Amy年紀大約3頭-中, 外貌未必人人都岩因為唔係眼大大果隻,但佢淡妝又好順眼所以我加多0.5分。身材有肉地但唔肥,大b細c左右。熟左之後都玩得幾放,所以我比9分。

2)Ivy (已退役)
相頭:9/10
身材:9/10
服務:9/10
Ivy係福樂紅人相信唔洗多講,所有野都做到足,
提及佢都係純粹想懷念一下,希望佢退役後生活愉快,身體健康。

3)雞排妹
相頭:7/10
身材:6.5/10
服務:7/10
年紀大約係廿中-尾?我都唔太肯定因為佢講嘢娃娃音但近睇相頭又似有歲月痕跡。身材方面肥底有腩,都偏大份。part one 我印象中係摸骨, part 2/3就要自己同佢傾,搵過兩次。

4)靜宜
相頭:8/10
身材:8/10
服務:8.5/10
靜宜同Ivy 係隔離房,果陣幫襯Ivy 比較多所以只搵過靜宜2次。年紀大約20中,相頭都好好。印象中靜宜好好禮貌,健談又不會太多說話,part one已經唔記得,但part 2/3都很好,所以每次去都見佢掛牌約滿。

之前跟住四台師兄搵食,師兄們都樂意分享資訊,都減少左好多dm 機會,希望大家繼續交流長食長有。

評分

參與人數 19威望 +283 金錢 +281 貢獻 +258 信賴 +258 收起 理由
琦玉老師 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
japhh + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
ken1516 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25
141happyman + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
Luckyfan + 20 + 20 + 20 + 20
uniqueasd + 10 + 10 + 10 + 10
hahaho + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
sunnyrain + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Jiruo + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
dawning + 25 + 25 精彩內容
hermann + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
我諗.我鐘意左你 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Hardwell + 15 + 15 + 15 + 15
ilovepsppsp9394 + 13 + 11 + 13 + 13
qqkingkong + 15 + 15 + 15 + 15
25881235 + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
污水健 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

Ivy 同靜宜都不是大波,但勝在均勻,是少女身形.
回復

金牌會員

謝謝師兄!有埋餐牌,時間同$$就太好!
回復

中級會員

只係試過amy,佢服務係幾好而且會順從你要求但part 1就麻麻地
回復

高級會員

精彩的六樓
回復

中級會員

污水健 發表於 2022-5-15 16:04
Ivy 同靜宜都不是大波,但勝在均勻,是少女身形.

同意,兩位既身材都係少女feel.所以嚮福樂入面比較罕見
回復

2萬

論壇元老

好鍾意綜合報告, 加分支持
最好寫埋樓層清晰啲

Amy係六樓個位? 我都試過, 都認為佢係靚女
回復

中級會員

25881235 發表於 2022-5-15 16:08
謝謝師兄!有埋餐牌,時間同$$就太好!

唔好客氣,我都係選60分鐘plan, 價錢係600-800睇下果日做咩plan
回復

中級會員

iamagoodguy 發表於 2022-5-15 16:42
只係試過amy,佢服務係幾好而且會順從你要求但part 1就麻麻地

所以都係不定期番食一下,哈
回復

中級會員

我諗.我鐘意左你 發表於 2022-5-15 17:36
樓主,如果可以講埋係邊間房,就更好啦

哈哈,雞排妹係6A最入尾房,靜宜係6b中間,Amy係出LIFT向右行中間巷仔(左手邊果間)
回復