新四台

查看: 33381|回復: 540

自己朋友介紹話酒店有個「真」潮吹女, 出來玩點都要試1次

1萬

論壇元老

名稱: Chanel
地區: 銅鑼灣
地址: 電話私約, 時代廣場附近
新四網址: 沒有

Hi 各位師兄, 小弟公司清緊大假, 近來時間多左, 無所事事, 就聽左個損友介紹試左位潮吹女, 確實自己玩咁多年, 從未試過何為潮吹? 咁既然有自己友介紹, 咁朋友無可能呃我的, 咁咪加個囡囡wechat私約下囉!

加左Wechat, 簡單同囡囡傾左幾句, 我話某某朋友介紹, 然後佢知道收費, 服務同時間。我同佢傾好左收費後, 認為自己可接受, 就約左尋晚過銅鑼灣試一試啦。去到時代廣場, 再wechat囡囡, 佢就畀酒店名同房號我。去到係一間三星酒店, 地方都幾乾淨下。去到目標房門, 咯咯咯...唔洗一陣, 門就打開, 眼前唔見人, 原來囡囡企喺房門後面, 認真搞笑。眼前望真啲囡囡, 係一位大約三十中嘅輕姐姐, 微曲金髮, 雖然唔係廿幾歲後生囡, 但望落去都叫做靚女。囡囡似乎唔心急, 同我傾左幾句計交流左陣, 培養下感情, 至施施然拎毛巾同我入去沖涼。

沖涼唔係三點式, 都沖得幾仔細, 洗得開心時, 佢仲笑淫淫捉我隻手揸佢對大咪咪添, 話叫我唔好咁斯文啦。搞到我面紅紅咁揸落去, 一揸真係唔捨得放手, 因為佢咪咪都幾好手感同好揸手。

乾身後出到房, 佢示意我去旁邊一張床上, 然後就開波。佢先由我頸一直錫我兩粒lin頭, 再一直向下錫我春袋, 繼而錫返上條鐵捧上, 錫到雪雪聲, 講真佢口技就係幾厲害下, 含到我都要雙手揸實枕頭去忍, 費事早洩。之後囡囡又錫返上來我兩粒lin度, 可以畀我細佬舒緩左一陣去回氣, 咁我就開始唔客氣對佢上下其手, 皮膚滑, 波好揸, 腿夠長, 或者就係佢呢刻喺我心中嘅賣點, 佢body確實係好正嘅, 我真係忍唔住抽盡佢身體每一部份。到差唔多時候, 佢成個身又向下移, 同我二度吹蕭, 似乎囡囡係勢要我無力走出呢個房門喎。二度吹蕭完了, 就笠上膠袋, 做大家愛做嘅正經事了。

先女上, 囡囡左搖右擺, 好似甩左韁繩嘅馬一樣, 仲越un越深, 越叫越大聲, 真係唔知我食佢, 定佢食我了。之後轉男上, 我越插得耐, 佢越叫得大聲, 之後我同佢情緒進一步高漲, 我就舉起佢雙腳上膊頭, 九淺一深, 下下插到最深入, 然後再加快速度去插, 點知無幾耐, 佢突然推開我, 然後佢打左個冷震, 就喺我面前潮吹了, 佢妹妹一射出來, 成個噴水池咁, 就搞到我個胸口同佢個胸口都係佢嘅愛液, 愛液呈透明色, 我眼前就好似睇AV一樣, 佢對波波同佢粒lin都有一啲啲愛液, 搞到我忍唔住張開嘴去啜落去, 暖笠笠, 無異味, 有少少寶礦力嘅味道。好啦, 囡囡回好氣, 就示意我繼續插佢, 於是我就企喺床邊再一次起勁咁插佢, 插到佢淫聲四起, 然後佢竟然再次推開我, 再二度潮吹, oh my god! 睇到囡囡畀我屌到打晒冷震, 嗰種男人滿足感呢, 真係唔識點形容, 最後囡囡前後喺我面前潮吹左3次, 我亦終於頂唔順, 順勢咁釋放無盡嘅子孫出來完事。

收費: 15魚 + 5魚潮吹
時間: 45分鐘
翻食指數: 中至高 - 賣點係囡囡識潮吹, 有大波任玩, 同有大長腿。如果月頭出糧有鬆動可以再戰。

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 111威望 +1298 金錢 +1274 貢獻 +1298 信賴 +1264 收起 理由
cwsam + 11 + 11 + 10 + 9
tommychanchan + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
hiimnickg + 15 + 15 + 15 + 15
asdchan55 + 10 + 10 + 10 + 10 我很讚同
enjoy888 + 15 + 15 + 15 + 15
diminished + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Johnlampard268 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
wklau021 + 15 + 15 + 15 + 15
彈床瘋人 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
kai123456789 + 10 精彩內容
長崎糧尾 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
lemonpear + 15 + 15 + 15 + 15
Sukifans + 18 + 18 + 18 + 18 精彩內容
tablet15 + 15 + 15 + 15 + 15
Leo120 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
xcell + 1 + 1 + 1 + 1 精彩內容
三上小寶寶 + 10 + 10 + 10 + 10
Yousexing + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Frikfrik + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
Klwb + 5

查看全部評分

一個咸濕的運輸佬
回復

高級會員

潮吹囡? 我都未試過, 有少少心動了
做單身狗也可以很開心 ^v^"
回復

1萬

論壇元老

論壇元老

正喎, 師兄, 加分要contact
活到老,玩到老
回復

2萬

論壇元老

真潮吹+P3又幾好玩,不過15魚/45分鐘就真係要好鬆動先得。
回復

中級會員

潮吹女真係好少有, 有得試要試了
回復

1萬

論壇元老

angelbaby 發表於 2022-10-6 20:44
真潮吹+P3又幾好玩,不過15魚/45分鐘就真係要好鬆動先得。

SORRY, 師兄, 係要加5魚至有潮吹, 頭先打漏左。
係貴左少少, 但未試過, 做男人就係想試!
一個咸濕的運輸佬
回復

1萬

論壇元老

piscesboy 發表於 2022-10-6 20:55
潮吹女真係好少有, 有得試要試了

人一世物一世, 要試就試
一個咸濕的運輸佬
回復

1萬

論壇元老

奇哥哥 發表於 2022-10-6 20:37