新四台

樓主: kwuntongusb

USB新天地 - 樓上骨同好同樂會

高級會員

論壇元老

想問下各位師兄:呢期好多帖嘅金橋敏敏,係咪真係咁值得試?
回復

高級會員

多帖唔代表一定好,反而好多好野冇咩人講,收埋食。如果睇完啲報告覺得有興趣就walkin睇吓囉,要預約既最多都係DM一次。每個人要求同喜好都唔同,只能作為參考。
回復

1萬

論壇元老

Friday 發表於 2022-4-3 15:20
想問下各位師兄:呢期好多帖嘅金橋敏敏,係咪真係咁值得試?

值得一試
回復

高級會員

加分支持狗仔師兄回歸,呢幾日出份包膠支持

要慢慢儲分上番元老.......................................

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +20 貢獻 +20 信賴 +20 收起 理由
kwuntongusb + 20 + 20 + 20 + 20 加定分等師兄報告

查看全部評分

回復

高級會員

公海經常有人開新ac推post,都係留喺度等師兄們出post算,公海可以skip。

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 貢獻 +10 信賴 +10 收起 理由
kwuntongusb + 10 + 10 + 10 + 10 好耐冇見了

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

搬番過黎俾大家參考
名:Amy
地區:長沙灣
家用:550 (part A)
時間:90

相頭:7/10 3尾,冇大媽味,整體算上鏡
身材:7/10 整體瘦,上身大A,匈奴人可以pass
服務態度:7.5/10 冇伏
環境:7/10 大劏房,浴室略略較細

其實囡囡係講明唔需要報告的,話冇報告都有番頭客,側面證明佢質素。上次俾人玩完後唔順氣,決定約有好評既Amy,入到去一套黑色連身裙,要戴口罩,沖身後有幫抹身。

Part 1: 7/10 一開口就問要唔要踩,有表達過後話會較力後照上,冇講大話,踩明顯比其他囡囡細力,踩10分鐘亦冇特別大問題,呢點從未試過,即使係識按既可樂或退役Elaine都做唔到。及後較多用指同手爭針對其他位,冇啪啪聲但算唔錯。破冰不難,但未算好多野講,較多係一問一至兩答。中間借機有撩你啲火,識玩。

Part 2: 冇推油,直接RPP同蛋蛋,手法正常,偶有觸電感,轉身有問其他item,BM加200所以冇試,上路不格,下路隔褲,手法正常冇特別,係加錢都冇其他野,位置上相對比較床尾。最後交錢問要唔要報告,再因為飲水見到樣,傾計話俾人睇樣有咩大不了大方打開口罩俾我睇樣,走人。

總結:番頭客唔少原因明顯,係個唔錯既骨手,樣身材服務技術冇特別值得挑剔既點,價格合理,但如果你要part 2/3等加強服務應該冇,同埋匈奴可以pass。要揼骨鬆下冇伏的話,佢係區內唔錯既選擇,最起碼唔會好似花花睇定黎食搵笨實先,呢點贏幾班啦。

評分

參與人數 5威望 +70 金錢 +70 貢獻 +70 信賴 +70 收起 理由
ZXCVB3 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
choiwl + 5 + 5 + 5 + 5
gnuelsamoht + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
夫瘋玩乳 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
kwuntongusb + 20 + 20 + 20 + 20 終於有返餐好嘢

查看全部評分

回復

3萬

論壇元老

Hihihahaa 發表於 2022-4-5 21:52
搬番過黎俾大家參考
名:Amy
地區:長沙灣

550有90分鐘,又ok喎,加分比師兄先

評分

參與人數 1威望 +6 金錢 +6 貢獻 +6 信賴 +6 收起 理由
Hihihahaa + 6 + 6 + 6 + 6 多謝

查看全部評分

回復

中級會員

自從易玲退出,都沒有再去金輪,各師兄金輪有冇好介紹。瑤瑤有冇人試過?
回復

金牌會員

welcome back ching

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 貢獻 +10 信賴 +10 收起 理由
kwuntongusb + 10 + 10 + 10 + 10 多謝支持

查看全部評分

回復

高級會員

Man 發表於 2022-4-6 08:27
自從易玲退出,都沒有再去金輪,各師兄金輪有冇好介紹。瑤瑤有冇人試過? ...

金輪 can try Amy, very good bone skills
回復