新四台

查看: 886|回復: 4

E 823 性奴幼

5萬

高級元老

最佳新人活躍玩家熱心玩家資深玩家論壇元老

公司: E
囡: 823
家用: 1600

樣: 8 廿歲湖南靚囡,廣告相9成,真人同相一樣白
身材: 8.5 5呎4高,真BC奶,幼腰,手幼腳幼,右大髀小紋身,胸下小胎印
服務: 10 前後侍浴,水蕭,大車,鮑任食,事後水蕭

一入門口囡嘅好客服務已經湧住嚟,揾拖鞋比我,同我坐床邊互摷除衫大車,沖涼有offer水蕭,我skip,不過就DJ同食奶,玩兩玩已經摸到下面滑潺潺。

上返床,擒上嚟先大車,兩邊lin鍚勁耐,高级吹功,專攻龜頭,真係有爆嘅feel,我玩奶玩閪。到我食佢,大車食奶食鮑,食到小腹震震下,下面漿糊咁,正。上嚟磨兩下我就拎套,囡stop我。。。。話幫我吹多次先,我跪住比佢吹,已經硬過鐵,上001就男上捅入,一入包得好實好熱,囡開始大車同鍚lin。轉女上,囡同十指緊扣咁騎,好enjoy咁,我亦迎上屌。最後去床角,轉返男上,望下個閪已經屌到出白漿,少數好似小女友可以女上騎出白漿,再powerfuck多幾分鐘就射了。

#hgreport

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 3威望 +60 金錢 +60 貢獻 +60 信賴 +60 收起 理由
Luckyfan + 20 + 20 + 20 + 20
balabala + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
阿修羅 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容

查看全部評分

回復

3萬

論壇元老

想睇無碼

QQ467008558 出-售 学--生 少-妇 洗--浴 会---所 良--家 各-种 类--型 楼--凤 信--息   發表於 2024-5-2 09:45
回復

金牌會員

小小肉
天然幼
幾吸引
回復

金牌會員

young and cute thx for sharing
回復