新四台

查看: 531|回復: 31

樣靚身材正 - Thaigogobar Almond

13萬

究極元老

論壇元老

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復
1) Name of Agent * :thaigogobar
2) 囡囡名稱/代號 * : Almond
3) 家用: 900/90min
4) 囡囡樣貌評價 * :  9.5 / 10
目測年齡組別 (幼幼/姐幼/姐姐) * :姐幼
9成對相,豐厚嘴唇,黑長直,有化淡妝,笑起上嚟令人溶化 面上有粒小青春痘,同下巴稍圓,否則會俾10分
5) 囡囡身材評價 * :  9.5 /10
168高,加上大奶奶,應有E cup,係我最愛嘅體態 微腩腿稍粗有少少橙皮,否則都會係10分
6) 服務評價 8.5/10
想屌閪先嚟落雨,本諗住屋企打飛機算
仆街Agent又引鳩我,話又有新女到,仲話好啱我
聽慣佢花言巧語本諗住睇下就算,結果我都係出左去MK
是咁的,一見Almond靚相,哪有不心動,猶其對眼,微微半張,非常誘人
靈魂好似俾佢攝左。轉眼間,我已去到門口
一開閘不得了,黑色吊帶裙,黑長直美女就在眼前
就好似相度走出嚟咁 囡囡識中文,問我怎麼了 我係叔叔不行了
入房各自解甲,見Almond真材實料,兩個導彈就在眼前
我問聲可以嗎
囡囡微微點頭
我就唔客氣又揸又啜
囡囡稍為俾我嚇親,呀左一聲就繼續承受我嘅胸襲
由正面再到背面,手感令人好滿足
囡囡示意去洗澡,囡囡新手,只有簡單侍浴,
無得試車同水簫,可能日後會加返
出去抹乾身上床,我忍唔住對佢上下其手,係咁錫佢全身,
由雙花到肚臍,有臍環幾閃,再慢慢到靚鮑
我邊瀨囡囡邊自摸,我又揸住大奶指掃lin頭,
另一邊就掃佢鮑邊,囡囡好配合呻吟聲不斷
到佢服侍返我,都有板有眼,吹奏完再69多陣,就上套抽插。
Lady first, 有肉地策騎係爽D, 加上大奶奶,
我可以左手揸波,右邊補鈣,囡囡爽爆加速策騎
未幾囡囡攰攰,到我男上大車啪啪,囡囡聲音導航,
唔駛靠念力好快派彩
完事後沖身有按摩,囡囡手骨好掂,
識用手踭去按,疲勞盡消
咁又到曳曳時間,過程差唔多
今次我好滿意,無論樣貌身形都好中我,
如果加上狂野服務,咁就真係不得了
我似乎俾Ag搵到死穴,點解次次D囡都咁啱食
我係咪欠左佢

評分

參與人數 9威望 +160 金錢 +160 貢獻 +160 信賴 +160 收起 理由
xfx + 10 + 10 + 10 + 10
hqi + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
xXcharlesXx123 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
gonkong + 10 + 10 + 10 + 10
raymond3203 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
Sickman + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
akb48123 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Johnlampard268 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
payang + 25 + 25 + 25 + 25

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

頭位,
加分支持
回復

高級會員

太大雨食泰大乳
回復

版主

灌水之王盡心貢獻

家用: 900/90min
都幾抵又高質
回復

金牌會員

落雨真係無曬動力
回復

3萬

論壇元老

加分支持老師
回復

金牌會員

多謝師兄分享 加分支持
回復

金牌會員

落雨都無心機玩
回復

中級會員

都係真波?

我手感覺得係真波  詳情 回復 發表於 2024-5-5 17:45
回復

13萬

究極元老

論壇元老

我手感覺得係真波
回復