新四台

查看: 1371|回復: 3

新人報告 觀塘樂昌樓泰泰

中級會員

事情是甘的,小弟上年12月尾聖誕前,第一次去樂昌樓
甘老規矩從上往下洗下佢啦,點知見到d女女都一般(似40中)

行到三樓(樂昌樓特色三樓,然後英文寫4/F)Q室有間泰房,有3個room
行入第一間,見到女女人靚身材正(利申:個人獨愛瘦小小),
但仲有兩間未巡,甘咪行埋先
其他兩間房嘅泰泰身材都唔錯,但有帶牙套
甘行翻第一間啦
同女女傾定數,30分鐘,問話包唔包吹,佢話ok,甘就400蚊入房
有d奇怪係女女要先小弟交錢,話怕比人走數,甘小事啦,find
房環境真係唔差,舒舒服服,有暖氣,又開住iPad播歌
女女帶我入浴室,幫我前前後後搞下lin搞下龜頭,但真係無水蕭(可能純粹我無問)
然後幫我抹幹,叫我瞓住先,佢去用漱口水long口
哇!真係不得不講,女女吹簫真係一流,瀨兩野真係硬塞
更住入戲肉,直接帶套,自覺女上起手,仲要自己申埋來咀埋來
小弟經驗唔算豐富(年齡2x),但真係第一次見女女甘主動
之後換狗仔,然後再換推車完場,真係本人2023年年度最佳
全程大概25分鐘,最後做完沖涼聽到佢手機timer有嚮,
但無傷大雅,畢竟一開始都傾左係30分鐘

後記:似乎女女話翻泰國一段時間再翻,前兩日路過上去樂昌見房有女,但有師兄係入面,無得登等。

評分

參與人數 3威望 +35 金錢 +35 貢獻 +35 信賴 +40 收起 理由
hqi + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
akb48123 + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
Nolanfan + 10 + 10 + 10 + 15 真實報告

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

原來樂昌有泰泰, 得閒去睇吓先
回復

註冊會員

Support gogogo
回復

中級會員

師兄依家係咪仲有?
回復