新四台

查看: 8411|回復: 38

日本池袋Super Gold泡泡浴體驗

3萬

論壇元老

以前舊新4係有澳門同外國報告區,而家呢度無咗啦,咁筆大建議我先放响私約報告區,咁我就分享一下日本池袋嘅泡泡浴體驗啦。
話說成3年無外遊,終於响上個月可以去日本玩下,上飛機起飛嗰一刻,真係開心到呀。

今次淨係响東京玩10日,出發之前就梗係做下功課先,睇下疫情之後,日本D風俗店嘅情報,記得响2019年個時去淺草Last Sence玩過,要成7萬円(兩小時),不過而家Last Sence已經摺埋添,於是就再搵下D泡泡浴店,因為我自己都幾鐘意玩浴室,咁就响網上搵到一篇台灣人寫嘅,內容係介紹幾間池袋浴室嘅名稱、收費等等。咁我自己就鎖定一間叫Super Gold嘅浴室,佢官網仲寫明歡迎外國人添。而官網入面仲有各位囡囡嘅出勤時間,同埋各位囡囡自己嘅動向日記、自拍,好值得去參考下囡囡嘅外型,因為官網D相通常都係P到好正。咁做咗幾日功課,我自己就mark咗亞美,同埋亞夢呢兩位,呢兩個囡囡睇落都係好後生,身材纖瘦。咁當然,自己mark定咗係一回事,去到浴室約唔約到佢哋又係另一回事啦,不過都叫做揀定咗心水先。

好之後就正式出動啦,Super Gold就响池袋其中一個出口附近,行去都唔洗1分鐘,到咗門口行上一條勁窄嘅樓梯,樓梯轉角位一個小小嘅counter原來就係店員,counter旁邊牆上有得揀當時有邊幾位囡囡有空,竟然咁啱亞美同亞夢兩位都可以揀,咁我就揀咗亞美,時間就60分鐘,價錢3萬円。

俾完錢之後店員就帶咗我去一間超細嘅等候室,入面已經有一位客人等緊,咁我就照樣坐入去等啦,等待期間就上網打發時間,最後等咗10分鐘左右,店員就叫我上房啦,原來呢個時候亞美已經企响門外等緊我,並帶我上房,由於唔識日文,咁我都只係簡單打招呼,入房之後就見到房入面大約150尺左右空間,一邊雙人床,一邊就有個細浴缸,洗patpat櫈洗浴嘅位置,之後呀美就示意我除衫,並將袋同衫放入個膠箱入面,而呀美除哂衫之後就叫我去洗pat櫈度坐低,開始洗泡泡浴啦,呀美身材好瘦,估計25歲左右,155cm咁上下高,相頭只係一般,胸就只得A cup(幸好係粉紅色乳頭),同網上相片都有好大落差,不過就勁好笑容,招呼好好,洗完泡泡浴就一齊浸浴缸,呀美仲主動車過黎添,之後抹乾身就上床做愛,呀美算幾熱情,而且發現佢係剃光哂D陰毛嘅,跟住做愛就都係嗰D,做完之後就再沖洗多一次就走了。

又過幾日,又出動去Super Gold沖泡泡浴,今次目標當然係亞夢啦,有咗上次經驗,今次唔洗盲縱縱咁啦,今次上到counter就講明想約亞夢,但店員就話亞夢唔多想做外國人嘅,咁我就再三表示好想要亞夢,店員就打上房搵亞夢,問下佢肯唔肯,最後好彩亞夢都肯接,跟住就俾錢入等候室,等咗5分鐘就叫我上房啦,一出等候室就見到亞夢,嘩!好正好後生,身材高挑,但比較cool,佢不斷用日文同我講嘢,但我當然完全聽唔明啦,入房之後嘅流程同上次呀美一樣玩法,不過今次亞夢真係正好多好多,相頭好靚好嫩,似係1822嗰D年紀,除衫之後身材真係超正,有B cup,纖瘦美腿,完全無多餘脂肪,比較奇怪係同上次呀美一樣,兩個囡囡都係剃哂毛,唔知係咪咁啱,定係店內其他囡囡都係咁就唔知啦,其後上床愛愛,今次亞夢就比較含蓄,同埋較錫身,但就有環保吹,之後上套做愛,我就真係好耐未試過同咁後生嘅囡囡做愛啦,可想而知我係幾咁興奮,到男上女下時仲見到亞夢原來係一線鮑,真係好耐無見過啦,最後當然爆射而出啦。

完事後由於仲有時間,我哋就瞓低休息,我同亞夢就簡單英文溝通下,講下我去咗日本邊度玩,食咩,溝通一下之後亞夢原來唔係咁cool,不過可惜我都係唔識日文,難以再進一步溝通,時間差唔多就再沖身走人啦,亞夢送我出去,互相講拜拜了。

好,今次分享咁多先,下面有亞夢响Super Gold官網嘅相片,但亞美嘅相就搵唔到,唔知係唔係亞美已經無做啦,其實呢兩次玩Super Gold中間我仲有玩咗次Bubby Girl,下次先再分享,報告完畢。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 34威望 +626 金錢 +626 貢獻 +626 信賴 +622 收起 理由
lycheepen + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
ayuking + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
日男 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
alexlin + 5 + 5 + 5 + 5
林友德 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
ichibankent + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Watson + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
scmtb + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
Hellobou159 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
條野太郎 + 16 + 16 + 16 + 12 猛料
bbiill + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
Jiruo + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Wonderful + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
hqi + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
gnuelsamoht + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
TaPakPak + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
肥仔WINWIN + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
y0733 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
羅通 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
寬油仔 + 25

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

加分,難得有日本報告
回復

3萬

論壇元老

Hihihahaa 發表於 2022-12-25 19:31
加分,難得有日本報告

多謝加分
回復

1萬

論壇元老

日本報告 一定加爆分
回復

3萬

論壇元老

dick5833 發表於 2022-12-27 15:39
日本報告 一定加爆分

多謝加分
回復

2萬

論壇元老

日本囡囡正喎,加分
期待更多分享~
回復

金牌會員

harrr japan dou fake cup D --B cup
回復

4萬

版主

我是玩家活躍玩家熱心玩家資深玩家榮譽玩家灌水之王盡心貢獻鞠躬盡瘁 論壇元老

多謝師兄嘅詳細日本之旅報告, 我都有d心動, 不過要抽身兼可以避開家中老虎去咁遠, 都有d難度, 哈哈哈
這個世界很小,我們就這樣遇見了;
這個世界很大,分開就再難相見了.
回復

中級會員

難得有通關後的日本泡泡浴報告
點都比左分先
回復

1萬

論壇元老

三萬円有很真日本妹玩真係唔算貴喎
回復