新四台

USB新天地 - 樓上骨同好同樂會(延續狗仔師兄的精神)

2萬

論壇元老

為祝賀「我諗」師兄新帖開張,亦是自己最後一天在新四論壇,破例再次出返個報告吧

囡囡 : YY
地區 : 觀塘
地址 : 金橋5樓4B
家用 :  $700 + tips (60分鐘C餐)
返啅指數 : 無數,已經返啅好多次

樣貌 : 9/10 真係幾靚女,感覺有「明星樣」,瓜子面,30+嘅美魔女
身材 : 9/10 我最喜歡那種纖瘦型,完全冇多餘脂肪,但又唔會骨參參果種,總之好fit,ABcup鷄包仔真波,這個弱少少,胸奴免問,皮膚白滑,線條好靚,加上黑絲T back,開門見到細佬已經向佢致敬
服務
part 1: 6/10 唔係大師級,比美容骨好,因為佢夠力,用心,只欠落位準繩度,不過幫親一段時間,已經見到佢有進步
part 3: 9.5/10 yy這part係強項,好識得令你滿足而回,更懂得如何吸引你,令你興奮,都好耐冇遇過咁好質素嘅part 3,當然熟咗就更加不在話下…………點好法大留待家自己去體會吧
環境 8/10 : yy好注重清潔衛生的,房間好整齊,可惜細咗少少

總評 : 除咗身材樣貌攞高分,yy亦是很健談,但係又好識做人嘅,好快就俾到你溫柔體貼嘅感覺,所以其實佢生意都好旺,冇廣告都好多客
(yy同夢夢兩個都冇廣告的,但係門口有電話,有興趣嘅師兄可以去抄,又或者請教樓主「我諗」師兄,因為我都俾咗contact我諗師兄)

評分

參與人數 11威望 +180 金錢 +180 貢獻 +180 信賴 +180 收起 理由
seafoodee + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25
5691 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
handsomehui + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
scmtb + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
小鋼砲 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
Pencil30 + 30 + 30 + 30 + 30 精彩內容
TaPakPak + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
ohmicmic + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
我諗.我鐘意左你 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
fatboy + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容

查看全部評分

回復

2萬

論壇元老

臨別再推介一個鐵膽給各位吧

囡囡 : 夢夢
地區 : 觀塘
地址 : 金橋4樓7B
新四網址 : 周圍都冇廣告
家用 : $400 + tips (60分鐘A餐)
返啅指數 : 成為我的鐵膽已經一年以上

樣貌 8.5/10 : 清純,鄰家美女感,我較喜歡夢夢唔化妝個樣,所以好多時佢見我都會盡量唔化妝住
身材 9/10 ; 當然又係我所喜愛嘅瘦底全走肥、 天然Bcup,手感波型都好吸引服務 :
part 1: 8.5/10 年多兩年,睇住她的骨技進步,雖唉還未到大師級,但肯定滿足到揼骨嘅要求,總之係用心揼嘅囡囡
part 2 : 9/10 一個怕怕醜醜的囡囡,但來到這部份又好識得如何套弄,令你來來回回興奮同緩和之間,慢慢享受美女肉手嘅服務,如果唔過份,亦可以滿足師兄嘅要求,一邊摸住均勻身材和美乳,一邊享受佢有變化嘅手技,總是覺得時間過得很快

環境 : 8/10 相對比較舊,但整齊清潔的

總評 : 每次都有種跟隔離美少女偷歡嘅感覺,夢夢屬有禮貌清純型,兩part都平均嘅囡囡

(yy同夢夢兩個都冇廣告的,但係門口有電話,有興趣嘅師兄可以去抄,又或者請教樓主「我諗」師兄,因為我都俾咗contact我諗師兄)

評分

參與人數 8威望 +145 金錢 +145 貢獻 +145 信賴 +145 收起 理由
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25
5691 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
handsomehui + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Pencil30 + 30 + 30 + 30 + 30 精彩內容
TaPakPak + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
ohmicmic + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
我諗.我鐘意左你 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
fatboy + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容

查看全部評分

回復

8萬

高級元老

論壇元老最佳新人

Peter6uger 發表於 2022-6-20 04:20
咁又唔係冇得玩.
當年冇咁多惡意出國嘅國貨, 有幾多大型泡菜店㗎!

師兄應該已係外國一段時間,知道哂搵食窿路
回復

中級會員

kwuntongusb 發表於 2022-6-20 07:44

多謝大佬,引路明燈
回復

高級會員

kwuntongusb 發表於 2022-6-20 07:44

狗哥推介,唔試都睇下
回復

2萬

論壇元老

notfreelunch 發表於 2022-6-20 10:14
狗哥推介,唔試都睇下

唔好淨係睇,要親身試下,我都想祝福我的鐵腳好生意的
(當然各人口味各有不同,唔㚒你唔好打頭呀)
回復

金牌會員

多謝大哥大大的推薦, 好似都係相頭保證加part 2ok呢
回復

2萬

論壇元老

要補充少少,因為yy 同夢夢都冇落廣告,有興趣嘅師兄可以去門口抄電話,如果懶得去抄,我最後今日還可以俾電話大家,之後還想要,試下問我諗樓主吧

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +20 貢獻 +20 信賴 +20 收起 理由
RCMP + 20 + 20 + 20 + 20 多謝師兄臨別留贈

查看全部評分

回復

2萬

論壇元老

狗仔ching 可以pm contact 俾我嗎

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +5 貢獻 +5 信賴 +5 收起 理由
kwuntongusb + 5 + 5 + 5 + 5 已經pm

查看全部評分

回復

金牌會員

多謝狗仔兄臨別推介,請pm contact 給我。祝生活愉快!

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +5 貢獻 +5 信賴 +5 收起 理由
kwuntongusb + 5 + 5 + 5 + 5 已經pm

查看全部評分

回復