新四台

查看: 3665|回復: 54

A0仔久違的鐵膽 之 骨精性價比之選 旺角新興文文

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

名稱:文文
地區:旺角新興大廈(電約)
價錢時間:五魚九十分鐘(加一魚tips)
翻食指數:鐵膽/10(曾與海倫並肩)

嗨咁多位新四師兄,又係小弟A0仔嘅包膠時間。今日收早諗住去揼骨,點知鐵膽漢威Suki高朋滿座。氣急敗壞嘅小弟仲走去DM同好問問意見,結果收工後都仍未收到回覆。

小弟喺巴士站到碌下個contact list,見到良久未試嘅新興文文,即刻心思思去約,點知依家就有位,仲唔仆住去咩。

上到去,一開門都係一見如故嘅文文,四十尾住家風姨姨,相頭同架步都完全冇半點一樓一感覺,同翻屋企冇咩分別。身材依然圓潤,所以見到都忍唔住摸下,不過都係過左水先再玩啦。

花灑唔太夠力,不過以前都慣左係咁。出到嚟文文用一次性毛巾幫小弟抹身。抹完仲有杯普洱飲下,抵讚。

由於小弟有6日冇出火,所以就即刻嚟料。文文感覺比以前保守,出火都冇乜爽度,不過佢都有用溫柔嘅聲音導航。講真,文文啲客都唔自在出火,係小弟咸濕仔,佢嘅重點都係P1同服務,所以都唔詳細講呢啲。

總之出完火就上床開始P1,電視係開左,有啲聲但係唔影響太多。基本上P1又搵番當初嘅感動,明白自己真係鍾意揼骨。首先係開背,冇乜力水,不過佢隨即嚟個風筒攻勢,用熱氣襲擊小弟個背脊,成個人即刻暖笠笠。跟住就開始用磁叉按壓。小弟以前喺福樂瑤瑤到試過磁叉,係咁磨個太陽穴位好唔舒服,今次文文係用磁叉去遊走個背脊,有啲位會銀下銀下,但係整體都叫鬆到,個人嚟講用手按都好啲。

跟住就到跪背,由下背用膝頭壓到上背,feel到小弟個側邊腩肉被佢壓扁,希望幫到手減少少肥。整體跪背係正的。

跪完背竟然係按頭,都係果句,最後按頭先係王道,不過文文手勢了得,針對到最冤嘅位,好鬼C服,佢仲話個頭冤係因為膊頭有條筋緊左,所以文文都有用磁叉去整鬆啲筋,又真係得喎。

整完頭就到手臂同腳,一樣都係冇唔舒服嘅感覺,力度掌握得好好。按腳果陣文文會主要針對膝頭後面嘅一條筋,佢話小弟返工企太耐,條筋緊左,俾佢講中添。佢仲有招鐵砂掌捽下個屁股都幾有趣。

按完後面就到前面喇,一轉身就問文文想做咩,唔通又出火?小弟有6日冇出火,係想出兩Q不過年近三十,加上文文重點唔係出火,都係打消呢個念頭。文文原來係幫小弟按下上身,估唔到鎖骨個位係咁鬼冤,文文話係小弟成日坐喺到打機所致,又俾佢講中添。

總括而言P1唔單止C服,全程都同文文有講有笑,可能係因為多年未見。聽住文文用佢把溫柔嘅聲線同小弟講野,氣氛更令人放鬆,畢竟有啲囡囡講野係粗魯啲。小弟話自己鍾意食酸菜魚,佢仲話下次整嚟一齊食添,希望真係可以食到啦。

其實喺按鎖骨果陣雯雯已經留意小弟啲眉毛好雜亂,所以義務幫小弟抆眉。自己抆真係好冇效率,文文係以一秒兩條嘅速度幫小弟抆到靚靚仔仔,強烈建議文文將抆眉列為增值服務。

抆完眉就去過水,跟住出到嚟其實都夠哂鐘,但係同文文熟左,佢唔會介意俾人留耐啲,同佢繼續有講有笑之餘,仲有舊橙食添。文文真係當小弟係佢細佬咁,關懷備至,所以每次搵完佢都好開心,做到鐵膽唔係冇原因,就係唔知點解有幾年係突然間唔想搵佢,係咁試新野。喺呢個常有DM嘅時代,都係緊握鐵膽穩陣啲。同埋5條魚90分鐘喺邊到搵吖。

最後總結,鍾意揼骨,服務好,住家味重,溫柔斯文嘅請去馬,鍾意後生靚女,P2咸濕多花式嘅請skip。今次包膠係咁先,多謝大家收睇,完!

P. S. 果然標題唔係「大波」「長腿」就冇咩人睇,嗚嗚嗚

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 29威望 +515 金錢 +515 貢獻 +515 信賴 +515 收起 理由
Happywu3 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
marcusblack + 15 + 15 + 15 + 15 多謝油兄開心share
!QQ! + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
琦玉老師 + 25 + 25 + 25 + 25 我嚟撐寬油師兄
ken1516 + 15 + 15 + 15 + 15
玉樹臨風 + 5 + 5 + 5 + 5
TaPakPak + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
Kwkwkw654 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
我諗.我鐘意左你 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
Friday + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
sukibbho + 15 + 15 + 15 + 15
angelbaby + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
Pencil30 + 30 + 30 + 30 + 30 用心發帖
daddydelay + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
happysystem + 15 + 15 + 15 + 15
garyho + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容支持寬兄
Yellowman + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
z-ii + 15 + 15 + 15 + 15
fishman888 + 15 真實報告

查看全部評分

所有未出過包膠嘅用戶
PM攞contact一律唔覆
回復

高級會員

寬油仔師兄出post真係好難唔加分

QQ467008558 出-售 学--生 少-妇 洗--浴 会---所 良--家 各-种 类--型 楼--凤 信--息   發表於 2024-4-29 12:50
多謝採購兄支持  發表於 2024-4-21 14:08
回復

高級會員

寬油仔兄出報告, 一定支持.

多謝鴨鴨兄支持  發表於 2024-4-21 18:12
回復

中級會員

Support!  Thanks

Thanks for the support bro  發表於 2024-4-21 18:14
回復

2萬

論壇元老

寬油師兄發帖我實認真睇兼加分

多謝靴文兄支持  發表於 2024-4-21 18:17
回復

中級會員

以我理解係,師兄沖完涼未上床就有文交出火,咁完左p2係唔係再出火,即係全場出兩次火,我讀書少,理解能力不足

淨係揼骨前出左一次 sorry講得唔清楚  發表於 2024-4-21 18:16
回復

中級會員

多謝司兄分享
回復

高級會員

文文真係性價比高的usb
回復

金牌會員

文文性價比高
回復

高級會員

留言支持,多d報告,好與壞都好有用,岩嘅去試,唔岩嘅當睇故,

多謝黃人兄支持 最緊要好壞都要提下  發表於 2024-4-22 23:19
回復