新四台

查看: 6384|回復: 21

CSW 四塊葉

金牌會員

小弟成日行開元洲邨附近,初初其實想試另一檔USB去到最尾約唔成,臨時誤打誤撞咁就搵到呢間,依家唔覺唔覺都去左三次。

四塊葉響青山道間東京街附近,第一第三次都係青青按(有P3不過冇試),第二次係冰冰(冇P3)。

年紀兩個應該都差唔多,大概三中至尾,望落青青可能後生D,心口就青青大D,不過冰冰果對比較挺

沖涼係出公海(不過成個場得兩間房,未見過有人要坐出面等),沖完入房,兩個按嘅力水都好足,尤其係冰冰,當然兩個都按得滿意

按完之後,青青有手作仔(冇解甲)、nuru同P3,冰冰冇P3。Nuru兩個都係戴套磨,個人比較喜歡青青,搵隻鮑磨棍頭,話咁快就俾佢磨爆,沖埋涼俾錢時間啱啱好(按兩part 90分鐘連nuru 8魚)

評分

參與人數 3威望 +64 金錢 +61 貢獻 +64 信賴 +50 收起 理由
Luckyfan + 30 + 30 + 30 + 30 精彩內容
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
thomastt + 14 + 11 + 14 真實報告

查看全部評分

回復

金牌會員

內容清晰 有晒比較 當然揾青青
回復

金牌會員

thomastt 發表於 2023-5-8 21:58
內容清晰 有晒比較 當然揾青青

各有各好啦,講按的話冰冰係好D嘅,基本上上到去佢哋兩個邊個幫我按都ok嘅(聽講仲有個娜娜,不過去三次都未見過)
回復

金牌會員

請問Part3要幾多?
回復

金牌會員

heali 發表於 2023-5-9 13:04
請問Part3要幾多?

青青有講過,不過唔記得,因為個人嚟講,P3太快就完,冇nuru 咁享受到過程,所以P3價通常聽完就算
回復

中級會員

咁大個仔都未出黎玩過 . 聽完你講好想試吓呀! 想問吓平時多唔多人 同近邊頭阿? 我淨係見到間泰健康同Smart Game 炸
回復

金牌會員

Quantum_Saber 發表於 2023-5-9 13:46
咁大個仔都未出黎玩過 . 聽完你講好想試吓呀! 想問吓平時多唔多人 同近邊頭阿? 我淨係見到間泰健康同Smar ...

青山道東京街交界近麻雀館,我通常都係星期日下晝去就冇人,其他時間唔清楚

BTW,原來之前打字果陣刪多左字,佢兩個年紀大概三中至尾,即刻補返先,驚有ching諗錯左,望落後生D以為係18、22果D
回復

中級會員

快槍手 發表於 2023-5-9 15:07
青山道東京街交界近麻雀館,我通常都係星期日下晝去就冇人,其他時間唔清楚

BTW,原來之前打字果陣刪多左 ...

ok!  簡單易明 . 麻煩晒ching~ 3x 風韻猶存又有技術 都係時候試吓啦 . 我諗點都好過d 妹妹仔唔夠力又唔到位呱
回復

金牌會員

Quantum_Saber 發表於 2023-5-9 23:28
ok!  簡單易明 . 麻煩晒ching~ 3x 風韻猶存又有技術 都係時候試吓啦 . 我諗點都好過d 妹妹仔唔夠力又唔到 ...

搵得妹妹仔就唔係志在揼嘅技術啦
回復

中級會員

請問師兄幾錢家用?
回復