新四台

查看: 463747|回復: 1395

USB新天地 - 樓上骨同好同樂會(延續狗仔師兄的精神)

8萬

高級元老

論壇元老最佳新人

各位樓上骨愛好者,狗仔師兄因為私事而要離開新141大家庭。
狗仔師兄其實都好唔捨得大家,唔想USB新天地就此消失左,所以托我幫手繼續管理這個同學會。希望各位 師兄繼續支持這個post及支持我啦。

這帖宗旨一如以往,讓喜愛樓上骨嘅兄弟分享一下各自嘅經驗,無論跌錢或者執到寶,都歡迎忠實賽後報告,謝絕打手,亦請彼此尊重,更要尊重囡囡。

** 及紅色highlight代表DM報告,敬請留意及小心

[太子]
金輪 程程 (9個頭)
金輪子欣 (9876543333)太子鴻聯Yoyo (9個頭)

[旺角]
旺角電約  茜茜 (gentleman)
旺角電約 yummy (我諗.我鐘意咗你), 旺角電約 Yummy (fatboy) ;
五寶小月 (teachan007)  
五寶小蘭 (ertyuio)
**旺角電約 佳嘉推拿 (polyester)
五寶 辣椒仔 (夫瘋玩乳)
五寶Miu mui (a628629)
;五寶 明明 (Fredc);
**國際 淼淼 (polyester)

[佐敦]
福樂 Lily (小那星) ;(amiar)
福樂 8E6 (小那星);
福樂 YY (Chengal);
福樂 Helen (夫瘋玩乳);
福樂 跳舞yuki (出精青兵);
福樂Yellow (羅通)
福樂English Speaking local (EGGio)
** 福樂7A5 (小那星);
福樂Judy (amiar)
福樂阿C (amiar)
福樂雞扒妹(amiar)
福樂金輪Gigi (amiar)
福樂芯芯 (amiar)
福樂11B6 (hbeach)

[尖沙咀]
發利  Zoe (我諗.我鐘意咗你);
發利 (前福樂) Kathy (Newstart), 發利 Kathy (HappyLife),
發利 Kathy (小那星), 發利 Kathy (fatboy),
樂道 芊芊 (fffdc)  樂道芊芊 (出精青兵)

[觀塘]
金橋 琪琪 (我諗.我鐘意左你); (勁靚仔)
金橋YY(kwuntongusb)
金橋鑫鑫(lancelac0606)
金橋Amy (tn890997)
金橋丹丹 (Sickman)
金橋夢夢(kwuntongusb);金橋夢夢(我諗.我鐘意左你)  
群星桐桐(魚拉突拍拍拍)

[深水埗]
深水埗電約 娜娜 (lancelac0606) ;  深水埗電約娜娜 (條野太郎)
福榮街玫瑰 (USB.com)
長安(前金橋) Mi mi (dick5833);
長安 Sophia (lochung) ;
長樂電約 盈盈 (9個頭) ;
元州街68 滢滢 (luckymoney);
鑽石級Candy
深水埗Bibi (gnuelsamoht)
長樂欣欣 (9個頭)
福榮街Fanny (電子寶貝)
鴨寮街Amy (sodium1123)

[長沙灣]
青山道277 Amy (Hihihahaa) ;
青山道276 花花 (Hihihahaa);

[葵涌及荃灣]
**葵涌電約 索腿kiki (polyester)
荃灣龍華樓Rachel (Hihihahaa)

因為版面限制問題,港島區嘅報告會轉移到另一頁
有關港島區囡囡嘅報告,請click以下連結

港島區囡囡報告

評分

參與人數 51威望 +795 金錢 +795 貢獻 +795 信賴 +796 收起 理由
n141 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
whyucantc + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
enjoy111 + 5 + 5 + 5 + 5
Lmf + 15 + 15 + 15 + 15
lcfre + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Yousexing + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
Wacha + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
Ben1226 + 20 + 20 + 20 + 20
Maverick + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
cchun802 + 15 + 15 + 15 + 15
Stevewong + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Libogen + 20 + 20 + 20 + 20 感恩師兄無私付出
clong8 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
bjlover + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Bosco888 + 20 + 20 + 20 + 20
ilovebigtits + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
a628629 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
PRCFG + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
年少無知 + 5

查看全部評分

回復

8萬

高級元老

論壇元老最佳新人

回復

高級會員

多謝師兄接捧
回復

禁止發言

回復

金牌會員

境外繼續支持!食多啲好嘢,揼多啲靚骨
回復

8萬

高級元老

論壇元老最佳新人

大波骨手愛好者 發表於 2022-6-19 15:00
境外繼續支持!食多啲好嘢,揼多啲靚骨

師兄,原來已經移居左外國
可以share下食鬼妹資訊喎
回復

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

交哂俾你喇師兄!
所有未出過包膠嘅用戶
PM攞contact一律唔覆
回復

金牌會員

支持師兄
我細細個就睇呢到大

細細個就識睇好勁!!  發表於 2022-6-24 10:01
回復

高級會員

唔該哂
回復

高級會員

我諗.我鐘意左你 發表於 2022-6-19 15:04
師兄,原來已經移居左外國
可以share下食鬼妹資訊喎

外國未必一定食鬼妹嘅
都好多大媽&泡菜食.
回復

1萬