新四台

查看: 4254|回復: 138

咁大個仔未玩過踩油背, 今次一於搵福樂15樓潼潼體驗一下

2萬

論壇元老

今日放半日假, 無所事事唔想返屋企住, 就一支公去左揼骨勝地福樂, 事前上網做過下功課, 想試下踩油背, 就揀左潼潼試下, 或者係晏畫關係, 預約過程好順利, 喺附近簡單食個澳牛就過去了。

按摩女郎: 潼潼
工作室: 佐敦福樂15樓E1室
價錢: $600 / 90分鐘
新四網址: https://www.new141.online/ch/girl.php?id=13914
樣貌: 目測40+左右, 順眼, 姐姐組, 唔會見到調頭走。
身材: 適中身材, 約5呎3,  健康膚色。
服務: 服務型, Part.1高超技術, Part.2穩穩定定。

由於我今日一身運動衫, 所以萬一喺福樂門口撞到熟人, 都可以扮下野話自己上anytime fitness做健身嘅, 哈哈XDD。上幾級樓梯, 就到大堂等單數Lift, 由於人流唔多, 唔洗好耐就到入Lift直上15樓。到達目標工作室, 反左牌? 唯有message潼潼話到左, 一開門, 原來潼潼係位斯文姐姐, 入到去, 原來佢食緊提子, 又問我食唔食蘋果, 話切開佢同我share, 我見佢咁熱情, 就食左兩楷, 又幾爽甜喎, 之後潼潼仲倒左杯茶我飲下, 雖然我第一次上去, 但佢都好似當我朋友咁看待, 感覺幾好, 或者呢啲叫人夾人吧? 蘋果又食左, 茶又飲左, 我就開始除衫去入正題沖下身先。沖完出來, 潼潼都ready同我開始Part.1啦, 佢一開始先幫我鬆下頸背先, 或者我都有段時間無揼骨, 畀潼潼一揼落去, 個感覺真係有啲痛, 但痛得來又有啲爽喎, 唔知呢種感覺有無師兄有共嗚呢? 總之揼左陣, 已經知道呢位潼潼都係有料到, 夠力度同落位準, 從前有個傳說話福樂15樓係「一班」揼骨技師集中地, 睇黎應該係真嘅。鬆完肩頸背, 之後再幫我鬆埋個籮柚同腳, 我身體差唔多係全方位都畀潼潼照顧得到。基本上呢刻佢唔洗出動到腳, 淨係用手已經幫我鬆左八九成。但我以前聽聞過佢踩背都好醒, 仲會落埋油去幫人踩, 叫做乜乜踩油背, 我見自己咁大個仔都未試過, 人一世物一世, 當然要佢幫我搞搞。潼潼先落啲油平均喺我背脊度, 然後用腳捽下佢, 跟住就由上到下踩過去, 再由下到上踩返上來, 佢熟練嘅腿下功夫, 唔會將佢個人嘅重量壓落黎, 就好似玩緊花式溜冰咁飄住去, 我畀佢踩過嘅腰位同小腿位, 真係真心正同鬆到百份百。接住落黎, 潼潼就落床喺我旁邊抓龍筋, 等我小肥軒慢慢長大成人, 潼潼就用佢溫暖嘅掌心去慢慢玩弄我小肥軒, 我當然再需要用一對手去接觸佢身體黎協助我小肥軒達上高峰啦, 搓搓佢對荷包蛋, 再拍打個屁股, 時間一分一秒咁過, 潼潼再加多少少油落小肥軒上, 帶住佢入最後直路, 被潼潼輕輕chok下, 磨下, 再加啲聲音導航, 最終小肥軒都係扯上白旗投降完場。

總結: 如果大家想正宗揼個骨, 又未玩過踩油背, 呢個潼潼都係一個唔錯嘅選擇。而且$600可以玩90分鐘, 吸引力又真係幾高嘅。

翻食指數: 90% (平平地正經揼個骨, 佢一定係我三甲人選)

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 20威望 +305 金錢 +320 貢獻 +323 信賴 +305 收起 理由
garyho + 19 + 19 + 19 + 19 精彩內容
chanjoe + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Hardwell + 15 + 15 + 15 + 15
劉傳文 + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
chucknino + 6 + 6 + 6 + 6
teachan007 + 15 + 15 + 15 + 15 正經不了, THX
gordon4141 + 15 + 15 + 15 + 15
dick5833 + 25 + 25 + 23 + 25
jameshaha + 15 + 15 + 15 + 15
hamcake + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
happysystem + 15 + 15 + 15 + 15
mmfun + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
db614 + 15 + 15 + 15 + 15
寫意型仔 + 5 精彩內容
mizu + 15 + 15 + 15 + 15
DuckDuck + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
TaPakPak + 15 + 15
KK-Kenny + 20 + 20 + 20 + 20 我很讚同
PD-Billy + 25 + 25 + 25 + 25 我很讚同
MY60 + 25 精彩內容

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

論壇元老

踩油背真係唔覺有幾多囡囡識做

QQ467008558 出-售 学--生 少-妇 洗--浴 会---所 良--家 各-种 类--型 楼--凤 信--息   發表於 2024-4-24 16:07
活到老,玩到老
回復

1萬

論壇元老

踩油背, 以前大陸揼骨試過, 香港真係未試過
開心快樂又一天
回復

金牌會員

靚女要試下
回復

1萬

論壇元老