新四台

查看: 3032|回復: 15

事隔很多年 再會啊c

中級會員

人生幾多變遷 物是人非 但有些人仍風采依舊
本身小弟我其實不太想出這道report 但有感而發最後都係寫了
相頭 姐姐組 8/10 有化妝 而且皮膚超滑
身材 8/10 高廋 有一對長腿 但不是胸奴
雖然同女女好熟 但係我堅持不說大話的原則
服務 9/10 我嘅經驗可能和大家有點不一樣 我是又走心又走腎
回想起當初 基本上我是第一水女女的客人 那時倏百花齊放 有雯雯 有Jennifer 但很多人都沒有做了 差不多五年前到現在 但中間我出了國幾年 今次回來發覺女女還有做 所以回來懷緬過去
Part one
換了一套黑絲襪制服誘惑 抱着我聊聊天 ⼀邊聊天⼀邊揸住我碌棍 去慢慢Chok 又問我要唔要出兩次 +100 我加了 所以先出第一次
Part two
揼骨8/10 有踩背 但我沒有加 但師兄可以略微放心 因為女女偏瘦 所以就算踩上去 都不會太重 只是我沒有這個習慣
我主要按膊頭,所以又鬆到 唔會話太重炮 但係可以達成你的目的
Part three
理論上再出一鑊 不過原來我也不年輕了 雖然可以 但卻沒有了,那個心情 所以我那$100 當做tips
基本上全程 我都一直在說話 去懷緬過去 我再過幾天 又出國了 所以我也很珍惜今次的機會 在此都希望 女女可以好快上岸

相片就沒有了 因為太多在這裏可以找到

評分

參與人數 6威望 +85 金錢 +110 貢獻 +85 信賴 +85 收起 理由
肥軒 + 10 + 10 + 10 + 10 我很讚同
k1k + 10 + 10 + 10 + 10
羅通 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 用心發帖
dawning + 25 精彩內容
daddydelay + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容

查看全部評分

回復

2萬

論壇元老

出國那裡
回復

1萬

論壇元老

懷緬過去常陶醉……
師兄襯還有幾天在港,應好好繼續再去懷緬一下吧 !
回復

金牌會員

5年前阿c已經係復出,所以你唔係佢第一水客
回復

中級會員

我個人最怕舊人,前幾日先比舊人追,話我忘記佢。。其實好大壓力。。事實有時邊度都無去。。佢會間中比個電話你。叫你去
回復

1萬

論壇元老

loveusb2 發表於 2024-4-17 10:21
5年前阿c已經係復出,所以你唔係佢第一水客

第一水客又如何?試過一次唔夾
回復

中級會員

Horny 發表於 2024-4-18 00:13
第一水客又如何?試過一次唔夾

重諗住試下,想揾返个掂的USB
回復

中級會員

人間小小妖 發表於 2024-4-17 15:43
我個人最怕舊人,前幾日先比舊人追,話我忘記佢。。其實好大壓力。。事實有時邊度都無去。。佢會間中比個電 ...

又好小囡囡直接打電話咁進取,WhatsApp 就有
回復

中級會員

dcboy 發表於 2024-4-18 03:30

係whats....
回復

1萬

論壇元老

dcboy 發表於 2024-4-18 03:30

WS 同V7經常都有,一到過時過節啲囡就會send 野問候你,跟住話好耐唔見叫你搵佢。
回復