新四台

查看: 10540|回復: 334

事隔一年再搵太子Anna, 能夠同佢掛鼓仍然好有成就感

1萬

論壇元老

囡囡名稱: Anna
囡囡工作室: 太子道西139號1樓6室

新4廣告link: 無左

過程: 早幾日上新四, 見有個師兄出左份Anna報告, 突然心裡回憶返左來, 記得早兩年2022又係睇呢個forum啲報告而認識Anna, 雖然佢唔係十八廿二後生女, 但望落佢都係三十幾左右, 最重點係佢服務真係好好, 仲要佢身體輕盈, 可以抱起佢掛鼓真係感覺一流。我見呢排得閒, 咪特登走去太子搵下Anna聚舊囉。男人就係咁衰, 以前啱啱識呢個女人, 覺得好屌, 就成日搵住佢日屌夜屌, 搵多幾次悶左, 就慢慢搵少左佢, 什至唔記得左佢, 搵左其他囡囡。但早幾日又見返有Anna報告, 又突然想同佢屌獲甘。由於佢搬左, 今次環境唔同左, 所以今次自己感覺係多左份新鮮感。由於有機會抱起佢掛鼓, 所以我喺附近街頭皇巴車站隔離食左個雲吞麵, 補充少少體力至上去同佢大戰。唔知係經濟真係差左定點? 上到去太子137號, 好多囡囡都得閒, 而目標人物亦一樣係掛上請按鐘牌仔, 叮噹一聲, 好快Anna就開門, 無見都一年啦, 估唔到Anna仲記得我, 老朋友聚舊, 當然係大家攬一攬先, kiss返下先, 簡單同佢吹左水幾句, 之後大家就一齊解甲沖涼, 沖到乾乾淨淨至出來, 大家就跳上床, 互相撫摸, 互摷一番。前奏熱身完, Anna示意我瞓底, 就開始幫我奶lin, 左右開弓, 啜到我兩粒乳頭凸一凸, 之後幫我吹返首蕭, 我以前搵佢時已經覺得佢口技出眾, 點知咁耐無見, 佢呢方面仲有進步空間, 佢好識利用佢條脷去搵我細佬嘅敏感位去奶去挑逗, 一時快一時慢, 攪到我都有少少典床。吹到差唔多就正式同佢進行交配, 先女上, 畀佢騎左陣, 我已經少少頂唔順。唯有自己改為男上, 等自己可以就返抽插力度同位置, 而令自己無咁快射。當我抽插左一大輪, Anna亦開始呻吟起來, 我亦開始越來越high, 就同佢車左幾下, 然後我就企喺床上, 抱起佢起勢咁屌屌屌, 屌到咁上下, 手軟了, 就唯有叫佢扒喺床邊, 趷起個籮柚, 我就企喺床邊楂實佢個圓籮柚, 一插到尾, 插到打冷震爆發為止。

總結: 鐘意輕盈囡囡, 同玩服務嘅師兄, 可以一試。由於佢搬左地方, 間房新啲又大左, 翻食嘅師兄亦可以考慮同佢玩多啲花臣。

收費: $500 / 1Q

報告完畢, 我帳號仲差少少分就達到1萬分, 希望師兄們幫手加加分。

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 42威望 +684 金錢 +678 貢獻 +672 信賴 +659 收起 理由
MountainChicken + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
sunnyrain + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
garen181024 + 20 + 20 + 20 + 20
payang + 25 + 23 + 23 + 25
JJJ812 + 5 + 5 + 5 真實報告
罪大惡極 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
pirlo21 + 15 + 15 + 15 + 15
hamsuplao + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
auhang + 10 + 10 + 10 + 10
garyhole + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
tommy852 + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
pckchinamb + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
xXcharlesXx123 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
五十過外 + 5 + 5 + 5 + 5
1980chi + 15 + 15 + 15 + 15
PD-Billy + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
Cruisehk + 15 + 15 + 15 + 10 真實報告
phead_99 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
gordon4141 + 20 + 20 + 20 + 20
中年熊 + 20 精彩內容

查看全部評分

回復

金牌會員

佢以前有張紙寫住kiss要2000,依家可以車咁正?

QQ467008558 出-售 学--生 少-妇 洗--浴 会---所 良--家 各-种 类--型 楼--凤 信--息   發表於 2024-3-16 12:40
回復

1萬

論壇元老

同意, 男人可以做掛鼓係好有成就感
有得玩唔玩, 罪大惡極!
回復

1萬

論壇元老

差少少分就達到1萬分, 既然求分, 應承你!
回復

金牌會員

好好玩既一q
回復

中級會員

同意, 男人可以做掛鼓係好有成就感

評分

參與人數 1威望 -200 金錢 -200 貢獻 -200 信賴 -200 收起 理由
Pencil30 -200 -200 -200 -200 copy人地回帖來灌水

查看全部評分

回復

高級會員

加分支持
回復

中級會員

原來Anna搬左, 喺荔56唔見佢, 以為佢又唔做添
永遠用細佬諗野
回復

1萬

論壇元老

Happywu3 發表於 2024-1-15 17:51
佢以前有張紙寫住kiss要2000,依家可以車咁正?

我諗佢係睇人來kiss, 講真佢都係人, 見到對手唔太啱feel, 緊係唔想kiss啦。
所以我個人覺得, 就算去玩, 都搞得乾乾淨淨, 事前刷牙或食香口膠, 會著數d。
回復

金牌會員

Thanks for your report
回復