新四台

查看: 1087|回復: 6

澳門打令浴室

3萬

論壇元老

闊別多年嘅打令浴室,足足有4年幾無去過啦,今次終於抽倒時間去啦,咁近期睇返呢度嘅留言,都係話打令D囡囡質素麻麻,去桑拿玩好D,桑拿囡囡質素高啲咁。不過我自己就比較鐘意玩快餐,玩完出去行街食嘢好過,所以細佬都係決定繼續幫襯打令浴室。
好,當日係閑日,黃昏6點幾上到去,一打開電梯門,就見到好懷念嘅囡囡陣,大約有40個左右,有成4排,同以前一樣,中間幾排正常囡囡,而左右兩邊就模特級囡囡,右邊係中國模特,左邊就泰籍、外籍模特(當時有一位俄模),咁我當然先睇左右兩邊先啦,正常男仕都係睇咗好嘢先,不過模特級囡囡除咗比較高之外,都真係無乜特別靚或者特別級引,所以之後都係睇下中間正常級囡囡,有D囡囡都不停向我揮手,大概我覺得食用率5成左右啦。當時時間尚早,客人只有兩三位,我坐咗大約3分鐘左右,經理就過嚟介紹下囡囡,當時我都未有心水,忽然之間見到有位好靚嘅囡囡響另一邊走出嚟,企入去中國模特同正常囡囡中間,著住開胸衫,呢種開胸衫基本上無得裝假狗(無得托),對波幾大,問咗經理係越南籍嚟,最緊要最緊要係真波,333號,唔係模特級,就決定佢啦,跟住去counter俾錢,我俾港幣現金,$1970,就同囡囡行上一層開波啦。

囡囡係越南籍,我仲諗住佢可能會識中文,點知原來佢英文中文都唔係好得,所以比較難溝通啦。不過囡囡服務好掂,都引導得唔錯,除衫之後見到佢真身,嘩!果然無揀錯,囡囡對波真係好掂,有CD咁上下,好挺好靚,不過除咗高跟鞋之後就矮咗好多,大約163咁上下,佢話自己22歲,我覺得都真係咁上下歲數。响床上簡單按摩一陣之後,就去浴缸玩啦,過程都係嗰啲,不過我就集中不停咁玩佢對靚波,真係值回票價啦!沖完涼之後就上床造愛造嘅事,囡囡都吹得好落力,跟住女上,後入,側身,男上就發射啦。

完事之後著衫,囡囡送到我入咗電梯就拜拜了,今次我係第三次玩打令,亦都係玩得最滿意嘅一次,囡囡真係樣靚波又靚,係D叫床聲比較差,同埋對腳唔夠修長。好,報告完畢。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 4威望 +52 金錢 +52 貢獻 +52 信賴 +52 收起 理由
ivanho + 12 + 12 + 12 + 12
!QQ! + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
akb48123 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
k1k + 10 + 10 + 10 + 10 真實

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

$1970淨係包同條女搞嘢? 食嘢飲嘢嗰D有無?
回復

3萬

論壇元老

hqi 發表於 2024-3-7 13:54
$1970淨係包同條女搞嘢? 食嘢飲嘢嗰D有無?

打令不嬲都無提供飲食喎,桑拿嗰D就有
回復

1萬

論壇元老

越南籍, how is her body ?  
回復

3萬

論壇元老

ivanho 發表於 2024-3-14 20:18
越南籍, how is her body ?

佢body腰幼波大,幾正的,係對腳粗D
回復

高級會員

其實玩澳門桑拿除左合法/外國人之外,都係太貴
過隔離珠海會唔會係更好選擇
回復

3萬

論壇元老

bustyteen 發表於 2024-4-13 03:09
其實玩澳門桑拿除左合法/外國人之外,都係太貴
過隔離珠海會唔會係更好選擇 ...

個人問題,我絕對唔會响國內玩,出事會好大獲!
回復