新四台

查看: 542|回復: 7

bj 580 有陽光青春氣息

3萬

論壇元老

Agent 聽到客戶的意見決定做回舊價 1100
1)Agent bj

2)囡囡名稱  580

3)家用 1100

4)樣貌評價  眉清目秀 皮膚好白 21/22,碎左右 有陽光青春氣息 開朗心景 在臉上見到微笑 影有現場相可作參考

5) 身材評價 真B+波 海拔163左右,皮膚好白滑 年輕就是本錢 冇多餘肥肉,有小蠻腰,臀有肉好彈 後推爽,身材相當完美,啱中晒我心中的美態

6) 服務評價 先用漱口水清潔口腔後沖身,有貴利車完全配合我,皮膚白滑,我會話幫翻佢沖身,其實忍唔住手多多才是真實,邊大車邊搜佢身臀有肉好有線條,使我「愛不釋手」當手遊到妹妹處輕度磨擦,即時有反應 好敏感!爽… 玩左一會乾身到床,繼續大車捉球,lin 淺淺啡軟而好手感,双腿都好靚,滑不留手加上好白的皮膚,系時候接近妹妹拉,毛唔算多 方便食用,無味食品級,形都靚 即時比到反應,輕聲呻吟配合節奏,使我加倍用功 邊話我舌頭利害邊配上呻吟聲真使我極度投入 樂在其中,隻西玩好耐 到佢話頂唔順才放過佢,比機會佢開始服務,好溫柔的小嘴遊走我身上,手也會配合在小虫上玩弄,即時比反應來配合佢,再黎玩下69 ,在我舌頭不斷舔動下,佢吹到亂龍了,小虫也興奮起來對抗外敵,系時候穿上戰衣上陣殺敵,女騎士慢慢坐上黎,小穴有點緊,入左一半慢慢搖動,入晒,動幾下明顯感到洞穴收得好窄,周感一樓,無幾耐已經倒在我懷中,抱緊小蠻腰往上頂,她配樂非常悅耳動聽,我即時硬上加硬,加速往上頂到盡頭,邊頂邊大車,爽,然後轉身試下後推,小穴緊窄度非常好,亞女平常應該做得比較少,堅周感非常好,佢邊呻吟邊手拉床單,我越插越有,再轉男上邊車邊插,一面睇佢臉上表情,完全真實冇造作才是我最喜愛的,見時間用快到,加速插到爽爽就忍唔住爆了,抱緊佢休息一會先,佢話你利害 她大腿都酸了,我幫佢按摩鬆下大腿,佢讚我貼心呢,系時候沖身交家用 急忙影了幾張現場照比大家參考,佢識送我出門,臨走再抱抱車多幾下,帶著愉悅心情回味剛才激烈戰鬥,依件入必翻食名單中 過兩日再找她

Agent  有問必答 態度誠懇 以客為先 值得支持

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 3威望 +60 金錢 +60 貢獻 +60 信賴 +60 收起 理由
Ben1226 + 15 + 15 + 15 + 15
Luckyfan + 20 + 20 + 20 + 20
skebe + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

感謝報告, 下次記得改家用

QQ467008558 出-售 学--生 少-妇 洗--浴 会---所 良--家 各-种 类--型 楼--凤 信--息   發表於 2024-5-9 09:24
回復

3萬

論壇元老

newboyho 發表於 2024-5-8 23:56
感謝報告, 下次記得改家用

back to 1100 now
回復

1萬

論壇元老

噢~ GOOD NEWS~
回復

金牌會員