新四台

查看: 388|回復: 18

極級泰妹 - STM Fei Fei

13萬

究極元老

論壇元老

遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽,您當前積分為 0

1) Name of Agent * :STM
2) 囡囡名稱/代號 * : Fei Fei
3) 家用: 1000/60min
4) 囡囡樣貌評價 * :  9.5 / 10
目測年齡組別 (幼幼/姐幼/姐姐) * :姐幼
評語 : 真人比相更青春,眼大大,嘴唇sexy
本以為係高冷女神,但對我又幾nice,
好多時都會笑住咁望你
能破除一切尷尬同dead air
英文流利,俾人感覺有知性美
可謂出得廳堂,上得大床
5) 囡囡身材評價 * :  10/10
波路 (A,B, etc.) &係唔係真波 (係/唔係) * : 高仿
評語 : 165左右高,身材均勻,應大則大,有腰,
pat亦有肉,肌膚白滑,背有大紋身,
一襲黑長及腰秀髮,配木瓜靚胸,淺啡靚lin,
黃蜂腰配個靚臍環,人工白虎非常乾淨,更添少女氣息
真係要講句”無論身材樣貌都係一等一”
6) 囡囡服務評價 * :  9/10
    (服務內容、技術 etc.)
車牌 (大中細碰碰車) * : 靈魂車
評語 : 本以為靚女無服務係定劣,抱住戰戰兢兢心情去試Fei Fei
竟然比想像中好得多
因為本叔叔試過樣靚身材好但無服務嘅囡囡
會越屌越無feel
所以試到Fei Fei真係喜出望外
從入房一刻Fei Fei已經好笑容,散發一種少女氣息
流利英文好容易傾到偈
真係有令本叔叔回春嘅感覺
各自解甲,見到Fei Fei嘅perfect body真係吞晒口水
囡囡好識做咁攬埋送車同波餅, 車左陣就去沖涼
侍浴仔細,有水簫,真係深喉,含完有口水拉絲嗰種
每次囡囡含完我都會即錫返囡囡,以表感謝心情
乾身又再壁咚車多陣,就將佢抱上床
哩招多數囡囡都受,之後就任我魚肉了
先車到佢面紅紅,再錫lin, 然後食靚鮑
囡囡反應幾好,會自己扭腰配合,又會用腳掃背,同埋㩒我個頭
真係好似慾求不滿咁,挑起左本叔叔嘅慾火
到佢表演吹奏,瀨袋底高手
成支棍俾佢掃均晒,再drop throat吞吐
我就專心睇靚女幫我演奏級表演
跟住磨左一陣棍,就上套入洞,囡囡慢慢放入,面容少許扭曲
雙眼半張加咬唇表情又係挑起嘅慾火
逐漸加速,九淺一深,最尾一嘢頂入去
囡囡打左個冷震,我亦feel到佢夾緊
換位再戰,男上大車抽插,呻吟聲不斷
不得不說佢個咀同舌功真係相當犀利,令細佬越戰越勇
最後狗仔後推power fuck派彩
屌到身水身汗囡囡有幫手抹,繼而幫手沖涼,完全無催鐘,
只係我知囡囡爆鐘,就快手沖涼俾家用走人,如果唔係都想留耐D
多謝客服幫我約到個靚鐘,值得繼續支持

評分

參與人數 3威望 +50 金錢 +50 貢獻 +50 信賴 +50 收起 理由
dcboy + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
xXcharlesXx123 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Sickman + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容

查看全部評分

回復

金牌會員

支持老師report
回復

1萬

論壇元老

睇相好靚, 真人似唔似?

真人再靚D,因為有笑容  詳情 回復 發表於 2024-5-8 15:36
回復

13萬

究極元老

論壇元老

Sebistian05Andy 發表於 2024-5-8 14:18
睇相好靚, 真人似唔似?

真人再靚D,因為有笑容
回復

3萬

論壇元老

加分支持老師
回復

金牌會員

實際加左分

加分唔夠㗎,不如積極參與討論啦  詳情 回復 發表於 2024-5-8 22:43
回復

13萬

究極元老

論壇元老

加分唔夠㗎,不如積極參與討論啦
回復

高級會員

我和老師都鐘意食泰菜
回復

中級會員

泰妹正呀
回復