新四台

查看: 3902|回復: 144

尖沙咀電約長腿YaoYao, 佢為我細心揼骨, 我細心玩佢個無敵body

1萬

論壇元老

技師 - YaoYao
地區 - 尖沙咀電約
價錢 - $1000
時間 - 60mins
新四廣告 - http://www.new141.online/ch/girl.php?id=18231

近來少上新四, 見好似冷清左, 見今晚得閒, 寫返份報告當自己日記先, 話說上星期我打網球打到手腳都酸痛晒, 真係返工喺電腦面前打字都痛, 見係咁, 我就wechat試下翻食約YaoYao, 揼個骨relax下之餘, 仲可以順便玩埋佢對大長腿。

由於之前搵過佢幾次, 自問都算係佢熟客, 就事前要求佢著對黑絲畀我玩, 咁佢都有求必應, 如是者, 我等到放工, 就馬上飛的去舊K11附近搵佢。

P2 - 去到工作室, YaoYao畀枝水我飲下, 同佢寒暄幾句, 我就唔浪費時間, 馬上自取其浴, 沖好之後, 就見到YaoYao已經著好同OL服加黑絲過來, 準備服侍我。我眼前見到佢對長腿配黑絲, 細佬已經好有反應, 此時YaoYao已經發現左我細佬正在充血, 就喺我耳邊細細聲問, 洗唔洗解決左細佬需要先, 笑笑口話怕我扒喺床上, 細佬硬到咁壓喺床度好唔舒服喎, 既然佢咁講, 我對手都已經急不及待老實不客氣咁伸手去摸佢對腳, 再抽出一隻手去揸佢對波, 由於佢成個body個形真係好靚, 摸左一陣, 我已經忍唔住撕爛左佢對黑絲, 再伸手入去進一步同佢貼身接觸, 無幾耐仲為自己補埋鈣, 由於佢把頭髮比較長, 我補鈣期間, 佢把長髮嘅髮腳仲不經意掃到我塊面, 佢一陣陣嘅女人香, 直達我鼻孔, 聞到我細佬未開始打機, 已經想射出來了。之後YaoYao進行反擊, 用佢對長腿夾住我細佬去輕輕咁chok, 黑絲嗰種磨擦力直係不容忽視, 好快我已經忍唔到, 而YaoYao都唔想我咁快就爆發, 就改為攻擊我對lin先, 唔再用黑絲磨我, 等我細佬舒緩返一陣, 到差唔多, 最後YaoYao佢至加啲nuru油, 慢慢用佢對玉手同我打晒啲漿出來。

P1 - 休息左陣, YaoYao同我一齊沖涼, 乾身後, 就正經倒返來做Part.1. 而YaoYao亦有聽我講, 知我打網球之後手腳好攰, 就重點去照顧我嘅手手腳腳, 盡力將我啲骨火, 用佢手指同手踭推晒出來, 推順左, 仲同我chok手, lock左幾下頸添, 最後幾分鐘仲同我按埋頭, 認真唔話得。睇睇時間, 都已經足60分鐘了, 我至施施然再去沖沖身, 然後放底家用走人。

外觀 - 輕姐姐組別, 目測36-38, 擁有一把香噴噴長頭髮。
身材 - 高瘦model身材, 應該都5呎6至5呎7, 對修長大腿, 如果配黑絲, 認真係不得了。
服務 - 一級美容揼骨, 唔會hea揼, 個身事後會鬆到, 打飛機亦可以叫佢手腳並用。
態度 - 份人幾鐘意笑, 性格唔錯, 全程唔會有冷場。

翻食指數 - 高, 雖則佢收1000大洋, 但其實佢賣嘅服務同佢body都令我滿意, 總好過去搵過500大洋扳師乜服務都唔惦去跌錢啦。

今次我無問佢拎相或影相, 如果大家對佢有興趣, 可以睇返我上一份報告張全身相片, 不過有一張相原來漏左同大家分享, 真係非常性感, 希望大家睇完鐘意就撳掣加加分畀個鼓勵啦。
仲有大家都唔好收埋食, 積極出下報告互通情報啦。

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 29威望 +460 金錢 +460 貢獻 +458 信賴 +444 收起 理由
IPKK901607 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
joojoolee + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
Kyleyim + 14 + 14 + 12 + 14
劉傳文 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
choiwl + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
安祖米拿 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
傷秋 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
五十過外 + 5 + 5 + 5 + 5
chucknino + 6 + 6 + 6 + 6
teachan007 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
nano + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
gordon4141 + 15
jameshaha + 14 + 14 + 14 + 13
hamcake + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
happysystem + 15 + 15 + 15 + 15
striker44 + 13 + 13 + 13 + 13 精彩內容
db614 + 15 + 15 + 15 + 15
mmfun + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
mizu + 15 + 15 + 15 + 15
funpeter + 15

查看全部評分

有得玩唔玩, 罪大惡極!
回復

中級會員

好多師兄都讚YaoYao佢身材正
所以師兄覺得好玩, 收幾多錢都值得

QQ467008558 出-售 学--生 少-妇 洗--浴 会---所 良--家 各-种 类--型 楼--凤 信--息   發表於 2024-4-21 15:32
回復

1萬

論壇元老

好耐之前試過, YaoYao係得嘅, 一定唔會DM跌錢先
on9格言: 行穩致遠, 戒急用忍
回復

金牌會員

實際加左分
回復

高級會員

1000 得60分鐘係幾貴
回復