新四台

查看: 1721|回復: 9

元州街 泰妹 DM

高級會員

地址 :元州街
女女名 :Holly
家用 :750 (原本90分鐘)
今曰6台見 個泰妹樣幾好,約咗去試試,準時入閘,開門見女女同廣告相 9成似,幾靚,先自己冲涼,冲完出嚟女女問攞家用先,我無所謂照俾。
Part.1 泰式SPA 推油,舒服嘅,但佢落勁多油。
Part. 2 轉身入直路,上套吹,吹得舒服嘅,諗住揸下波,一揸發覺係中超,然後佢縮,我已經覺得奇怪,跟住佢女上,騎咗一陣我諗住抱住佢嚟屌,佢又縮,然後同我講,佢個波係剛剛做手術嘅,掂到會痛,我即時黑面,轉後入係好啲嘅,但佢又為咗防止佢個假胸搖得太勁會痛,佢成個人壓到好低,我要跟住壓低個人嚟就佢,勁辛苦。轉番正面諗住男上快啲完事算,佢係咁頂開我,防止我掂到佢對假胸,我已經無晒mood,拎番出嚟叫佢幫我吹出嚟算啦,點知佢話唔吹,只可以用手打,係咁死chok,諗住嗰胸痛,咁摸下面得啦啩,點知又推開我話唔可以摸,再打多幾下,佢竟然攞消毒濕紙巾抹手,我條嘢有毒?即時同佢講唔洗啦,然後起身去冲涼。出嚟着衫睇睇鐘,先65分鐘。真係未試過玩得咁唔開心。

評分

參與人數 8威望 +145 金錢 +145 貢獻 +145 信賴 +145 收起 理由
tryla + 5 + 5 + 5 + 5 心表同情
L_fatty + 15 + 15 + 15 + 15 好嬲
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 心表同情
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 用心發帖
Redbullchan + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
benben11 + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
Sickman + 25 + 25 + 25 + 25 心表同情
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25 同情分

查看全部評分

回復

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

用消毒紙巾抹手真係誇張 已加分安慰
所有未出過包膠嘅用戶
PM攞contact一律唔覆
回復

中級會員

以為係泰妹,可能係泰仔,泰國變性人整得太靚,怕怕
回復

中級會員

泰泰咁錫身,好少見,深表同情。
回復

高級會員

正宗貼$買難受 同表同情
回復

金牌會員

元州街好多泰妹,不過好多㩒鐘同廣告差太遠
回復

金牌會員

JER2 發表於 2024-4-20 22:04
泰泰咁錫身,好少見,深表同情。

好多 不過400泰泰唔係好靚已經無價值 帥兄仲要豪擲750 試貨真係勇敢
竟然仲要套吹
回復

高級會員

啱啱睇中想book呢個泰,好彩入嚟睇到ching報告
回復

高級會員

呢條女之前係長沙灣道我試過,大致上都係到part 3就突然黑晒面,同埋我450蚊plan比500佢諗都無諗過找錢,後來我叫佢找番,條女都係欺善怕惡。不過係後生靚女既
回復

金牌會員

Redbullchan 發表於 2024-4-21 19:04
呢條女之前係長沙灣道我試過,大致上都係到part 3就突然黑晒面,同埋我450蚊plan比500佢諗都無諗過找錢,後 ...

即係唔係新做假波,只係唔想比你揸。 所以泰泰真係唔抵,無咩必要唔洗試。500有好多7日都做得幾好,泰妹好少少都要400完全唔值。之前識有個深水300之後走去富士收700,心諗唔好玩啦。
回復