新四台

查看: 4317|回復: 128

太子金輪Amy: 收你350, 佢可以揼到你成個身鬆晒飄出門口

1萬

論壇元老

名稱: Amy
位置: 太子金輪16樓F2房
新四網址: http://www.new141.online/ch/girl.php?id=12616

樣貌: 7.0分 - 姐姐組, 估計45+, 一睇就feel到係大師傅。
身材: 7.0分 - 標準正常身型。
技術: 10.0分 - 好耐無試過喺樓上骨遇到揼骨超班嘅技師。
態度: 9.5分 - 服務做足, 超時少少都唔會計較。

事前: 本身收工落太子想屌西, 不過洗完荔56, 得閒嘅囡囡都唔係太啱, 老相好Anna又唔得閒。咁自己見洗完樓, feel到骨頭又攰攰地 (其實不斷手搵借口畀自己去玩), 而且又記起以前有朋友介紹金輪有技師揼骨好勁, 於是就whatsapp問清楚朋友, 呢個技師嘅聯絡方法(後來朋友話新四有廣告), 咁我就跟廣告打電話約啦。

我: 請問而家得閒嗎? 想約揼骨?
Amy: 要40分鐘後, 唔好意思, 請問ok嗎?
我: Arrr...好啦, 就40分鐘後, 一陣見!

就係咁, 我去左附近皇巴站旁邊食個雲吞麵, 然後就慢慢行過去金輪。去到金輪, 坐lift直接上16樓, 地點一啲都唔難搵, 去到門口無耐, 門口已經自動波開了, 大家確認係預約之後, 就入房了。

Part.1: 先去沖個涼, 然後就瞓上床, 佢同其他技師一樣, 都會先簡單問下我邊度攰? 佢收到我order之後就開工了, 嘩! 畀佢摙左幾下, 已經深深感受到咩叫重炮手, 一開始我係感受到身體係又酸又痛, 但我無即時叫佢細力啲, 而係想試下適應下佢力度, 畀佢按左幾分鐘之後, 身體總算適應落黎, 就開始慢慢感受到佢摙落黎嘅舒服, 感受到何謂揼骨嘅樂趣。途中佢有問我想唔想踩背, 原因係話我有啲位骨火都幾重, 我就其實無咩所謂, 不過就笑笑口叫佢就住我, 咁跟住佢就上床, 都係活用佢對腳趾公同腳板, 上上下下左左右右咁喺我背脊漫遊, 當佢踩左我骨火重嘅位置, 就會較啱時間, 一野鋤落去, 啪~啪~啪~~~如果受得力嘅師兄一定覺得係好爽好爽, 而如果唔太受力嘅師兄, 當習慣左佢嘅力度之後, 都係會覺得爽嘅。快樂不知時日過, 好快就已經成60分鐘了, 由於事前我朋友建議話搵Amy揼一個鐘, 之後再去附近一樓一搵囡囡再執一劑會仲划算, 所以我都係搵Amy揼鬆個身, 等自己精精神神再幫細佬搵食, 最後返荔56搵返Anna開心就算了。

收費: 350 (超值)
時間: 60分鐘

翻食指數: 10.0分 (性價比高, 而且仲要好揼得, 我諗唔係好多位技師有佢嘅級數)

臨走發現佢收埋好多揼骨架生, 好奇之下, 影左啲相畀大家師兄分享。都有問Amy點玩, Amy簡單講左揼骨點用, 但就話好少客人會要求玩, 而我就有啲身痕想下次試啦, 唔知各位師兄試過未呢?

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 22威望 +370 金錢 +368 貢獻 +357 信賴 +342 收起 理由
hqi + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
joojoolee + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
五十過外 + 5 + 5 + 5 + 5
gordon4141 + 15
jameshaha + 5 + 8 + 7 + 7
pckchinamb + 15 + 10 精彩內容
happysystem + 15 + 15 + 15 + 15
db614 + 15 + 15 + 15 + 15
mizu + 15 + 15 + 15 + 15
Tuv1234 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
scmtb + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
TaPakPak + 15 + 15 精彩內容
PD-Billy + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
肥軒 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
gonkong + 10 + 10 + 10 + 10
Harry2023 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
xXcharlesXx123 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Pencil30 + 30 + 30 + 30 + 30 精彩內容
無限 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
羅通 + 20 精彩內容

查看全部評分

回復

中級會員

已經2024年, 竟然仲有樓上骨收350? 真係搵日去試下
永遠用細佬諗野
回復

高級會員

睇下有咩架生? 係咪冷門野?

講返正題, 350真係幾抵玩。
做單身狗也可以很開心 ^v^"
回復

中級會員

好技師真的要多些支持
回復

1萬

論壇元老

好耐以前試過1-2次, Amy係勁嘅
夢想啟航
回復

金牌會員

靚女要試下
回復

中級會員

350咁撚抵玩,睇睇有乜架生
回復

中級會員

Amy part 2 ok ?
回復

中級會員

睇下有咩架生
回復

1萬

論壇元老

論壇元老

350 抵玩之旅
回復