新四台

查看: 957|回復: 12

日本大阪松島新地遊

3萬

論壇元老

日本松島新地遊

啱啱去日本大阪玩咗幾日,臨去前都做下功課,打算安排一日去搵下日本妹,所以就mark定咗Club amour,因為我自己幾鍾意玩浴室,不過到達日本之後,就再上網睇下Club amour啲口碑,發覺CA嘅評分都幾差,好多台灣網友都話非日本人嘅話,食恐龍(肥婆)居多,所以最後都係決定唔好搏啦,跌錢事少,影響心情就好嚴重。

其後又諗下飛田新地,可以現場睇囡,睇啱先食,但又見到網友講飛田D囡雖然比較靚,不過服務一般,最緊要係無得沖涼,於是最後決定去網友推介嘅松島新地,網評松島大部份囡囡外型比較一般,但服務態度較好,同埋有得沖涼,所以決定去馬。

離開心齋橋酒店坐幾個站地鐵,就去到九条地鐵站,跟住Google map行,好易就搵到松島新地區,當時大約係夜晚十點左右,基本上條街都冇乜人,咁我行咗六、七個街口,大約見到六個囡囡,年紀大部份都大約30以下,食用率幾低下,同埋好難睇清楚身材,因為佢哋都係坐喺地面,不過就起碼唔係恐龍!最後見到有個囡囡笑容幾nice,就決定佢啦,上房後就決定服務時間,咁我都係玩30分鐘18000円,之後大家就除衫去沖涼,不過房內本身冇沖涼房,而係要去旁邊沖涼房,呢個時候見到囡囡身材真係唔掂,雖然唔肥,但係無波,而且係無腰,無波我都接受到,無腰就真係差啦,不過無奈都要食啦,鬼叫自己揀,沖完涼之後,流程就大同小異,先環吹,又吹得幾舒服,上套之後就再吹多幾野,跟住女上,之後轉咗幾個體位就發射咗,其間由於囡囡身材麻麻,我都要靠念力想象先出到呀!

出完之後又一齊再去沖涼,換返衫就走人。總結經驗,囡囡服務態度真係唔錯,有笑容,但係身材差,整體都唔算DM嘅,好,報告完畢。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 7威望 +125 金錢 +125 貢獻 +125 信賴 +125 收起 理由
大支野 + 15 + 15 + 15 + 15 真實包膠
Watson + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
hqi + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
k1k + 10 + 10 + 10 + 10 真實
Harry2023 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
akb48123 + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
Hihihahaa + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容

查看全部評分

回復

高級會員

多謝師兄分享海外報告
回復

3萬

論壇元老

jackson01 發表於 2024-4-18 20:22
多謝師兄分享海外報告

多謝觀看
回復

1萬

論壇元老

有日本報告一定支持
回復

版主

灌水之王盡心貢獻

我來緊都會去日本大阪,做定功課先
回復

1萬

論壇元老

多該師兄分享 !!
有機會小弟想去試下日本泡泡浴 ^^
回復

3萬

論壇元老

Harry2023 發表於 2024-4-19 10:06
多該師兄分享 !!
有機會小弟想去試下日本泡泡浴 ^^

多謝師兄加分,我都寫過篇池袋泡泡浴嘅報告,有興趣可以睇下
回復

中級會員

对于第一次去日本的,我是无脑推荐选大阪的飞田新地(Tobita Shinchi)作为入门。飞田新地属于快餐,没有泡泡浴那么复杂的操作,主打的就是快速发射,但是飞田新地作为新手村有一些巨大的优点。第一,飞田新地对外国人非常友好,不会出现不接待的情况,真要是不接待你换一家就行了,上百家店上百个妹子你慢慢挑。第二,飞田新地樱花妹是坐在橱窗里你可以直接看到真人然后选,不是看店家给的照片选人(照片都是PS过的),所以不会出现PS照片和真人有差别情况。第三,飞田新地的樱花妹质量高的令人发指,毫不夸张地说绝对是JAV级别的,不是说个别,是平均水平是JAV级别的,除了没拍片之外跟片子里的老师没什么区别。第四,对语言几乎没有要求,哪怕不会日语也不会英语,只要能说几个单词就够用了。因为飞田新地的流程相当标准化,没什么需要和店家和樱花妹沟通的内容,直接体验新手村套餐就行。泡泡浴什么的你进店总得跟黑服拿着菜谱点菜,要有比较基础的日文或英文沟通能力
回復

高級會員

一個鐘要1600蚊港紙都幾貴下
回復

1萬

論壇元老

原來除咗飛田新地, 仲有其他地方
回復