新四台

查看: 619|回復: 3

娜娜 萱萱 靚陀北

5萬

高級元老

最佳新人活躍玩家熱心玩家資深玩家論壇元老

公司: 娜娜 娜姐
囡: 萱萱
家用: 1500

樣: 8 四川廿頭靚囡,住深圳,金頭髮廣告生活相9成,流利廣東話
身材 8.5 5呎4高,真渾圓C cup奶,幼腰,手幼脚幼,健康膚色,白色腳趾甲
服務:8.5 侍浴,水蕭,大車,主動69

廣告相成個Santis咁中哂我,約。囡漆黑中開門嚇我一跳,入去見真人都幾靚,對相。沖涼囡有跪地吹,仲好細心問有冇整到唔舒服。上到床,大車,鍚lin,落去吹,個pat向我依邊,我摸下玩下囡就索性騎上我個頭69。玩到濕哂就上001,囡騎先,騎一陣囡落嚟大車,等我屌返上去,囡仲話我樣好似一個卡通人物

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 2威望 +40 金錢 +40 貢獻 +40 信賴 +40 收起 理由
阿修羅 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
balabala + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告

查看全部評分

回復

金牌會員

金髮妹又幾吸引
睇相會覺得貪玩爛砌

QQ467008558 出-售 学--生 少-妇 洗--浴 会---所 良--家 各-种 类--型 楼--凤 信--息   發表於 2024-4-25 16:56
回復

高級會員

感謝介紹,起碼識多間公司先。我見佢報稱自己仲有內地航空公司空姐。
回復