新四台

查看: 3446|回復: 25

深水埗-長安「盈盈」- 推介喜歡風韻熟女、健美身形的師兄

2萬

論壇元老

廣告在舊台,自己搵。

佢係用真人相的,但當然都有少少美圖。

相頭:順眼的,四十路以上,染咗頭髮的風騷人妻feel
身材:keep得非常好,熟女都可以幾乎沒有腩,又高又瘦,好fit,壺蘆身形,不大隻,看上去事業線好深,不過實際只係C波,勉強夠玩下
服務:足鐘,不太多說話,不會煩,用心慢慢按,慢慢撚雀
價錢:$400/60分鐘+$100可解甲

冇預約怕中伏,直接上去按鐘,剛好冇人,開門即刻見到個美魔女開門,因為本人都愛美熟女,例如風間、村上涼子、中森玲子,那種經歷了時間洗禮,仍然愛美愛打扮的風韻味道,當然入閘試下。

Part 1:先開背,再踩暈全身,力度適中,都中穴位,再慢慢按,力度不太大,整體照顧到全身,都鬆咗好多,但佢應該不是拆骨高手的類型。

Part2:慢慢從後起機,照顧小鳥都舒服的,但RPP沒觸電感,要高手調教下佢先得。
轉身正面慢慢按小鳥,我就摸住佢pat pat,係幾正的,但胸就唔俾摸太多,所以追加$100 解甲BM,見下佢真身,果然真係正,真波軟乳,但係波唔夠大,只有C,著衫時視覺上有D以上的,而且唔俾玩乳頭,有少少失色。
始終係我喜歡的類型之一,望住佢身材,俾佢慢慢玩,終於爆晒一星期的精華,過程都享受的。

考慮到我食佢身材為主,咁好身材,但價錢算好良心價,spa嗰D中伏囡囡收多一倍,都冇盈盈咁正,而且佢按摩又用心,只係part 2未夠spa盡興,又冇用口幫你做任何野。

總結呢個價錢算係非常唔錯,但又唔好期待係神級,我以上所讚佢的係基於佢價錢,比佢正的女大把,不過收$800-1000什至更高。
今日係用實際風格報告俾各位,原來深水埗都係有好選擇(熟女控限定)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 5威望 +59 金錢 +84 貢獻 +84 信賴 +61 收起 理由
Gman + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Pencil30 + 30 + 30 + 30 + 30 精彩內容
dawning + 25 + 25 精彩內容
Hihihahaa + 13 + 13 + 13 + 15 精彩內容
iloveusbyl + 1 + 1 + 1 + 1 精彩內容

查看全部評分

回復

2萬

論壇元老

part 2 好啲就完美
回復

中級會員

睇下熟成點先
回復

1萬

論壇元老

有啲女真係得天獨厚 可以年紀大都無乜腩 女人最重要無腩 波次之 因為就算幾好波都好 無
回復

1萬

論壇元老

無腩先正
回復

2萬

論壇元老

國產淩淩漆文西 發表於 2024-4-26 22:12
有啲女真係得天獨厚 可以年紀大都無乜腩 女人最重要無腩 波次之 因為就算幾好波都好 無 ...

佢應該熱愛運動,行山嗰D

其實我覺得佢豐滿少少都ok,佢應該天生都大波的,可能減到得返C波
回復

高級會員

Jiruo 發表於 2024-4-26 22:46

其實我覺得佢豐滿少少都ok,佢應該天生都大波的,可能減到得返C波 ...

早角技c十個9個半都有行山
回復

1萬

論壇元老

Jiruo 發表於 2024-4-26 22:46

其實我覺得佢豐滿少少都ok,佢應該天生都大波的,可能減到得返C波 ...

廣告相睇得出大 但應該係好睇唔好揸 手感麻麻
有啲女睇落型好靚 但手感唔好 佢應該係屬於呢款
點講呢 即係矮骨細瘦既 C 都唔夠高大骨粗FIRM 實肉型B好揸
回復

金牌會員

good report.......recomendaTION
回復

1萬

論壇元老

解甲都要加100真係麻麻地
回復