新四台

查看: 5298|回復: 13

可愛搞怪 - 琪琪(金橋)

高級會員

名稱:琪琪
地區:觀塘
價錢時間:500 / 1hr
翻食指數:8 / 10
http://new141.online/ch/girl.php ... 3%E4%B8%8A%E9%AA%A8

外表:幾甜,幾可愛,感覺30左右。身形豐滿,可能有啲對身形比較睇重嘅師兄會覺得肥,但我幾鍾意,有啲肉地,但唔會成個桶咁,睇得出身形,有前有後。望住你甜甜哋咁笑,成個隔離屋妹妹咁。

P1:我好鍾意佢個按法,好有調理,逐個位,按鬆咗先再落下一個位,唔會東按一按,西按一按,之後無啦啦引重按返東,而且按得好舒服。第一下係按頸,可能我頸比較硬,佢按咗好耐,初時我以為:唔通佢齋按頸? 之後按鬆咗再落肩腰手.....按得有心機,我享受呢PART

P2:BM時因為有肉地,心口又軟,瞓上嚟嘅時候係幾舒服。拗patpat都唔錯。最後浪起對腳,用心口夾出嚟。睇住佢一路夾,一路睇住佢吐舌嘅搞怪表情,真係覺得佢好得意。

第一次見,我比較怕醜,比較靜。囡囡按都好識做,按得安靜,俾我休息。可能表現太正經,囡囡耐唔耐講一個笑話,調和下氣氛,又撩下我咁,氣氛冇咁死。如果我主動啲,出下聲,佢一定會好健談。前後都有幫手抹身,如果再多啲時間,P1P2應該會更好更豐富,整體VERY GOOD。值得再翻食!

評分

參與人數 9威望 +180 金錢 +180 貢獻 +180 信賴 +180 收起 理由
n141 + 5 + 5 + 5 + 5
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25
dick5833 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
angelbaby + 20 + 20 + 20 + 20
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 用心發帖
phead_99 + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
Luckyfan + 30 + 30 + 30 + 30
choiwl + 20 + 20 + 20 + 20
garyho + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容

查看全部評分

回復

高級會員

夾出好多都要加錢,佢係500連bm同夾出?
回復

高級會員

loveusb2 發表於 2023-8-1 13:36
夾出好多都要加錢,佢係500連bm同夾出?

我冇問價錢....俾咗張金牛,佢找咗張大牛。
回復

1萬

論壇元老

dup骨我覺得好一般 波底有硬物似整過
回復

高級會員

honest_sellerrr 發表於 2023-8-1 14:52
dup骨我覺得好一般 波底有硬物似整過

dup骨,全程都按到酸酸軟軟咁,我覺得還好。
至於個波我冇特別去揸,暫時未有留意,不過以佢嘅豐滿度,未必係假嘅
回復

中級會員

用對波夾出嚟都係收一百, 都好平, 好抵玩
回復

1萬

論壇元老

師兄下次可以試下開大
回復

高級會員

dick5833 發表於 2023-8-2 12:35
師兄下次可以試下開大

呢點我真係唔知,全程就好似廢人咁攤係度