新四台

查看: 4537|回復: 172

荔56四樓Anna: 二度吹蕭之後, 再AV式掛鼓插爆佢, 爽YY

1萬

論壇元老

名稱: Anna
位置: 太子 荔56 四樓D室
新四網址: n/a (依家容易walkin, 師兄自行去撳鐘吧)

Hello各位, 話說早幾日平平地去左金輪揼骨, 揼完成身真係好鬆, 由於叫左揼骨技師唔好幫我出火(因為揼得太舒服, 所以用埋啲出火時間繼續鬆骨仲好), 所以我揼完成身輕飄飄, 行左過去荔56餵飽埋細佬, 最後穩陣都係翻食入左Anna閘(其實係啱啱見到有師兄出來, 我之前揼左骨無左好多時間, 所以唔再洗樓, 搵返相好算數, 因為要急住返屋企食飯)。由於之前搵過佢, 入左閘就唔洗破冰, 好快搵到話題同佢傾, 喺個愉快輕鬆嘅心情下, 大家就已經光脫脫入去沖涼, 由於細佬都幾緊火下, 入到廁所突然多口問佢可唔可以水蕭? (嗰刻細佬已經好硬) Anna當然好快答應啦, 於是佢同我沖乾淨細佬, 就踎低一口含住我細佬進進出出了, 唔知點解, 嗰刻我嫌佢太慢, 所以我雙手就好自然咁捉住佢個頭, 同佢調節埋幫我含撚個速度, 而Anna都欣然接受, 成個水蕭過程都好AV式, 含到我滿足啦, 佢再簡單幫我洗洗, 沖沖水, 就乾身上床了。

上到床, 兩條肉蟲先攬攬取暖先啦, 順便互相撫摸互摷當熱身, 無幾耐, 我全身啲神經線就進入狀態, 然後Anna就左右開弓去錫我兩粒lin, 由向上錫下頸, 又向下鍚下肚, 錫下錫下, 就畀Anna第二度同我吹蕭, 第一次嘅廁所吹蕭嘅感覺係好AV好淫蕩, 滿足男人嘅慾望。而第二次嘅床上吹蕭嘅感覺就係身體舒服, 慢慢身體全部神經線都好似充血咁high起來, 吹到真係叔叔不行了, 就叫停佢, 叫佢瞓底, 等我玩下佢對波波, 順便啜下補鈣, 然後就上返個槍袋開波, 一插之下第一個感覺係溫暖, 而且感覺到佢洞口嘅微濕(微濕嘅洞口係夾得細佬最緊最有感覺), 再慢慢插落去之後, Anna亦開始叫起來, 而佢啲西水亦漸漸咁多, 所以細佬嘅活塞活動亦越來越暢通。我記得Anna上次都幾享受我嘅九淺一深, 每當我插得深嘅時候, Anna就會叫得特別大聲, 如是者, 男上, 狗仔, 再女上咩pose都玩齊, 我都未出到, 最後用埋我最後一分力, 抱起佢玩掛鼓(本身無諗過玩, 但插左好耐都未出到, 就唯有玩返少少AV情節, 令自己high啲, 而更加容易射, 當我差唔多想射時, 手仔開始軟, 唯有叫佢最後扒底, 我捉實佢個大籮柚, 來個老漢推車, 將谷左成個星期嘅精華射晒落個槍袋上完事。

樣貌: 7.5分 - 順眼嘅35+輕熟姐姐, 望上去都斯斯文文, 全程都有笑容。
身材: 8.0分 - 輕盈嘅身材, 抱起上手容易, 心口兩粒乳暈都係呈淺粉色, 補鈣都應該係會滿足。
技術: 9.5分 - 吹蕭高手, 識搵男人敏感部位去攻擊, 好快畀佢攪到扯旗上馬。
態度: 9.5分 - 唔錯, 有講有笑, 服務做足, 唔過份要求都會滿足我。

收費: 5魚 (另加1魚環保吹和水中蕭)
時間: 30分鐘+

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 18威望 +232 金錢 +212 貢獻 +201 信賴 +187 收起 理由
Fuxkfuxkfuxk + 13 + 13
LPLSL + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
enjoy111 + 15 + 15 + 15 + 15
stethoscope + 14 精彩內容
jameshaha + 14 + 14 + 14 + 14 真實報告
MountainChicken + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
dick5833 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
auhang + 6 + 6 + 6 + 8
JJJ812 + 6 + 6 + 5 真實報告
Hardwell + 15 + 15 + 15 + 15
gordon4141 + 15
good123 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
pckchinamb + 6 + 5 + 5 精彩內容
asdman + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
DuckDuck + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
choiwl + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
meme + 12 + 10
Pencil30 + 30 + 30 + 30 + 30 真實報告

查看全部評分

回復

高級會員

Anna 細細個就聽佢個名

QQ467008558 出-售 学--生 少-妇 洗--浴 会---所 良--家 各-种 类--型 楼--凤 信--息   發表於 2024-4-21 13:03
回復

中級會員

Anna 唔洗預約幾好
回復

金牌會員

揾日去試吓
回復

金牌會員

聽就聽得多但未幫襯過
揾日去試試
回復

中級會員