新四台

查看: 714|回復: 3

F 1747 17歲靚幼C cup粉lin奶

5萬

高級元老

最佳新人活躍玩家熱心玩家資深玩家論壇元老

公司:F
囡: 1747
家用: 1700  + tips

樣: 8.5 17歲上海靚幼,樣好幼好可愛,廣告相9成
身材:8.5 5呎4高,真粉lin C cup波,有腰,賣點係無毛一線幼鮑,大肉pat,全身滑,白色腳趾甲我至愛
服務:8 侍浴,大車,食鮑

囡着女僕泳衣開門,超級cute。有幫手除衫,抽下水。沖完涼上床,吹之前叫佢車下先,佢爬返上來車,主動伸脷,我停佢都追車,車到飽先。吹功中上,冇齒感夠濕,吹好耐唔叫唔停。我叫佢比我食,大車,食粉lin大奶,落去個鮑,真係頂級鮑,AI生成都冇咁靚,必食,食到濕就一嘢拮入依隻世界鮑,囡窄,叫慢慢,墊個枕頭先,好濕好滑,囡主動車,正。叫佢騎下,但佢騎功就真心比較嫩,un幾下就我郁,不過都係男上爽D,男上車住插,囡有少少痛我就插慢D,點知慢插滑鮑仲快射,射完囡等碌鳩跳到唔郁先掹,一啲都唔趕。

#hgreport

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 5威望 +80 金錢 +80 貢獻 +80 信賴 +75 收起 理由
alexlam + 15 + 15 + 15 + 15
tryla + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
Ahtim + 15 + 15 + 15 + 10 真實報告 精彩內容
hqi + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
balabala + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容

查看全部評分

回復

金牌會員

睇相都感受到果隻後生先有既彈性

QQ467008558 出-售 学--生 少-妇 洗--浴 会---所 良--家 各-种 类--型 楼--凤 信--息   發表於 2024-4-25 09:20
回復

1萬

論壇元老

套衫好正
回復