新四台

查看: 25384|回復: 376

(銅鑼灣私約Chanel) 我又射時佢又射, 一個唔錯的潮吹新體驗

1萬

論壇元老

首先多謝Eric師兄嘅share, 上星期食左, 阿囡堅係好容易潮吹
我係找數真漢子, 答應你試完會出份報告

銅鑼灣私約 - Chanel
廣告link: N/A

上星期成功問Eric師兄拎左佢wechat, 就試下hi下佢, 隔左陣就覆我, 問清楚價錢服務, 原來佢依家比之前收平左, 佢話book酒度平左啲喎。
$1200/45分鐘 無潮吹,
$1500/45分鐘 有潮吹。
呢個價錢比之前Eric師兄玩時, 合理好多, 雖然佢收貴啲, 我都係想試番次。

阿囡雖然係三十幾中囡, 但個樣其實幾靚, 係識打扮嗰啲女人, 無一樓一粉紅燈照住嘅情況下都顯得佢唔錯。
佢屬於高瘦, 大波長腿。

四星酒店, 乾淨, 似同女朋友staycation爆房feel。

入到房, 感覺佢唔急要我除衫沖涼開始, 會傾兩句計當同大家熱身先。沖涼好細心, 原本佢話整個水中蕭畀我, 可惜浴室唔夠位。

上床, 會用手輕掃下我身, 然後鍚lin, 錫肚, 再吹下細佬, 佢功力唔錯, 吹到後半段, 我都有啲想爆想爆感覺, 跟住上套開波, 先女上, 我揸住佢對波, 任佢上下搖晃咁騎, 對波幾挺身, 好質感好揸手, 之後忍唔住叫佢瞓底, 瘋狂揸住對奶去飲, 去舔佢粒提子,  舔到佢凸一凸。之後伸手摸下佢塊田, 或者頭先畀佢騎左陣, 佢下面塊田已經濕晒, 跟住就由我男上繼續同佢做愛愛, 一邊插, 佢就慢慢提升呻吟聲量, 之後忍唔住舉高佢對腳, 繼續插, 亦等我可以再插入一啲, 但神奇嘅事就開始發生, 插到咁上下, 突然感覺佢身體輕微抽搐, 然後佢雙手仲推開我, 佢塊田就開始噴水, 好似個噴泉咁, 啲愛液射左落佢個肚, 佢個胸, 同埋少少落我個身度, 我見到呢個情況, 感覺仲更加high, 就忍唔住用口舔下佢身上啲愛液, 真係好似暖笠笠寶礦力一樣, 完全無異味, 跟住我就繼續插佢, 佢就攬住我去慢慢享受咁, 插多一陣, 就轉埋狗仔後入佢, 然後突然佢又柅大力推開我, 而嗰刻我其實都到頂, 所以我抽出來嗰刻, 都已經開始射精了, 而佢亦喺我面前高潮噴多次潮吹完事。真係爽L到呢!

私約來講, 佢服務都唔錯, 而呢種潮吹經驗, 都唔係每條囡都可以。所以佢依家降左價, 我個人覺得係抵玩, 所以我一定會翻食。
想要wechat, 可以自己pm我, 不過學其他師兄話齋, 唔好做伸手黨, 大家都應該出多啲報告互相分享下。
PS. 我會揀人來回覆pm。

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 76威望 +1040 金錢 +1018 貢獻 +1035 信賴 +973 收起 理由
tryla + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
chucknino + 6 + 6 + 6 + 6
sexxx39 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
林友德 + 15 + 15 + 15 + 15
xXcharlesXx123 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
hiimnickg + 15 + 15 + 15 + 15
enjoy888 + 15 + 15 + 15 + 15
uncle9uncle9 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Johnlampard268 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
wklau021 + 15 + 15 + 15 + 15
uniqueasd + 14 + 12 + 14 + 14
tommychanchan + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
cwsam + 9 + 12 + 11 + 10
長崎糧尾 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
lemonpear + 15 + 15 + 15 + 15
iambig9 + 12 + 12 + 12 精彩內容
Sukifans + 16 + 16 + 16 + 16 精彩內容
garyhole + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
三上小寶寶 + 10 + 10 + 10 + 10
blank51769 + 15 真實報告

查看全部評分

on9格言: 行穩致遠, 戒急用忍
回復

1萬

論壇元老

價錢平左? 竟然係咁, 咁樣就容易有原因畀自己試1次
回復

1萬

論壇元老

呢2日試下, 加分畀你, 麻煩師兄收下pm畀聯絡我
回復

4萬

版主

我是玩家活躍玩家熱心玩家資深玩家榮譽玩家灌水之王盡心貢獻鞠躬盡瘁 論壇元老

其實我上個月都試左, 佢係正嘅, 不過暫時都無時間出報告, 同埋我上個月去都仲係收$2000, 所以師兄你真係好彩  
這個世界很小,我們就這樣遇見了;
這個世界很大,分開就再難相見了.
回復

高級會員

加分支持
回復

高級會員

加分支持
回復

金牌會員

之前問個價但就唔到時間,而家減左價又可以諗下喎
回復

中級會員

多謝師兄報告潮吹女 可以PM contact thank you 師兄
回復

中級會員

加分支持師兄出高質報告. 有機會都想睇下潮吹女
回復

高級會員

加分等C兄分享。感謝。
回復