新四台

樓主: kwuntongusb

USB新天地 - 樓上骨同好同樂會

高級會員

支持一下師兄回歸!

多謝支持  發表於 2022-4-1 21:18
回復

1萬

論壇元老

KQ 5樓 16 室琪琪唔知係咪已退房? 房門冇再貼佢個名
回復

6萬

高級元老

論壇元老

歡迎狗兄回歸,加分支持

多謝支持  發表於 2022-4-2 06:47
回復

1萬

論壇元老

flat26d 發表於 2022-4-1 18:40
我一向互動多,波推,rpp等我都唔需要,只記得佢hj都唔錯因都過咗一段時間。 ...

有d人話佢part 2 幾好, 有d人就話普普通通, 可能睇人1

亙動幾好feel啊, ching 識玩, 有時被人服待得多, 試下第2d幾過穩
回復

1萬

論壇元老

歡迎回歸,轉貼自己報告入黎先
名:花花
地區:長沙灣
時間:60
費用:400+300
網址:從缺

相頭:6/10 只睇到口罩以外部分,但幾肯定有4字頭,佢話3中肯定冇可能
身材:6/10 吸手B,有唔算細既肚腩,下盤唔算大,有啲大媽,整體偏向豐滿至肥
環境:7/10 唐樓大劏房,整體企理整齊
服務:8/10 技術足夠
態度:6/10 我個人肯定冇下次,下文會講

疫情反覆,見好番好多就想去揼骨,鬆番下個人,經過長沙灣決定按圖索驥,搵番dawning兄提過既囡囡。Amy夾唔到時間,杏子本身入到閘,但入去劈頭就話唔做part 3,問埋加錢都唔肯唯有下次,最後去到花花,細佬贏左上腦問part 1價錢就入閘了。入去有問準再量體溫先除口罩。

Part 1 7.5/10 囡囡呢方面幾好,用手指多,推既穴位算準,有就力,言談間話自己十幾年經驗,冇踩背但有跪背,有咁上下功架,但同可樂/阿Win比就差半班了。冇啪啦聲,鬆既感覺唔係特別強烈。

Part 2:囡囡直接skip左推油,一黎就拉起腳放上大腿RPP同蛋蛋,技術唔算好,冇乜觸電感,一邊問你想要咩服務,開口就問加唔加多100 body,因為細佬戰勝大佬就問會唔會有其他服務,最後come好左300 part 3,囡囡就出去話浪口再幫我吹下先。

Part 3/完場走人: 問題係呢到開始黎,囡囡唔幫我戴袋要自己黎,冇問題,但一黎就直接想開正場唔吹,我當話未夠硬,你又講左要吹下先,佢唔肯,我退而求其次話咁一陣起碼都俾我望下你個樣,佢話完左同你沖涼嗰下俾你睇,最後格硬上馬開始,有用唔同既技巧令你感受,交貨冇耐就起身話佢自己要沖涼,講唔夠2聲就一支箭咁走入去,最後冇同我沖涼。出到黎收錢好快,我再問一問可唔可以睇一眼個樣,佢話番我轉頭話你除左口罩咁多菌完左疫情你下次再黎先講,嗰下就冇哂癮了。出閘嗰陣大約係55分鐘

總結:我好體諒明白大家都會驚,始終危險,只要說明清楚就可以,好似杏子咁入到黎就話唔part 3俾我走,再唔係你唔俾我除口罩囉。但花花講左話part 3會吹,唔做,共浴,唔做,最尾連望一下樣都唔肯,俾我感覺係睇定黎食,入到黎唔怕你發嬲咁,有啲欺客囉。年紀唔細,純part 1可以,區內應有更好選擇,要part 2/3的話請唔好去。

慘慘要受氣。無下次啦。  發表於 2022-4-2 10:51

評分

參與人數 3威望 +45 金錢 +45 貢獻 +45 信賴 +45 收起 理由
1980chi + 5 + 5 + 5 + 5 我很讚同
ZXCVB3 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
kwuntongusb + 20 + 20 + 20 + 20 一肚氣…………冇下次了

查看全部評分

回復

3萬

版主

活躍玩家熱心玩家資深玩家榮譽玩家灌水之王盡心貢獻鞠躬盡瘁 論壇元老

好久不見了,師兄!加分支持

師兄你好  發表於 2022-4-2 06:52
粉紅色乳頭可遇不可求
回復

金牌會員

生活動力,食唔到睇吓都好
回復

高級會員

歡迎師兄回歸~
回復

1萬

論壇元老

(○ `ー´)○☆)゚o゚/

已加分支持, 好掛住usb新天地 1 同 2

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 貢獻 +10 信賴 +10 收起 理由
kwuntongusb + 10 + 10 + 10 + 10 多謝支持……最好出報告支持喇.

查看全部評分

回復

高級會員

太好了,USB 新天地回歸。 方便遲D出番黎搵食。

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 貢獻 +10 信賴 +10 收起 理由
kwuntongusb + 10 + 10 + 10 + 10 大家都要出報告貢獻下

查看全部評分

回復